- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi bilgemadam
-
koleram hoşgeldin annem başladı mı senin bulantılar felan filan
seni çok iyi anlıyorum canım benimde bir keresinde karnım çok ağırıyodu kist varmış ilaç kullandım sonra kontrole gittiğimde karnım çok şişti dedim kesin kist duruyodur doktor dediki yumurtan çook büyük çatlamamışlar dedi ama kistim erimişti...
aynı kist gibi batıyodu..
başladı bebeğim ama çok iştahsızım ben yaa öğürmeye başlıyorum hemen napçam bilmem
kolera bebek bebeğin ne yapıor bakalım taze anne
bernardom bilmiyorum ve endişeliyim kesenin büyük olması beni korkutuyo salı gününü bekliorum
cucummmmm hoşgeldin....
Merhaba annişlerrr ben geldimm bilgisayarıma yeni kavuştumm çok şükür ama çokta işim var malumm bundan sonra böyle ama napalımm idare edicez hepinizi özledimmmmmmmm
günaydın kızlarrrrr naberrrr madam online ama offlinee :)
günaydın canımm nasılsın evet online içinde ofline ım :)) işler yoğun burada malesef ama aklım sizlerle ...
kuzummm günaydınn
valla öslenmektesin ona göreee canımcımm
günaydın canımm nasılsın evet online içinde ofline ım :)) işler yoğun burada malesef ama aklım sizlerle ...
günaydın kıslaaarrr. nasılsınız? herşey yolunda mı? özledim hepiniziiii.
Sabah doktora gittim ikili test sonuçlarını gösterdim. süper süper dedi doktooorrrçok sevindim.
oleyyyy oleeeeyyy oleyyyyyyyyyyy denir buna ancak zeytinimmm benimmm çok sevindim sağlıkla gelecek senin ve hepinizin bebişleri inşallahhh
günaydın kıslaaarrr. nasılsınız? herşey yolunda mı? özledim hepiniziiii.
Sabah doktora gittim ikili test sonuçlarını gösterdim. süper süper dedi doktooorrrçok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?