bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kolera sezeryanmı yaptı minnak

durun şimcik arıyorum koleramı sizden sölam söyliyeyim ...

durun şimcik arıyorum koleramı sizden sölam söyliyeyim ...

kolera sezeryanmı yaptı minnak

çok güzel evin canım güle güle oturun
burda hava çok güzel once şu pis kedimi yıkıyım sonrada işlerime bakıyım kedimi bile yıkıyıp götürücem hehehehehe

sağol canımcım daha iileri sizin olsun inş...
ohh ne ii yapıyonnpisiciktee temiz temiz gitsin yeni eve

ben işlerin başına gidiyorum yoruldukça gelirim akşamüstü anecikle pazara gidicem
annem geldi artık yazlığa bolbol vıdıvıdı yapıyoruz

Ayy çok güzel maşallah yaa
evet canım aslında normal istiyodu ama bebek dönmediği için sezeryan oldu ...
çok selamı var sizlere bebiş mamasını içiyormuş..
ısır dedim onu benim yerime...

ohh ne güzel anniş gelmiş bayram gelmiş sana
ben işlerin başına gidiyorum yoruldukça gelirim akşamüstü anecikle pazara gidicem
annem geldi artık yazlığa bolbol vıdıvıdı yapıyoruz

Kuzumm napıyosunnn hoşgeldinnn

merhaba madamım....ne edim tatlım ya çok yorgunum,uykusuzum,sinirlerim laşkalaştı iyice zombi gibi dolanıyorum ortalıkta....çok huysuz bir kızım var...istiyo ki hep benlen ilgilensin....geceleri uyumuyo,,gündüz de kısa aralıklarla uyuyo işime yaramıyo....anladığın annişlik çok zor madamcım....amaaaaaaaaaaaa bir bakışı,o kokusu var ya her şeye değer....

sen nasılsın?ne yapıyosun?

Ayy kuzum yaa rabbim sabrını verir onun ki veriyordur eminim sen her anın tadıını çıkarmaya bak yoksa hayat sana güzel olmaz nasıl kızının keyfi eliz rana :) ay ismine bayıldım yaa süper seçim süper maşallah adı gibi güzel huylu olsun inşallah madem istiyo sene hep ilgilen kızınla naptınız annenin yanındamısın hala

kızlarr nasılsınızzz koleram da anne olmuşşş allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün inşşş

1 haftalığına anneme gitmiştim 2 hafta yaptım tatiliii siz neler yapıyosunuzzzz

ooo ii yapmışsın canım valla biz hiç bişi yapmıyoruz topiğe takılmıyoruz bu ara benim işlerim yoğun çok maşallah bebeğin kocaman olmuş nasıl gidiyor hamilelik

ooo ii yapmışsın canım valla biz hiç bişi yapmıyoruz topiğe takılmıyoruz bu ara benim işlerim yoğun çok maşallah bebeğin kocaman olmuş nasıl gidiyor hamilelik

topik biraz mahzunlaşmış ama işler felan olunca çok girilmiyor haliylee bebek büyümüş mü teyzesiii valla ben büyüdüğünü çok hissedemiyom bulantılarım olmasaaa hamile olduğumu unutucammm rabbim sizede nasip etsinn inşş hep dualarımdasınızzz

aminn canımm aminn umudum artık hem var hem yok tınlamıyorum yanii belkide bir ömür çocuksuz kalırım napimm tak tak kafaya nereye kadar:)
senin cinsiyet belli oldumu

aminn canımm aminn umudum artık hem var hem yok tınlamıyorum yanii belkide bir ömür çocuksuz kalırım napimm tak tak kafaya nereye kadar:)
senin cinsiyet belli oldumu

deme öle bebeğim yaaa hiç hamile kalmamış hiç umudun yok değil zamanı varr rabbim nasip edicek inşşş kk da minik gelin vardı eşinde hiç sperm yoktu şimdi tüp bebek yaptırmış transferi olmuş bekliyomuşş onunda olur inşş sizinde olur inşşş rabbim nasip etsin yeterki umutsuz olma ama çokta takma rabbim zamanı gelince nasip edecektir inşş

bakalım 2 hafta sonra doktor kontrolümüz var belki o zaman söylerr ama ilk önce sağlıkkk

aminn canımmm aminn evet tanıyorum az çok minikgelini çok üzülmüştüm duydugum da onun topiki neresi takip edeyim merak ederim sonucunu inşallah güzel haberler verir rabbim bizimde yüzümüze gülerr
tabiki önce sağlıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…