- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.021
yidimde geldim mamamı...
madamım gelemiyomu yaa işimi çokmuş cucum....
hoşgeldinnnn canımın içiii
bat bugün dü dimi canım. ya içimde bi umut var senden yana inşallah hayırlı haberler gelir senden.
bat bugün dü dimi canım. ya içimde bi umut var senden yana inşallah hayırlı haberler gelir senden.
ivit canım bat bugün....valla benim içimde umut yokk tatlım yaa zaten belirtilerde beni doğruluyooo belim kopuyooo ağrıdannn bakalım zaten lekede gelmiş asıcıkk hayırlısı sanırım kasıma kaldıı umutlarımm
lekede mi gelmiiişşbel ağrısı normal de. gerçi subebekinde hem beli ağrıyodu hemde leke gelmişti amaaa... hayırlısı canım yaa kısmet artık.
hosgeldinnn canımcımmm
afiyet olsun...
canım valla yoğun sanırımmm madamım bende cok ösledimmm ama alışmaya calışıyooo sanırımm cumartesiii konustuk biras iyiydiii ...
eminim oda bizi öslüyodur fırsat bulsaa mutlaka gelirrr
ivit canım bat bugün....valla benim içimde umut yokk tatlım yaa zaten belirtilerde beni doğruluyooo belim kopuyooo ağrıdannn bakalım zaten lekede gelmiş asıcıkk hayırlısı sanırım kasıma kaldıı umutlarımm
sen benim canımsınnn cücüüü yaaa bak bengeldim iştee minnoşş mesaj ataydın yaa daha çabık gelmeye çalışırdım minnoşummm:)))
cücüüüü bebem yaa gelmesin kırmızılar belkide gelmezz belli mi olurrrrrrrrr ayyy ne hoş olur gelince haber ver emi gece saat kaç olursa olsunseni seviom cücümmmm
sende benim canımsınnn aslında aklıma geldi msj atmak ama yoğunsundur diye tedirgin olmanı istemedim kuzum yaa....nasıl olsa fırsat bulunca gelirsin diye düşündümmm
valla ne bilimmm kuzum ya gelcek galiba leke gelmişşş birascıkk belimde cok ağrıoo bide canım tatlı istioo acayip kendime kek yaptım az önce o derece
tamam kuzum ben sana msj atarımm kırmızılar gelirseee
hayırlısı olsun kuzum ya
sen nasılsın minnoşum işler cokmu yoğunn bebekimmmmmmm
hanimiş benim güzel annemmm nasılsın bakalımmm iyicemiisnn
biraz yoğun bebeğimm yaa ayyy nasıl olucek bilmiom valla zamanla tabiki rayıına oturacak ama şimdilik hep beraber idare edicez dimi minik kurabiyemm oyyy kekte yapmış kendine yesinlerr neli yaptın bakimmmm
çok iyi değilim bitanem ya. üşüttümmü birinden mi bulaştı bilmiyorum da hastayım biraz hiç gücüm yok. ilaç da kullanamıyorum ya biraz zor atlatıcam galiba.
Sen nasılsın canım benim hayırlı olsun yeni birimin. yoğunsun baya.
ya kızlar benim hiç keyfim yok yaa. göz kapaklarım bile yanıyor. uyumak istiyorum hep. kafamı kaldıracak gücüm yok. sabah da işe gelirken kaza yaptık. yok yere çizildi bisürü arabanın arkası. onada sinirim bozuk.
ayy canım ya hiç sorma bende aynı öle oldum bende ilaç kullanmayı sevmediğim için kullanmıyorum bakalım inşallah ayakta atlatıcam ama gözlerim kapanıo durduğum yerde boğazlarım kaşınıo öksürüyom da ohh :)))
sende bitkisellre yönel zararlı olmayanlardan geçecek elbette minikim
tebriklerin için çok mersi bebişim yeni yerim birraz yoğunca büyükbaşlarla çalışmak zor zanaatmış :)))hade hayırlısı diyorum kendim ve herkes için hep aklımdasınız bunu hiç unutmayın
olsun idare ederiss kuzumm sen iyi ol yeterkiiiiiiiiiii canım benimmm
ivit kek yaptım valla pudingli kek ilk defa denedimm aslında bayadır vardııı tarifi yeni denedim kuzumm
carte dor fındıklı kakaolu tozu döktüm içine gerisii normal kek aa güsel görünüyoo inş. güsel olmuştur....:18:
ayy canım ya hiç sorma bende aynı öle oldum bende ilaç kullanmayı sevmediğim için kullanmıyorum bakalım inşallah ayakta atlatıcam ama gözlerim kapanıo durduğum yerde boğazlarım kaşınıo öksürüyom da ohh :)))
sende bitkisellre yönel zararlı olmayanlardan geçecek elbette minikim
tebriklerin için çok mersi bebişim yeni yerim birraz yoğunca büyükbaşlarla çalışmak zor zanaatmış :)))hade hayırlısı diyorum kendim ve herkes için hep aklımdasınız bunu hiç unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?