- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.041
merhaba canlarım eymen bebek 30 mayıs saat 8:55 te dünaya gözlerini açtı.
doğuma giderken madam,berrem,ve cucum için dua ettim.
doğum sezeryan oldu. 3 gün hastanede yattık. eymen sarılık oldu 2 gün daha yattık hastanede ışın tedavisi oldu.
şimdi çok şükür iyiyiz.
Hey kızlarr merhaba ben tatile gittim ve geldim karadeniz süperdi valla :)) hiç gelesim gelmedi sizlerde ne var ne yok
kimse gelmiyorr
kimse gelmiyorr
ben geldimmmmmm
ivit garip yaz geldi kuzum fire verdikkk bebişlerde geldiii kaldık kaç kişi surda berroş ben sen goodjin
benimde dün leke geldii gerisiii gelcekmi bakalımm ufffff
evet çok garip kuzum..:)
ya ben çok yoğunum madamım tatil yaklaştı bizimde heycan sardı...
ya madamım bayıldım bayıldım yaa ne kadar güzel karadeniz uzun göl...
beni fotoya boğ meleğim..
cucum naber kısss gittimi annişler..
ben geldimmmmmm
ivit garip yaz geldi kuzum fire verdikkk bebişlerde geldiii kaldık kaç kişi surda berroş ben sen goodjin
benimde dün leke geldii gerisiii gelcekmi bakalımm ufffff
evet çok garip kuzum..:)
ya ben çok yoğunum madamım tatil yaklaştı bizimde heycan sardı...
ya madamım bayıldım bayıldım yaa ne kadar güzel karadeniz uzun göl...
beni fotoya boğ meleğim..
cucum naber kısss gittimi annişler..
hoşgeldin kuzum bende çıkıcam molaya sizi bekliyodumm :))
valla ya dağıldık gerçi topike gelmedikçe bebiş muhabbetinden uzaklaşıyoruz bu da güzel kafaya takmamış oluyoruz:)
demekki leke geldi he inşallah gerisi gelmez tontişim bu ay içimdeki hep umut sen hamişsin ya çok gariptir ama öyle
gelirsede kırmızılar bu ay bahane yok doğru doktora tıpış tıpış ...
misafirlerin vardı demekki eğlenceli olmuştur vala bizimde tatil bitti işte çok eğlendik çok yorulduk iyi geldi dur sanada mail atim bi kaç foto
kuzucuuğğummm ne zamandı yolculuk bakam sizin
fotolar şimdik bu ka hepici makinede bunlar teldekilerdi tontişim sende ne var ne yok bebiş mebiş çalışma vs
hee bu arada mavuşbebek vardı ya hatırlarsanız hamileymiş bu ay yeni kalmış çok sevindim onada
hoşgeldin kuzum bende çıkıcam molaya sizi bekliyodumm :))
valla ya dağıldık gerçi topike gelmedikçe bebiş muhabbetinden uzaklaşıyoruz bu da güzel kafaya takmamış oluyoruz:)
demekki leke geldi he inşallah gerisi gelmez tontişim bu ay içimdeki hep umut sen hamişsin ya çok gariptir ama öyle
gelirsede kırmızılar bu ay bahane yok doğru doktora tıpış tıpış ...
misafirlerin vardı demekki eğlenceli olmuştur vala bizimde tatil bitti işte çok eğlendik çok yorulduk iyi geldi dur sanada mail atim bi kaç foto
kuzucuuğğummm ne zamandı yolculuk bakam sizin
fotolar şimdik bu ka hepici makinede bunlar teldekilerdi tontişim sende ne var ne yok bebiş mebiş çalışma vs
hee bu arada mavuşbebek vardı ya hatırlarsanız hamileymiş bu ay yeni kalmış çok sevindim onada
aa bende çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin...darısı başımıza.
ben cumartesi regl oldum madamım henüz yok bir şey bu ayda olmaz herhal ramazandan sonra artık..
bizde haftaya cuma çıkıyoruz meleğim..
heycan sardı benide..
tamam madamım ama ben çok beğendim yaa
ii sekerimmm nolsun işte aynen devam değişen hiç bişiy yokkkkkkk
ivit gitti annişler
sen nasıl minnak tırtılcımmm
iyiyim bende kuzum..
yorgun geçiyor günler hafta sonu köydeki bahçemize gittik 40 kök karpuzumuz olmuş..
kabak,bakla,topladık hee birde semiz otu..taze taze iyi oluyor..
beğenilmeyecek gibi değilki tontişim heryer mavi veya yeşil süper manzaralar siz erzurumamı gidiyordunuz uçakla dime valla ben otobüste çokk sıkılırım diye düşünmüştüm ama hiç bişi anlamadım çok güzeldi daha gitsem giderdim yani o derece :)))
iyiyim bende kuzum..
yorgun geçiyor günler hafta sonu köydeki bahçemize gittik 40 kök karpuzumuz olmuş..
kabak,bakla,topladık hee birde semiz otu..taze taze iyi oluyor..
[/QUOTE
az kaldı bebiş gidin şöle mis gibi yapın tatiliniziiiii
ayyyy organik organik mis mis ne güzelll tazecikinsana cok ii geliooo onları toplamak toprağa basmakk
siz arabanızla gitmedinizmi ..?
ya çok az vaktimiz var ya o yüzden uçakla gidicez artık mdamım..
bakalım bende merak ediyorum erzurumu...
kaç gün kaldınız siz kuzum..:26:
ohhh süper bizimde terasta bi sürü domatesimiz oldu yaa kociş bebek gibi bakıo onlarabende hüplüyommmm
az kaldı bebiş gidin şöle mis gibi yapın tatiliniziiiii
ayyyy organik organik mis mis ne güzelll tazecikinsana cok ii geliooo onları toplamak toprağa basmakk
yok bebem arabayla gitmedik çünkü dönüşte ablamların arabayla gelicektik iki araba olmasın diye
5 gece kaldık tatlım biz sizinde çok güzel geçer inşallah oralarda çok güzel çünkü erzincana filanda gidin benim ark annesi oralı çok güzelmiş
ben az dışarı kadar çıkıyorum kışlık konserve yapıyom kadın oldum yamigrosta çok güzel taze fasulye var dondurucuya atıcam dün aldım az geldi gidip gene alayım diyorum gelince yazarım tatlım
valla çok iyi geliyor canım...
ama biz genelde 2 haftada bir gittiğimiz için sıkılmaya başladık...
yemesi toplaması güzelde onlara bakması zor...
hee doğru ya ben unutmuşum ama nasıl geldi görümcen madamım ya o hamile değilmi..:26:
inşallah madamım bakalım güzel geçer diye umut ediyorum...
ohh maşallah snaa aferim
bende sarma sardım koydum buzluğa hemde 2 kg yaprak hemen hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?