- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.001
hoşgeldin balımmm iyiyimm güzellik napımmm bakınıyodummm kimsecikler yokk kapatıcaktım nerdeysee
sen nasılsınnn canımcımm nasıl gecti haftasonunnn
bende iyiyim cucum canım sıkılıyo biras niye bilmiyorum..
haftasonum güzel ve çabuk geçti düna annemlerdeydim cumartesi çalıştım zaten..
sen neler yapıyosun gitmiş galiba kayınvaliden..
neden canın sıkılıooo canımcım yaa hayırdırr havalardan mııı
napım bende evdeyim cumartesii gitti anniş...
cumartesii gündüz gezdikk biras sonra annişi bıraktık dünde yağmurluyduuu evdeydik film isledik uyuduk bol boll
neden canın sıkılıooo canımcım yaa hayırdırr havalardan mııı
napım bende evdeyim cumartesii gitti anniş...
cumartesii gündüz gezdikk biras sonra annişi bıraktık dünde yağmurluyduuu evdeydik film isledik uyuduk bol boll
olabilir valla cucum bilmiyom ki çok soğuk hava burda...
ohh ne güzel dinlenmişsinizdir..
az kaldı biizim bata varmı belirtin bakam..:26:
ivit soğuk havada uyumaya bayılıyorumm böle yağmurlu havada battaniye altında film keyfiii süper oluyooo sonra uyuyup kalıosunnn
valla canım heryer öle ankarada cok soğukkk kış geldii sanırımmm :18:
benim bat bugünnn hala gelen giden yok bekliyom ama hic umutlu diilimm ne bilim bu ay öle beklentim yok ama kırmızlarda gelmediii henüzz ... bakalım beklicem 2 gün falan gelmezse ozaman yaparım test
bende bayılıyorum ohh cucum...
anaammm inşallah gelmezler hadi hayırlısı cucum....
benimde 21 22 ama geçen akşam olucakmışım gibi karnım ağırdı erken olucam sandım benimde hiç umudum yok bakalım...:26:
uludağda kar var o yüzden burası daha da soğuda yaaa:18:
kızlar merhaba;
nasılsınız? özledim hepinizi.
meraba canımcımm....
valla bende ösledimm hepiniziiii sabah geldimm kimsecikler yokk sonra berrem geldiide iki lafın belini kırdıkk
sen nasılsın canımmmm minnak nasılll annişii
bende baktım kimse yoktu çıktım geri. hastayım biraz. hafta sonu bütün kemiklerim bile ağrıdı.öksürüyorum. kötü oldu benim için bebek var diye ilaç da kullanamıyorum nasıl toparlıcam bilmiyorum.
kızlar merhaba;
nasılsınız? özledim hepinizi.
bakalım bakalım artık ama benim her an gelicek gibiii öle bi his var hayırlısı artık...
seninde az kalmışşşş...
ivit doğru uludağa kar düşmüşşş ayy nigüseldirr kıs şimdik oralarrr cıksanıza haftasonu ni güsell mangal keyfi yaparsınızz süperdirr...
oyy dikkat et kendinee canım yaa.... havalar cok soğuk ve salgın varrr kalın giyin canım benimm.... doktoruna sorsaydın ona göre bi ilac verirdiii sana...
ıhlamur iç balla birlikte taklımmm
bende özledim zeytinim seni....
nasılsın bakalım bebiş nasıl..?
:....[/B]
bende özledim zeytinim seni....
nasılsın bakalım bebiş nasıl..?
bişi desem gülersin heee cucum ben hiç gitmedim uludağa
küçükken babam çok götürürdüde çok fazla hatırlamıyorum ama eşim gidelim diyo bayramda bakalım belki gideriz...
du bakam minnakım belkim gelmezler kırmızılar:26:....
benim doktor ilaca çok karşı hamilelikte bol bol vitaminli yiyecekler ye diyor.meyve felan ye :2::2: kıyafetlerime giremiyorumki şimdiden karnım çıktı.baştan alışveriş yapmam lazım.bikaç bişey aldım ama çok da kalın değil.çok fazla da alışveriş yapmak istemiyorum açıkçası.bidahada giyemicem hemde maddi açıdan :44::44:
ayyy cok güseldir uludağ canımın içi bayramda mutlaka cıkın valla yoğurduda süperdir yoğurt canavarıyımda benetide süperdir gidin taklım gidin valla ....
canım gelicek galibaaa suan belim kopuyoo ağrıdannn andık yaa kırmızılarııı hemen gelirrr
neysee bakalım bakalım hayırlısııı zatenn umutlu diilimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?