bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın berroş bebeğim seni çok seviyorumm kandilini kutlarım rabbim o güzel gönlünden neler geçiyorsa hepsini bugün bu gece kabul etsin inşallah
hep dualrımdasın tatlım sende bizlere dua et emii
günaydın..

Kandiliniz mübarek olsun kızlar..
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

beni unutmayın dualarınızda..

günaydın kızçeler ben geldim temelli hemide netim düzeldi sonunda
havadisler varmı geçmişe pek bakmadım
Apekin kızı çok şirin maşallah kocaman olmuş
benide minik misafirim geldi görümcem bizde bebişi miz çok tatlı 1 aylık oldu geziyoz bolbol
benim minik fasulyem de rahatı yerinde bolbol mide bulandırıp duruyo bayramdan sonra kontrol var bakalım kıpırdanmaya başladımı

günaydın berroş bebeğim seni çok seviyorumm kandilini kutlarım rabbim o güzel gönlünden neler geçiyorsa hepsini bugün bu gece kabul etsin inşallah
hep dualrımdasın tatlım sende bizlere dua et emii

amin canım benim cümlemizin inşallah..
bende seni çok seviyorum..

Hz. Aişe bir gün Peygamberimize:
–«Ya Rasûlellah: Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?» diye sordu.
Peygamberimiz şöyle buyurdu:
–«De ki: Ya Rab; sen çok affedicisin, affetmeyi seversin, beni afffet.» (64)
Sevgili Peygamberimizin öğrettiği bu duayı, biz de Kadir Gecesinde tekrar edelim:

"Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî."
"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet." (Tirmizi, Daavat, 12)

hoşgeldin canımm valla kaldık buralarda berroşumla bi başımıza hamile kalan kaçıyo bebeği olan zaten yok cücüm desen tatilde bizde berroşumla ediyle büdü yazıyoruz birbirimize
bu arada hayırlı kandiller tatlım minik fasulyenede selamlarr

herkesin mübarek kadir gecesi kutlu olsun
cücü kaçtımı yaramaza bak erkenden

madamım çok üşüyorum ben...:26:
hastamı olucam ne..

valla şuan hırkayla oturuyorum bebeğim klimalar çok soğuk yapıyor ama sen sakın hasta olma emii minnak şey
biz bu gece sahura kalkamadık biliyonmu kuzum nasıl oldu anlamadım bi türlü yaaa çok üzüldüm çok kociş tutamadı benim yüzümden ama ben tutuyorum dilim damağıma yapışsada tutuyorum Allah kabul etsin en güzel günde oruç tutabilmek için sahura kalkama olacak şey değil
madamım çok üşüyorum ben...:26:
hastamı olucam ne..

Günaydın..
akşam hemen çıkmam gerekti geç kalmıştım cevap veremedim canım..
üzüldüm madamım aç karına oruçmu tuttun çok sevap kazanmışsındır inşallah kuzum 24 saat aç kaldın neredeyse..:26:
geçen sene bir kalktım ne göreyim sahura 10dk var..hemen eşimi kaldırdım oda saate bakmış hadi 10 dk kalmış dedi biz ikimizde baktık yani saate.
sonra hemen gittik yemek yedik su içtik apar topar meyve yedik diş fırçaladık
ezan okunmadı dedim herhalde hocada uyudusonra holden yürüken bi baktım perde aralanmıştı dışarısı aydınlanmış..
güneş doğmuş bile şok olduk sonra bi hocaya sorduk bunun öncsindede 3-4 kere kalkamamış aç tutmuştuk senin gibi..
hoca dediki siz o saati göremediyseniz hemde ikinizde Allah sizin aç tutmanıza razı olmamıştır dedi niyet edin ama yinede bu günün kazasını yapın dedi..

Son düzenleme:
günaydın güzelimm naberr bakalımm
dün evet kaçmışşsın hemen sanki ev çok uzakk hatta otobüsü kaçırcan sandım dimeeee
berroşum valla Allahın sevdiği kulusunuz hee maşallah size

günaydın güzelimm naberr bakalımm
dün evet kaçmışşsın hemen sanki ev çok uzakk hatta otobüsü kaçırcan sandım dimeeee
berroşum valla Allahın sevdiği kulusunuz hee maşallah size

iyiyim balım sen nasılsın..?
yok kız öyle deme bir çıktım ki kapılar kapanmış kepenkler inmiş..
ödüm koptu birden panik oldum arkadan çıktım..

ooo fena o zaman ee bakmıyolarmı içeri kim kaldı kim kalmadı
bende iiyiym nolsun bu sabah otoparkta arabayı parkederken arka farı göçerttim biraz ona moralim bozuldu azcık öle işteee
iyiyim balım sen nasılsın..?
yok kız öyle deme bir çıktım ki kapılar kapanmış kepenkler inmiş..
ödüm koptu birden panik oldum arkadan çıktım..

ooo fena o zaman ee bakmıyolarmı içeri kim kaldı kim kalmadı
bende iiyiym nolsun bu sabah otoparkta arabayı parkederken arka farı göçerttim biraz ona moralim bozuldu azcık öle işteee

arka kapı açık ya bakmıyorlar bekçi kapatıyor arka kapıyı ön kapı idari bölümler için..işi biten gidiyo

bişey olmaz madamım cana geleceğine mala gelsin değilmi..
zaten ufak bişey canını sıkmaya değmez..
ee böyle böyle öğrencen tatlım..

doğru diyosun herkeste öle diyo vura vura öğrencekmişim ama gelde bunu bana anlat işte

ha ha haaaaa kusura bakmayında otruup kim gelcek diye bekleyecek halim yok vaktimi değerlendiriyyorum geldiniz de konuşmadık mı hem benim iki sayfamda açık minnoooooooooooooşşşşş öle trip atma yanii

sen atarken iyiydi ama...

ne oldu bu arada yaptırdınmı smear...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…