bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

cucummm en geç 2 güne kadar gelicekmiş heberiniz olaaa çok selamı var...

selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın..?

benim durumum aynı midem halen bulanıyo bi şey yiyemiyorum ama bugün doktordaydım minnoşum iyi gelişmiş maşallah...11.haftamızdayız ama doktor 2 gün önden gidiyo dedi...pazartesi ikili tarama testim yapılacak işte...

aaaa erkek bebekmi geliyo topiğimize ..
inşllah kusmazsın bundan sonra zeytinim çok kötü valla seni ii anlıyorum ben çok korkuyorum kusmaktan.:18:sanki boğluyorum gibi ıyy

topçu olucak demekki hareketli hareketli valla hep aklımdasın dua ediyorum zeytinim kocan inşallah seni üzmez ve isim konusunda diretmez erkek bebekse kesin..:26:

sabret canım bak zeytinimde aynı senin gibiydi şimdi geçmeye başladı çok şükür seninde geçiçek inşallah ....
ianşallah herşey yolundadır sen sıkma canını sakın...

:)))))))))))))))))))))

hoşgeldin nerisonam biz iyiyiz sen nasıslın....?

bende gittim dün doktora bebek iyi kalp atışlarını aldık. ama bu seferde kesenin çapı büyükmüş. iyi yada kötü bişey diyemem dedi haftaya yine çağırdı. hayırlısı bakalım 6+1 günlüktük dün

kesin değil cnm ama ben öyle gördüm eşimde öyle görmüş. oğlum olmasını çok istiyorum ama isim mevzunda korkuyorum çok sorun yaşarız diye. ikimizin de tersi çok kötü. inadımız tuttumu kötü olur diye tüm korkum. ama çok tatlıydı teyzesii. kalkıp oturuyo sırt üstü yatıyo yüzüstü yatıyo ellerini başına koyuyo.sıkılmış minnakım.
inşallah hiçbiriniz kusmazsınız canım. benim kusmalarım çok kötü durumdaydı. afedersin kusarken altıma kaçırıyodum artık yere oturup kalıyodum. allahım bidaha göstermesin. kimseye göstermesin.

ayyy canım benim çok şükür. çok sevindim. allahım tamamına erdirsin inşallah.

geçecek bitanem merak etme. ben çok kötüdurumdaydım kusmalar yüzünden yattım serum yedim. 12+5 bugün 2 gündr kusmuyorum çok şükür. yemek de yemeye başladım. kaybettiğim kiloları alıcam inşallah bebeğim daha iyi olacak. bak ne güzel o kadar kusmana rağmen iyi gelişmiş bebeğin. ben kilo kaybedince korktu doktorum. ama iyiyim şimdi. cumartesi ikili test yapıldı 12+2 de. perşembe sonuç göstericem oda iyi çıkar inşallah. en kısa zamanda geçecek seninde bulantıların 1-2 hafta daha sabret

amin inşallah canım benim....
kıyamam yaa geçti artık çok şükür bi daha gelmicek inşallah...
yavrum benim eminim ne kadar tatlıdır sana benziyodur inşallah..,
ne güzel bi duygudur onu orda görmek şuan biz tahmin bile edemeyiz karnında bşka kucağında başka anne olmak bambaşka bişey yaaa....
inşallah eşin bu isim konusunda seni sıkmaz diye düşünüyorum zeytinm yani ağla masustan bişiler yap onu ikna et yada ne biliyim onun çekindiği biri varsa ailesinde ona söyle kartal olmaz
ama bu aradada aranızı bozmayın mutsuz olmayın nasıl olucak bilmiyorum ama..
inşallah birbirinizi kırmadan halledersiniz zeytinim...:26:

çok güzel bi duygu canım allahım en kısa zamanda hepinize göstersin inşallah. evlat isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın.bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
valla isim konusunda ne olur ne biter bilmiyorum ama beni karnımda bebeğimle bu kadar üzmeyi istiyosa kendi bilir. halbuki bana çok iyidir her konuda ama bu konuda ne olur bilmiyorum. içinde bi canavar var bu konuda. geçer inşallah.

canımmmm nerelerdesin yaw özleştik

kızlarrr bi yere gitmedim, ben de sizi özledim, iyi haberlerinizi duymak için giriyorum buraya:)))

canlarım çok öpüyorum sizi. ben yavaş yavaş toparlanayım çıkıcam az sonra. öptüm hepinizi. yarın da girin topice bari. ben tek başına girip girip çıkmayayım.

inş.artık geçer çok yoruldum...bende sürekli hastanelerdeyim..bıktım serumlardan...evet canım hiç beslenemediğime karşı minnak çok iyi 2 gün de önden gidiyo hatta..kıpır kıpırdı maşallah...çok sevindim...

inş.test sonuçların iyi çıkar canım....

amin zeytinim inşalllah bak hamişlerin duası kabul olurmuş hamişler bize dua edin bol bol....

çıkma vakti geldi hepinizi öpüyorum yarın sabah en geç 8,30 da burdayım bi aksilik olmazsa....
bu akşam hem milli maç var hemde osaman ne yapsam acaba nire gitsem...

bye

kızlar ben doktora gittim yumurtam kocaman olmuş ama çatlamamış. bi hap verdi. duphaston die bişey. baktım netten adet düzenleyici gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…