- Konu Sahibi bilgemadam
-
ayyy benim canım cücücmmm asıl sen özlenmektesin anişşkom yaaa naptın ne ettinnn mail attın mı du bakimm
ayy süpermişş zeytin gözlümmcok sevindim bitanemmm bebişin iyi sen iyisinnn ne güselll mide bulantılarıda gecer yakındaa takılmaa.... bizede versin Rabbim en kısa zamanda zeytinimmm hayırlısıylaa hamişlerdeee kucişlerine alsın sağ salımm inş......
cannıııımmmmmmm hoşgeldiiinnnn.özledim seni yaaa. nerelerdesin.gittimi annen?
fıstıklar naber
kaç gündür misafirim vardı eşimin yeğeni geldi memleketten yeni gittiler bilgisayarı hiç elinden bırakmadı kerata
sıktı beni
hoşbuldum canımın içii valla bende ösledimm yaaa
yok anniş gitmedii valla hasta grip olduu uyuyo suan zatenn illa gidicem didi ama bırakmadıkkk tabee yarın gidicek sanırım akşam sekerimm
sen nasılsın zeytin gözlümmm valla kimsecikleri bulamıyom arasıra bakıyom ama
kimse girmiyor artık yaa. salgın var zaten dikkat et sende olabilirsin. bata da az kaldı dimi.bende iyiyim bulantılar azaldı ama hiç beklemediğim anda bastırıyor.ikili test de iyi çıktı. bebiş de erkek galiba ama daha tam öğrenemedik. bayramdan önce tekrar gidicezo zaman kesin belli olur sanırım.
iyiyiz tatlımm...
valla sorma simdiki cocuklar pc delisiii yaff
neyse kaldı bak gitmişlerr kurtuldunn yavruşşş
ewet gece uyumak bilmiyo gündüzde öglen kalkıyo bütün işlerim kaldı
bugun ne pişiricem şimdi onu düşünüyorum dün eşim sağ olsun yemek yaptırmadı bugun yüzüm yok istemeye
ivit canım yaa kimsecikler yok herkescikler yoğun bu aralar sağlık olsunnn
canım sorma fena salgın varr valla bende uzak duruyom ama sonucta aynı evdeyizz annişte zaten sen cok yakın durma bana dioo belkimm bebiş vardır diyee
ama acıkcası ben pek ihtimal vermiyommm hicbir belirtide yok zaten belirtide aramıyom aslında ama sadece vücudum sis oda regl öncesii gibii hayırlısı yaa inan artık kafama takmıyom ne olursaaa ona razıyımmm takmıyomm hic ne zaman olursa artıkınn
oyy oğluşunmuu oluyooo inş... canım sağlıkla gelsinnncanım ya testlerde iyiymişşş misss gibi bebişinnn sağlıklı cok sükürr canım benimmmmmmmm
aslında detaylı ultrasonu çeken doktor bişey demedi. yanıltmak istemem biraz daha bekleyelim dedi ama ultrason sırasında eşimde bende sanki bebişin pipisini gördük. belkide yanılıyoruzdur.çok hareketliydi zaten hiç durmuyodu kıpır kıpırdı ama geliba erkek. sağlıklı olsunda ne olursa olsun.
bak fasulyeyi tuttum yapabilirim saol ya aklımda bişey yoktu sebzeden de bıktık patlıcan kabak patates uff yeter tavuk dun yedıksormaa sekerimm ya bazı cocuklar cok yaramaz oluyoo ama cocuk neticedee
aman yaparsın bişiyler yaff dün anniş kuru fasukye yapmıştı bir sürü yapmış bugünde onu yicess valla
sende taze fasulye yap hem kolayy şip şak olurr pilav salata miss valla
yada tavık yap fırındaa madamla bizim vazgecilmes yemeğimizz
bak fasulyeyi tuttum yapabilirim saol ya aklımda bişey yoktu sebzeden de bıktık patlıcan kabak patates uff yeter tavuk dun yedık
en iyisi fasulye
hayırlısııı kuzummm yaa ne olursa olsunn sağlıklı olsunn
canım benimm yaaa ni güsel bi duygudur canım yaa onu görmekk
allahım en kısa zamanda hepinize yaşatsın inşallah canım benim. sende gör mucizeyi en kısa zamanda. her gittiğinde karnında nasl büyüdüğünü, o hareket ettikçe hayretle izle sende bebişini.
ayy inş... taklım yaa hayırlısıyla bizde yaşarıs inş.. bu güsel mucizeyiii kıpır kıpır duyarıss içimizdekiii tekmeleriniiiii inş...
inşallah bidenem. ya annenin sonuçlar nasıl çıktı merak ettim?
iyi cıktıı canımcımmm eklem romatizmasııı 3 ay sonra tekrar görücem didi... öle işte cok önemlii bişiy yok yane cok sükür bitanemm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?