- Konu Sahibi bilgemadam
-
AAAAAAAA İNANMIYORUMM NE GÜZEL BİŞİ BU BÖYLE YAA HEMDE EYMENN BENİM EN SEVDİĞİM İSİMMAYY CANIM YAA HAYIRLI OLSUN OĞLUŞUN NE MUTLU SANAA DARISI BİZEEE
ayy kıyamam niyekii çalışıyormusun da o kadar erken kalktın yoksa uykumu tutmadı tpikimize hoşgeldin bizler burda sağlam dostluklar kurmuş insanlarız hepimiz hepimiz birbirinin iyiliğini ister herkesin derdine se,ncine ortak olmaya çalışırız sende katıl bize canın sıkılmasın
OYY OYY ZEYTİNİM YAAA olsun bebem beterin beteri vardır her zaman şükredelim değil mi bak apekmimek in çektiklerine birde onunki daha zor gibi bebem yaaa neysee hepsi geçecek içinizi ferah tutun tadını çıkaracağınız günler yakında...
:))))
OYY OYY ZEYTİNİM YAAA olsun bebem beterin beteri vardır her zaman şükredelim değil mi bak apekmimek in çektiklerine birde onunki daha zor gibi bebem yaaa neysee hepsi geçecek içinizi ferah tutun tadını çıkaracağınız günler yakında...
bak gene kıyamıyorum yaa inşallah en yakın zamanda biter bu ağrı ve sancılar gözyaşların diner şuan siz hamişler bizler için dua ediniz bebişimiz olsun diye biz şuan derdi tasası olmayan insanlarda sizlere dualr edelimm midecikleriniz bulanmasın bu bebişler sizi üzmesinn diye
inşallah 4. aydan sonra herşey bitecek tatlımmm az biraz sabırr kendinden bahsedermisin birazcık nerde yaşıyorsun çalışıyormusun ne kadarlık evlisin ne zamndır bebiş istiyordunuz yaş kaç vs merak ettim de
rabbim tez vakitte herşeyin geçmesine izin versin...
hiç olmaz mı bebem sana selam sabah yaaa aşk olsun sabah yoktun bak şimdi gene yoksun ama aaaaaaaaaaaaaaa neyse ben yazim da gelince okursun tontişim birazda işler yoğun sabah o yüzden seni görmemiş olabilir madamın ama bu seni unutuuğu anlamına gelmez tamam mı bak zate duygusallardayım hamilelik belirtim olan tek şey bu biliyonuz belkide hamiştir madamınız üzmeyin bakayımm:))))
çok şükür bitanem çok şükür. şükretmem mi. o kadar bebek bebek dedim bebişim gelincede şikayet etsem olmaz. sende az kaldı katılacaksın bu kervana.
kamuda denetçilik yapıyoduk ya biz kuzumm unuttun sennnsen ne iş yapıodun bebem bende unuttummm belkide bilmiodumm
sağol canım...Her zamn dua ediyorum isteyenler içinde....zamanında bende çok söyledim hamişlere benim içinde dua edin diye....o duygu ne demek çok iyi bilirim.....ramazan ayında hamile kaldım ben...namazlarımın çoğunu bitiremeden ağlayarak kestiğim zamnları bilirim...gider tekrar abdest alır namaz kılardım....dualarımda oruçlu ağzımla dua ediyorum rabbim sana peygamber efendimizn hatrına istiyorum bebiş diye çok dua ettim....
1 ay sonra 2 senelik evli olucaz.....yaşım 27....evliliğimizn ilk 3 ayı korunduk....sonra bebek istedik...4.ayda hamile kalmışım ama haberim yok...evde testler yapmıştım çıkmamıştı......gecikmenin 9.günü kanda da baktırmıştım bi şey çıkmamıştı...doktor bir hafta sonra tekrarlayalım demişti....doktora gideceğim sabah 15 günlük gecikme olmuştu...sabah bi ağrıyla adet oldum ağrısına dayanamadım doktora gittik ki orda öğrendik düşük yaptığımı...Doktor isterseniz hemen denemeye devam edin dedi...öylede yaptık...1.5 sene bekledik 2 ay önce geldiişte meleğimiz....Rabbim devamını da gösterir inş..
biz işimiz gereği sürekli şehir değiştiriyoruz....Bi inşaat şirketinde eşim ana muhasebeci bende ön muhasebesini tutuyodum...evlendikten sonra eşim benim işlerimide yapmaya başladı...ben işe gitmiyorum yani...ama çalışıyor gözüküyorum...bazen eşim işler yetişmeyince eve getiriyor evde yapmaya çalışıyorum.....şu halde işe gitmek zorunda olsaydım ne yapardım bilemem...
