bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

benmde bu yumurta çatlamazsa kist olur. bakalım ne olacak

bernardom bilmiyorum ve endişeliyim kesenin büyük olması beni korkutuyo salı gününü bekliorum

allahın izniyle bişey olmaz canm. az kalmış salıya da. sen gönlünü ferah tut. bi arkadaşıma da doktor suyun az olduğunu söyliyip duruodu. hiç bişey olmadı

minnoşlar napıyosunuz nasılsınızz ösledimmm valla hepiciğiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Merhaba annişlerrr ben geldimm bilgisayarıma yeni kavuştumm çok şükür ama çokta işim var malumm bundan sonra böyle ama napalımm idare edicez hepinizi özledimmmmmmmm

Merhaba annişlerrr ben geldimm bilgisayarıma yeni kavuştumm çok şükür ama çokta işim var malumm bundan sonra böyle ama napalımm idare edicez hepinizi özledimmmmmmmm

madamcım zaten kimse girip çıkmıor 3 5 kişi biz girioruz çıkıoruz arada

günaydın kıslaaarrr. nasılsınız? herşey yolunda mı? özledim hepiniziiii.
Sabah doktora gittim ikili test sonuçlarını gösterdim. süper süper dedi doktooorrr çok sevindim.

oleyyyy oleeeeyyy oleyyyyyyyyyyy denir buna ancak zeytinimmm benimmm çok sevindim sağlıkla gelecek senin ve hepinizin bebişleri inşallahhh
Sabah doktora gittim ikili test sonuçlarını gösterdim. süper süper dedi doktooorrr çok sevindim.

oleyyyy oleeeeyyy oleyyyyyyyyyyy denir buna ancak zeytinimmm benimmm çok sevindim sağlıkla gelecek senin ve hepinizin bebişleri inşallahhh

inşallah canım benim hepimizin bebişleri gelsin turp gibi olsunlar. sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.
ben bi yemeğe gidip geleyim cnm. yine çıkardım bugün bişey kalmadı midede

ayy süpermişş zeytin gözlümmcok sevindim bitanemmm bebişin iyi sen iyisinnn ne güselll mide bulantılarıda gecer yakındaa takılmaa.... bizede versin Rabbim en kısa zamanda zeytinimmm hayırlısıylaa hamişlerdeee kucişlerine alsın sağ salımm inş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…