- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.001
ben iyiyim çok şükür kuzummmm sen nasılsın...
Allah kavuştursun üzme canını ne güzel uzun süre sizdelerdi yine gelirler..
bende değişen birşey yok herşey yolunda şimdilik bende tam 30 gün sonra izine çıkıyorum çok heycanlıyım...
evinide güle güle kullan meleğim...banada at resimlerini meleğim..
koleramın bebişi oldu çok şükür ikiside iyiymiş..
ben bu akşam fırsat bulursam gidicem gidemezem eğer evine gidicem inşallah o zaman siz bebişi gösteririm...
kolera sezeryanmı yaptı minnak
bende değişen birşey yok herşey yolunda şimdilik bende tam 30 gün sonra izine çıkıyorum çok heycanlıyım...
ben bu akşam fırsat bulursam gidicem gidemezem eğer evine gidicem inşallah o zaman siz bebişi gösteririm...
çok güzel evin canım güle güle oturun
burda hava çok güzel once şu pis kedimi yıkıyım sonrada işlerime bakıyım kedimi bile yıkıyıp götürücem hehehehehe
bende iyiyim bebişimmm benim...amin sağsalim yerlerine ulaşsınlarda....
sağlık olsun önemli olan o
evet eymen gelmişşş maşallah yagüle güle büyütsünler .....
bendede değişen bişiy yok ev dışında ben aynıyım
tımam yolluyom sanada şimcikk bebişimm benimm.....
gidersen bizdende cok cok selam sölee güle güle büyütsünler eymenide öp koklaa
evet canım aslında normal istiyodu ama bebek dönmediği için sezeryan oldu ...
çok selamı var sizlere bebiş mamasını içiyormuş..
ısır dedim onu benim yerime...
oyyy maşallah ya kimbilir ne şekerdirr bizdende selam sölee
evet canım aslında normal istiyodu ama bebek dönmediği için sezeryan oldu ...
çok selamı var sizlere bebiş mamasını içiyormuş..
ısır dedim onu benim yerime...
ben işlerin başına gidiyorum yoruldukça gelirim akşamüstü anecikle pazara gidicem
annem geldi artık yazlığa bolbol vıdıvıdı yapıyoruz
Kuzumm napıyosunnn hoşgeldinnn
merhaba madamım....ne edim tatlım ya çok yorgunum,uykusuzum,sinirlerim laşkalaştı iyice zombi gibi dolanıyorum ortalıkta....çok huysuz bir kızım var...istiyo ki hep benlen ilgilensin....geceleri uyumuyo,,gündüz de kısa aralıklarla uyuyo işime yaramıyo....anladığın annişlik çok zor madamcım....amaaaaaaaaaaaa bir bakışı,o kokusu var ya her şeye değer....
Sen nasılsın?ne yapıyosun?
kızlarr nasılsınızzz koleram da anne olmuşşş allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün inşşş
1 haftalığına anneme gitmiştim 2 hafta yaptım tatiliii siz neler yapıyosunuzzzz
ooo ii yapmışsın canım valla biz hiç bişi yapmıyoruz topiğe takılmıyoruz bu ara benim işlerim yoğun çok maşallah bebeğin kocaman olmuş nasıl gidiyor hamilelik
topik biraz mahzunlaşmış ama işler felan olunca çok girilmiyor haliylee bebek büyümüş mü teyzesiii valla ben büyüdüğünü çok hissedemiyom bulantılarım olmasaaa hamile olduğumu unutucammmrabbim sizede nasip etsinn inşş hep dualarımdasınızzz
aminn canımm aminn umudum artık hem var hem yok tınlamıyorum yanii belkide bir ömür çocuksuz kalırım napimm tak tak kafaya nereye kadar:)
senin cinsiyet belli oldumu
deme öle bebeğim yaaa hiç hamile kalmamış hiç umudun yok değil zamanı varr rabbim nasip edicek inşşş kk da minik gelin vardı eşinde hiç sperm yoktu şimdi tüp bebek yaptırmış transferi olmuş bekliyomuşş onunda olur inşş sizinde olur inşşş rabbim nasip etsin yeterki umutsuz olma ama çokta takma rabbim zamanı gelince nasip edecektir inşş
bakalım 2 hafta sonra doktor kontrolümüz var belki o zaman söylerr ama ilk önce sağlıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?