- Konu Sahibi bilgemadam
-
herkeslere günaydınnn güzellerim hepinizi çok özlüyorum ama inanın okumam öğrenmem gereken bi ton şey çıktı karşıma ama gördüğüm kadarıylada kimsecikler yok gibi böle yapmayın bakım kızarım haaaa
sayfam genelde açık olur yazdıklarınız okuyorum cevap hemen veremeyebilrim
günaydın madamcımm kolay gelsin san da evet kimsecikler yok yahuuu neden böle
HİÇ BİLMİYORUM BEBİŞ YAA SANIRIM BEN ÇIKTIM BÖLE OLDUU :pppp ŞAKA ŞAKA VALLA NE BİLİMKİ AMA YAPMASINLAR BÖLE YAA BAK BEN GELİOMMMMMM:))
herkesin işi gücü var yahu. Bende arada bi bakıorum işte. Ii oluo. Bakalım bu ay kimler hamile kalacak merak ediorum..
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben çok sallantıdayım kesin bir his yok içimde vucudumda da bi değişiklik yok. Sadece göğüslerim ucu diken gibi batıor. Oda kullandığım ilaçtan onu biliorum. Ama haftaya çarşamba ilac biter. Bittikten birkaç gün sonrada adet olurum. O yüzden haftaya haftasonu herşey belli olur. 24 25ine kadar adet olmazsam dıdıdıdımmmmmmmmmmmmmm.
Zeytin bebeğim günaydınnn annemmm nasılsınnn
günaydın canım benim.iyiyim sen nasılsın. Kusura bakma az önce girdim birden çıkmak zorunda kaldım. Bi iş ortağımız var daha doğrusu ortaklıktan öte ailece felanda görüştüğümüz birisi.danimarkalı. Sabah o geldi türkiyeye. şirkete geldi konuştuk güldük felan.sonra birden telefon geldi babası ölmüş. çok kötü olduk. Kendiside çok ağladı. Apartopar tekrar uçak bileti ayarladık gitti. Ona üzüldüm baya. Ağlayan birini görüncede dayanamıyorum ben hele de bir erkeğin. Onu ağlıyo görünce oturdum bende ağladım.
selam kızlar bende giremedim stajerim var 2 gündür bişeyler öğret hemde işleri yapmaktan fırsat kalmadı.
100. sayfamız hayırlı olsuuuuunnnn
kızlar valla ben gelemiyomm anniş var diye yoksaaa ben topişiii boş bırakmam kuzularımm....
ivit koleramm yaa 100. sayfamız hayırlı olsunnn güselll güsel haberler alıp paylaşalımm inş....
tosbiklerimm benimm hayırlı ve uğurlu olsunn nice 100 lere inşallahhhh hep beraber bebişlerimizleeee:)))
cücü bebemmm özledik annemmm anniş hala gitmedii sanırım olsunn seninde canın sıkılmamış olur işte:)))
hu huuu cucummm nasılsın..?
ben geldim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?