- Konu Sahibi bilgemadam
-
Merhaba canlarım hepinizi çoook özledimm ama demiştim ya işyerinde yerim değişti taşınma faslım vardı sonrada bilgisayaraım çalışmadı bilgi işlemde yarın teslim alıcam inşallah o zaman görüşürüz ama yeni yerimde de işler çok fena yoğun olacak yani girerim ama sadece okuyabilirim ii haberlerinizi sanırım artık sürekli bişiler yazamıcam ama sayfam hep açık olacakk unutmayınn
kolerammmmmm bebeğimmmmm o kadar çok sevindim ki bitanem yaaaa bak kalp atışlarını da duydun ohhhhh süper rabbim bu sefer yüzünü güldürecek sonrada beni güldürecekk çokk öpüyom hepinizi yarın görüşürüzzz inşallahhhh çok özledim hepinizii
herkese günaydın.nasılsınızz.. çilekcim nasılsın. Bebeğin nasıl. Herşey yolunda mı?
canım iyiyim sağol sen nasılsın..iyiyim çok şükür...akşam çok güzel bişi oldu bebeişim kıpırdıyordu eşime dedim gel bak diye eşim koydu elini bi dk sonra pı pıt diye attı eşim aha atttı diyor çok komikti ilk defa oda hissetti...güzel şeylermiş gerçekten..sen nasılsın şekerim.
berre bebeğim kafama takmıorum zaten çok rahatım. bugün kasıklarım o kadar ağrıyor ki anlatamam. sanki bir ton gaz var karnımda. bu aydan sonra ilaç falan içmicem zaten
canım iyiyim sağol sen nasılsın..iyiyim çok şükür...akşam çok güzel bişi oldu bebeişim kıpırdıyordu eşime dedim gel bak diye eşim koydu elini bi dk sonra pı pıt diye attı eşim aha atttı diyor çok komikti ilk defa oda hissetti...güzel şeylermiş gerçekten..sen nasılsın şekerim.
ilaç kullandın ya canım ondan herhalde yumurtalarında büyümüş ya rahatsız ediyordur...
günaydın kızlar...
madamım hadi artıkın gell....özledik heee
bernardo canım sıkma canını herşey yoluna girecek inşallah...
kolerammm mucks bebeğim..
zeytinim nasılsın prensimiz nasıllar...:)
çilek sen nasılsın canım senin prensesde iyidir inşallah....
bugün yine biraz kötüyüm canım.bulantılarım ben burdayııımmm diye kendini gösterdi yine. prens mi acaba kesin bilmiyoruz ki.ama iyidir herhalde.
Sen nasılsın canım? herşey yolunda mı?
kocaman bi yumurta var sağ tarafımda hissediorum zaten batıo. çatlasa da rahatlasak yahu
yavaş yavaş geçiyo onlar bebeğim....azcık daha sabır..
prens gibi geliyo ama:)
ben iyiyim canım çok şükür biraz sağ kasığım ağırıyo dün gecede midem bulandı üşüttüm galiba havalar serin artık fazla dikkat etmiyorum kendime
akşam çok hamarattım ben tam 6,30da evdeydim yemek yaptım yedik kurabiye yaptım aldım annemlere gittik evden çıkarken saat 8e 5 vardı düşün ben bile kendime şaştım...
maç izlediler ben osmanı izleyemedim
oohhh maşallah maşallah hamaratım benim yaa. dikkat et canım havalara hiç güven olmaz.
bende izleyemedim osmanı yaa abimdeydik akşam. eşimle abim maç izledi.maç bittikten sonra kalanını izledim azıcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?