bu 2 sene içerisinde 5 ev değiştik bu 6.evimdeyim...şuan bayburttayım....kurbandan sonra da bursadayız....ilk zamnlar zor geliyodu ama artık alıştım taşınmaya.....ama şimdi hamişlik var zor olacak ama ben bi şey yapmayacam...sadece yol çekeceğim....
uzun uzun anlattım...umarım sıkılmadınız okurken....:))
sağol canım...Her zamn dua ediyorum isteyenler içinde....zamanında bende çok söyledim hamişlere benim içinde dua edin diye....o duygu ne demek çok iyi bilirim.....ramazan ayında hamile kaldım ben...namazlarımın çoğunu bitiremeden ağlayarak kestiğim zamnları bilirim...gider tekrar abdest alır namaz kılardım....dualarımda oruçlu ağzımla dua ediyorum rabbim sana peygamber efendimizn hatrına istiyorum bebiş diye çok dua ettim....
1 ay sonra 2 senelik evli olucaz.....yaşım 27....evliliğimizn ilk 3 ayı korunduk....sonra bebek istedik...4.ayda hamile kalmışım ama haberim yok...evde testler yapmıştım çıkmamıştı......gecikmenin 9.günü kanda da baktırmıştım bi şey çıkmamıştı...doktor bir hafta sonra tekrarlayalım demişti....doktora gideceğim sabah 15 günlük gecikme olmuştu...sabah bi ağrıyla adet oldum ağrısına dayanamadım doktora gittik ki orda öğrendik düşük yaptığımı...Doktor isterseniz hemen denemeye devam edin dedi...öylede yaptık...1.5 sene bekledik 2 ay önce geldiişte meleğimiz....Rabbim devamını da gösterir inş..
biz işimiz gereği sürekli şehir değiştiriyoruz....Bi inşaat şirketinde eşim ana muhasebeci bende ön muhasebesini tutuyodum...evlendikten sonra eşim benim işlerimide yapmaya başladı...ben işe gitmiyorum yani...ama çalışıyor gözüküyorum...bazen eşim işler yetişmeyince eve getiriyor evde yapmaya çalışıyorum.....şu halde işe gitmek zorunda olsaydım ne yapardım bilemem...
bu 2 sene içerisinde 5 ev değiştik bu 6.evimdeyim...şuan bayburttayım....kurbandan sonra da bursadayız....ilk zamnlar zor geliyodu ama artık alıştım taşınmaya.....ama şimdi hamişlik var zor olacak ama ben bi şey yapmayacam...sadece yol çekeceğim....
o safra çıkarmah çok berbat bi durum.bende her sabah onu yaşıyorum. akşamdan çıkarıp yattığım için midede zaten bişey yok sabaha anca safra çıkıyor.
şuan onu yiyeyim bunu yiyeyim diye zorlama kendini.bebeğin senn vücudundan gerekeni alıyor aldığın besinler çok önemli değil.sadece neyi yiyebiliyorsan ondan ye az da olsa. bide progestanı ihmal etme cnm çıkacak diye içmemezlik yapma sakın içinde 10 dk kalsa bile faydası vardır.folik asitini de öyle. bebek için aldığın besinlerden çok o ilaçların önemli şuan.progestan biliyosundur düşük riskine karşı bebeğin daha iyi tutunmasına yardımcı.folik asitte yine onun kemik gelişimi için. bırakacaksın zaten yakında onları.şimdi devam et.
hadi şimdi az da olsa kuru ekmek de olsa bişey ye lütfen.kendin için yemelisin.güçlü olki bebeğin iyice sarılsın sana. sen güçsüz olursan bebişin de halsiz kalır. bidahaki kontrolünde onu zıplarken el kol bacak sallarken görmek istiyorsaaann bişeyler ye annesiii. ben 10+1 de gittiğimde bana el salladı bebişkom bide poposunun üstünde zıplıyodu teyzesi. seninde öyle olacak bi bakacaksın kocaman olmuş kıpır kıpır yerinde duramıyo.
çok şükür tabi canım herzaman şükrediyorum. bebek bebek diye bekledim şimdi bebişkom geldi bide şikayet etsem olmaz. kısa zamanda sende katılıyosun bu kervana bakgör.
mesaj gitmedi sandım bidaha yolladım:78::78:
iç tetkikçiyim kuzucuğumm...
unutmadım da acaba yalışmı aklımda kalmış diye soram dedim bebem...
akşam dedim koçişe gel istanbula taşınalım aliağoğlu 5 yıl 0 faizsiz ev veriyomuş dedim sen sıkılırsın dedi yok dedim sen merak etme ben sıkılmam dedim.. benim orda arkidişlerim var dedim..
allah yardımcın olsun canım. hiç kolay değil taşınmak.
gel canım gel bende bursadayım...
