bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

dün akşam ablama(görümceme) verdiğim gazla test yapmasını söyledim veeee sonuçç pozitiiiiiffffffffffffffffffffffffff
şoklardayım sabahtan beri o kadar heyecanlıyım ki anlatamam yaa yolda gelirken kaç kez tökezledimm elim ayağım titriyor hala çok heyecanlıyım çok yenge olacağım ailemize bi minik daha gelecek inşallah rabbim yüzlerini güldürsün sonuna kadar devam ettirsin inşallah bizede nasip ets,n

hepinize hayırlı cumalar dilerim sevincimi bi tek sizinle paylaşıyorum yoksa çatlayacaktımm valla kocişime bile söylemedim henüz yoksa hemen arar herkesi tembih edee ede söylicem akşama

canım çokk sevindim darısı başımıza inşallah...
temiz yürekli arkadaşım ya ne kadar çok sevinmiş kendi gibi aynı rabbim senin ve hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez vakitte...
hepimizin cuması mübarek olsun inşallah...

yaaa berroşummm anlatamam yaa yeminle kendim gibiyim sanki çok seviyorum çünkü onu çookkk şimdi kan vermiş öğlen birde alıcak rabbim inşallah hayırlara vesile etsin

valla utanmasam ağlıycam sevinçten

ne güzel ne güzel Allah tamamına erdinsin hayırlı cumalar kızlar
moralim sıfır hatta eksi3 filan yorgunluktan ölüyorum ama birtek annemin umrunda kayınpeder banyoda fayansları bitirmemiş beyfendi gidip temizlemem gerek yarın taşınıcaz kimin umrunda dün akşam belimin ağrısından ağladım kimseye el uzatmıcam yeter herkesin işini yap kendi işim olunca bahane çok

kıyamam yaa bebişim benim...
inşallah herşey yolunda gider...Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
istiyorlarmıydı onlarda bebiş...

kıyamam yaa ama her zaman öyledir bu işler kendi işini kendin yapıcan yada ustaya yaptırcan tanıdık olunca sallama oluyo muhakkak .üzülme ağlama hadi boşver herşey olacak nasılolsa
evet bebeğim onlarda kasım ayından beri neredeyse istiyolardı rabbim verdi yüzlerini güldürdüü
kıyamam yaa bebişim benim...
inşallah herşey yolunda gider...Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
istiyorlarmıydı onlarda bebiş...

yüzsüzler gözümden düştü hepsi bikere ara sor be insafsız ne haldeyim yok kendileri iş yaparken koşup gideriz keriz gibi bi daha aramadın gelmedin derse açıcam agzımı gelmesinler evimede istemem yemeye içmeye koşarlar

oyy sen baya sinir olmuşsun belli sen ara söyle kayınpederini yada eşine söyle arasın söylesin babasına bitirsin şunu da temizlik yapıcam bilmem farkındamısın yarın taşınıyorum ben dersin

oyy sen baya sinir olmuşsun belli sen ara söyle kayınpederini yada eşine söyle arasın söylesin babasına bitirsin şunu da temizlik yapıcam bilmem farkındamısın yarın taşınıyorum ben dersin

eşim arıyo oda artık ne desin sasıyo bıktı adamda farkında babasının tembel olduğunu ne yapsın ben arıcam yapmadıysa bırak yapma dicem ben kendi babam yapar hemde temiz yapar ama ben kıyamıyorum hasta babam hem de işe gidiyo yoruluyo akşam. babam 70 yaşında çalışıyo bel fıtıgı k.peder 57 yaşında yatıyo fark burda zaten
artık milletin işi oldumu benimde birden bire işim çıkıcak gidicem annemin yanına

aynen öyle öylesine böyle yapacaksın canım ama bilzer safız işte iki elimiz kanda olsa gene koşarız bi arada derede neyse yine iyilikler bizde kalsınn

ayyy kuzucum cok sevindim yaa
Allahım sağlıklı bi hamişlik gecirmesini nasip etsin Rabbim meleğini korusunn
süper bişiy yaaa insan böle sevdiği birinin hamiş olduğunu öğreninceee kendi kadar seviniyooo kuzum yaaa
Rabbim bizede nasip etsin inş......... tez zamandaaa bizlerede dua etsin börülce abla
hayırlı cumalar olsun......

Boşver bozma moralinii canımcım....
aslında kimseye hakettiğinden fazla değeri vermiceksin ama olmuyooo işte biz yapamıyoruzzz eşinin hatrına yinede idare ediceksin bebişş....
üzme kendinii iş biterr önemli olan sağlıkk valla gerisi boş inan banaaa

kızlaaarrr dün akşam hala oldumm ama doğumdan soğudum psikolojim bozuldu normal doğum yaptı yengem çok güzel bir kızımız oldu çok tatlı çookk ama ben hiç iiyi değilim doğumhane kapısında beklemek ölümmüş meğer onu anladımm ama yinede herşeye değer diye düşünüyorum

gözünüz aydın olsun kuzum..
Allah analı babalı büyütsün..
evet her güzelliğin bir zorluğu var bencede değer..
sen napıyosun kuzum gelen giden yok topike cucumdan haber varmı..

merhaba canlarım eymen bebek 30 mayıs saat 8:55 te dünaya gözlerini açtı.
doğuma giderken madam,berrem,ve cucum için dua ettim.
doğum sezeryan oldu. 3 gün hastanede yattık. eymen sarılık oldu 2 gün daha yattık hastanede ışın tedavisi oldu.
şimdi çok şükür iyiyiz.

canım benimm nasılsın..:?
eymen nasıl çok geçmiş olsun...
alıştınmı anneliğe..

Ayy bu çok güzell haberlerini berremden almıştık hayırlı evlat olsun inşallah benimde yeğenim 5 haziranda dünyaya geldi yengem normal doğum yaptı benim ödüm koptu :)) şimdi ikiside çok iyi şükürler olsun ki bizlerede dua etmişsin allah kabul etsin :) kendinize çok iyi bakın görüşmek üzeree

canım benimm nasılsın..:?
eymen nasıl çok geçmiş olsun...
alıştınmı anneliğe..

valla alışıyorum gibi berrem annem gidince asıl meydana çıkacak alıştımmı alışmadımmı :) korkmuyo değilim hani :) annem hergün yıkıyo eymeni çok rahatlıyo kuzucuk :)

inşallah madamım darısı senin başına meleğim. o temiz kalbinle herşeyin en güzelini hakediyosun. gözünüz aydın yeğenin için canım. öptüm kocaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…