bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

yidimde geldim mamamı...
madamım gelemiyomu yaa işimi çokmuş cucum....

hosgeldinnn canımcımmm
afiyet olsun...
canım valla yoğun sanırımmm madamım bende cok ösledimmm ama alışmaya calışıyooo sanırımm cumartesiii konustuk biras iyiydiii ...
eminim oda bizi öslüyodur fırsat bulsaa mutlaka gelirrr

bat bugün dü dimi canım. ya içimde bi umut var senden yana inşallah hayırlı haberler gelir senden.

ivit canım bat bugün....valla benim içimde umut yokk tatlım yaa zaten belirtilerde beni doğruluyooo belim kopuyooo ağrıdannn bakalım zaten lekede gelmiş asıcıkk hayırlısı sanırım kasıma kaldıı umutlarımm

bat bugün dü dimi canım. ya içimde bi umut var senden yana inşallah hayırlı haberler gelir senden.

ivit canım bat bugün....valla benim içimde umut yokk tatlım yaa zaten belirtilerde beni doğruluyooo belim kopuyooo ağrıdannn bakalım zaten lekede gelmiş asıcıkk hayırlısı sanırım kasıma kaldıı umutlarımm

lekede mi gelmiiişş bel ağrısı normal de. gerçi subebekinde hem beli ağrıyodu hemde leke gelmişti amaaa... hayırlısı canım yaa kısmet artık.

lekede mi gelmiiişş bel ağrısı normal de. gerçi subebekinde hem beli ağrıyodu hemde leke gelmişti amaaa... hayırlısı canım yaa kısmet artık.

evet canım leke gelmişşş hayırlısııı yaa napalımmm sende üsülme ben üsülmüyom inan bana ne zaman kısmetimse ozman olsunnn canım benimm

sen benim canımsınnn cücüüü yaaa bak bengeldim iştee minnoşş mesaj ataydın yaa daha çabık gelmeye çalışırdım minnoşummm:)))
cücüüüü bebem yaa gelmesin kırmızılar belkide gelmezz belli mi olurrrrrrrrr ayyy ne hoş olur gelince haber ver emi gece saat kaç olursa olsun seni seviom cücümmmm

sende benim canımsınnn aslında aklıma geldi msj atmak ama yoğunsundur diye tedirgin olmanı istemedim kuzum yaa....nasıl olsa fırsat bulunca gelirsin diye düşündümmm
valla ne bilimmm kuzum ya gelcek galiba leke gelmişşş birascıkk belimde cok ağrıoo bide canım tatlı istioo acayip kendime kek yaptım az önce o derece
tamam kuzum ben sana msj atarımm kırmızılar gelirseee
hayırlısı olsun kuzum ya
sen nasılsın minnoşum işler cokmu yoğunn bebekimmmmmmm

ya kızlar benim hiç keyfim yok yaa. göz kapaklarım bile yanıyor. uyumak istiyorum hep. kafamı kaldıracak gücüm yok. sabah da işe gelirken kaza yaptık. yok yere çizildi bisürü arabanın arkası. onada sinirim bozuk.

biraz yoğun bebeğimm yaa ayyy nasıl olucek bilmiom valla zamanla tabiki rayıına oturacak ama şimdilik hep beraber idare edicez dimi minik kurabiyemm oyyy kekte yapmış kendine yesinlerr neli yaptın bakimmmm

hanimiş benim güzel annemmm nasılsın bakalımmm iyicemiisnn

çok iyi değilim bitanem ya. üşüttümmü birinden mi bulaştı bilmiyorum da hastayım biraz hiç gücüm yok. ilaç da kullanamıyorum ya biraz zor atlatıcam galiba.
Sen nasılsın canım benim hayırlı olsun yeni birimin. yoğunsun baya.

biraz yoğun bebeğimm yaa ayyy nasıl olucek bilmiom valla zamanla tabiki rayıına oturacak ama şimdilik hep beraber idare edicez dimi minik kurabiyemm oyyy kekte yapmış kendine yesinlerr neli yaptın bakimmmm

olsun idare ederiss kuzumm sen iyi ol yeterkiiiiiiiiiii canım benimmm
ivit kek yaptım valla pudingli kek ilk defa denedimm aslında bayadır vardııı tarifi yeni denedim kuzumm
carte dor fındıklı kakaolu tozu döktüm içine gerisii normal kek aa güsel görünüyoo inş. güsel olmuştur....:18:

ayy canım ya hiç sorma bende aynı öle oldum bende ilaç kullanmayı sevmediğim için kullanmıyorum bakalım inşallah ayakta atlatıcam ama gözlerim kapanıo durduğum yerde boğazlarım kaşınıo öksürüyom da ohh :)))
sende bitkisellre yönel zararlı olmayanlardan geçecek elbette minikim
tebriklerin için çok mersi bebişim yeni yerim birraz yoğunca büyükbaşlarla çalışmak zor zanaatmış :)))hade hayırlısı diyorum kendim ve herkes için hep aklımdasınız bunu hiç unutmayın

ayy canım benim yaa hastasın keske gelmeseydin işee dinlenseydinn cok salgın var taklımmm yaa....
olsun canım benim cana geliceğine mala gelsinn sen takma kafana bunlarııı hamişsin senn üzme kendiniii

oyy benim minnakımdamıı hasta olmuşş kıyamamm ıhlamur bal iç kuzum bol boll
dikkat et kendine tımam mıııııııııı minnoşumm

sen yaparsında olmasmı tatlım yaa o tarifi bende duymuştumm ama hiç yapmadım bağada versene tarifinii

büyükbaşlaar sorun yaa gözünü seveyim küçükbaşın bizdede 3 tane büyükbaş var . herbirinden ayrı ses çıkıyo bigün kafayı yicem ama ne zman.
sana da geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…