kolerada bursada yanlız kalmazsın ..
kıslar size bi öneride bulunayımmı. ben hamiş kaldığım ay ovulasyon testi almıştım.çok umutsuzdum olmazsa olmasın artık napayım diyodum bi yandan da. çalışıyoruz çalışıyoruz hep boşa çalışıyoruz hiç yumurtlamaya denk gelmiyo diye düşündüğüm için aldım. o testte çift çizgiyi gördüğünde 48 saat içinde yumurtlayacaksın demek oluyo. 2 3 gün üst üste çalışmak gerekiyo. ben bi cuma çift çizgi gördüm. o gün kocişe küsmüştüm çalışmadım tabiama sonra cumartesi pazar çalıştık. ve bebişim gelmiişş. sizde deneseniz diyorum. sonuçta ilaç değil. sadece ideal günü tespit ediyorsunuz. tabi ideal güne kadar çalışmayı bırakmamak gerekiyo.
kız kardeşim geldi yanıma bana bakıyo sağolsun:) az önce tazae sıcacık ekmek almış....biraz ondan kemirdim:) bide börek pişiyo yemeyi düşünüyorum inşşş çıkarmayacam....ilaçlarımı içiyorum ama bezen hemen çıkıyo bazen 1 saat sonra...Artık meleklerimiz Allaha emanet...ben elimden geleni yapıyorum...
yarın doktor randevum var...bakalım ne kadar büyümüş...o kadar erken büyüyo ki...haftasında değişiyolar....Rabbim kucağımıza aldığımız günüde göstersin...isteyen herkese nasip etsin....
sizi afacan kızlar yeni topik açmışlar burda hayırlı uğurlu olsun topik bol bebek görsün inşallah
cıvılcıvıl sohbetler edelim dertlenmeyelim burada
işim oluyor benim bahçede genelde ama sabah aksam uğrarım bıdı bıdı yaparız
ne iyi yapmışsınız madamla cucu elinize sağlık
doğru diyorsun bebeğimmm bu ay katılsam ya bende aranızaaa ne gusell olurr bir bilseeennnnn 9 ekim bizim 1. yıldönümümüz olucek hayırlısıyla bebişte gelse süper olmazmı
:
doğru diyorsun bebeğimmm bu ay katılsam ya bende aranızaaa ne gusell olurr bir bilseeennnnn 9 ekim bizim 1. yıldönümümüz olucek hayırlısıyla bebişte gelse süper olmazmı
ayy canım benim bunca gözyaşı ve duaya rabbim vermiş artık gerisi güzel olacaktır eminimmm ..
düşük olayını bende yaşadım haziran ayında rabbim göstermesin bir daha karnıma bıçaklar saplanıodu resmen
sizin işte zormuş gerçekten ama iiki kocişler var bizim işleri bile yapıolarrrabbim onlara zeval vermesinn aminnnnnn
bursaya git git berremle koleram da orda kaynaşırsınızzistanbula gelirsen de bir gün ben burdayımm
anlattıklarından hiç sıkılmadımm emin oolllll
aldım bebemmmmm
aaaaaaa berrem öle bi ihtimal mi var ki ayy gelsene yaa ne güzell olur valla bu arada o adamın evlerine bizde bakalım dedikte 300-500 den başlıoo evlerrr tontişim yaaa
ahh zeytinim ahh bizde ovulasyonun kaçmasına imkan yok adet bittikten neredeyse hergün çalışıyossama ovulasyon bende aldım yaptım hatta inşallah onun yüzü suyu hürmetine gelir bebeğimiz rabbim bekletmesin çok inaşllah bu ay gelsin artıkk
ayyyy heyecanlandıımmm. bu ay geliyomu ne bebiiişşşş. diktin mi bacakları havayaaa
aaaaaaa berrem öle bi ihtimal mi var ki ayy gelsene yaa ne güzell olur valla bu arada o adamın evlerine bizde bakalım dedikte 300-500 den başlıoo evlerrr tontişim yaaa
:) inş..gelirim bursaya ama bizim işler bazen bellide olmuyo...bayburta gelmeden önce osmaniye ye gidicez biliyoduk...son günlerde değişti bayburta geldik malesef.....şimdilik rotamız bursa ama ben süpriz olur diye beklemiyo değilim....inş...gelirimde tanışırız tabi...sağolllll..
bilmemmi canıımmm. bizimde 6 ağustosta evlilik yıldönümümüzdü. maddiyattan dolayı hediyede alamadık birbirimize. ben o sabah bi hevesle test yaptım ama çıkmadı tabi. sonra 15 ağustosta öğrendik aslında bebilimiz bizimleymiişş. o gün ben hamişmişim yani. bebeğimiz bizim 1. yıldönümü hediyemiz. seninde inşallah öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?