- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.041
sen yaparsında olmasmı tatlım yaa o tarifi bende duymuştumm ama hiç yapmadım bağada versene tarifinii
ayy canım benim yaa hastasın keske gelmeseydin işee dinlenseydinn cok salgın var taklımmm yaa....
olsun canım benim cana geliceğine mala gelsinn sen takma kafana bunlarııı hamişsin senn üzme kendiniii
yatmamaya çalışıyorum canımcım kendimi bırakırsam iyice kötüleşirim diye korkuyorum. sabah da baktım hava güneşli gibi görünüyodu. ince bi triko giydim. havada da kar soğuğu var. buz gibi.
ay yok yere oldu kaza canım ya sitenin içinde otoparktan çıkıyoduk. eşimde çok dikkatli araba kullanır. arabada bide park sensözleri var arkamızda bişey olsa zaten öterdi.baktı kimse yok yavaş yavaşçıkmaya başladı bitaneside geçerim diye düşünüp bastı arkamızdan geçmeye çalıştı bizde çıkıyoduk gümlettikyok yere kasko bozulacak
oyy benim minnakımdamıı hasta olmuşş kıyamamm ıhlamur bal iç kuzum bol boll
dikkat et kendine tımam mıııııııııı minnoşumm
merhaba kızlar.....nasılsınız?ne habersiniz?
ben halen düzelemedim...bugün 12+1 oldum ama sabaha akşam muhakkak çıkartıyorum....mide bulantısı günboyu sürüyo zaten....sıvı tüketemediğim içinde böbreklerim acımaya başladı....59 kilodan 55 kiloya düştüm....kilo sorun değil fazlasıyla alırım ileriki aylarda ama beslenemiyorum derdim o...
geçen hafta doktora gitmiştim...bebiş gayet iyiyidi...içim rahatladı....hareketlenmeyede başlamış maşalllah...2 günde önde gidiyo dedi doktorum....çarşamba günüde ikili test için gidicem doktora....
bebişim çok iyi ama ben çok yorgunum..ama az kaldı inş..bu günlerde geçer...
evet bebişim ya hasta oldummm ıhlamur içtim öğlende şimdi de ceviz fındık yiyomm :))))çok ii bakıyorum kendime çooooookk
ivit kuzummm güsel görünüyooo valla ben sana mail atıyım tımamıı tarifii sende dene bakemm nasıl olcakkk bide en güsel yanıı hangii pudingi seviyosann onunla yapam olasılığınn var o yönden süper valla bi yığın puding cesidi varr
yatmamaya çalışıyorum canımcım kendimi bırakırsam iyice kötüleşirim diye korkuyorum. sabah da baktım hava güneşli gibi görünüyodu. ince bi triko giydim. havada da kar soğuğu var. buz gibi.
ay yok yere oldu kaza canım ya sitenin içinde otoparktan çıkıyoduk. eşimde çok dikkatli araba kullanır. arabada bide park sensözleri var arkamızda bişey olsa zaten öterdi.baktı kimse yok yavaş yavaşçıkmaya başladı bitaneside geçerim diye düşünüp bastı arkamızdan geçmeye çalıştı bizde çıkıyoduk gümlettikyok yere kasko bozulacak
merhaba kızlar.....nasılsınız?ne habersiniz?
ben halen düzelemedim...bugün 12+1 oldum ama sabaha akşam muhakkak çıkartıyorum....mide bulantısı günboyu sürüyo zaten....sıvı tüketemediğim içinde böbreklerim acımaya başladı....59 kilodan 55 kiloya düştüm....kilo sorun değil fazlasıyla alırım ileriki aylarda ama beslenemiyorum derdim o...
geçen hafta doktora gitmiştim...bebiş gayet iyiyidi...içim rahatladı....hareketlenmeyede başlamış maşalllah...2 günde önde gidiyo dedi doktorum....çarşamba günüde ikili test için gidicem doktora....
bebişim çok iyi ama ben çok yorgunum..ama az kaldı inş..bu günlerde geçer...
ayyy evet yaaa mailini bekliyomm bebiş sağol varoll
çok geçmiş bitanem ya sıkma canını düzelir sen kendine dikkat et yeterlidir
geçmes olur mu hiç geçecek elbette canım benim ne güzel anne olacaksın bunun heycan ve tadını çıkarmaya bak bence iyisi ve kötüsüylee
attım kuzum mail bikac tarifle birlikte tavık lezzetleriii
sağoll minnakımm aldımmm bebemm evet tavıklı bişiler gördüm hemen bakıyorumm ama kek müthiş görünüyor bu akşm fırsatım kalırsa yapacağımm malum haftasonundan çıktık evi afedersin b.... götürüyorr bide çamaşırlığım kırılmışmı çıkmışmı anlamadım bütük çamaşırlar yerdeydi dün akşam gördüğüm kadarıyla allahtan dışarda değilllerdi odadalar sinir oldum hiç kaldırmadımm bu akşam bakacağımm
meraba canım hosgeldinn
ayy ilk aylar böle oluyoo canım sabır yakında hamişliğin keyfini sürüceksin inş...
hem bak bebişinde cok iyiymişş maşallah ne güselll bu günler gecer canımm biras daha sabır biliyom uzaktan sölemesiii kolay ama elimizden bişiycik gelmiyooo Allahım rahat bi hamişlik gecirmenizii nasip etsinnn tüm hamişlereeeeeeee sonrada sağlıkla gelsin bebişlerinizzz
ayyy evet yaaa mailini bekliyomm bebiş sağol varoll
çok geçmiş bitanem ya sıkma canını düzelir sen kendine dikkat et yeterlidir
geçmes olur mu hiç geçecek elbette canım benim ne güzel anne olacaksın bunun heycan ve tadını çıkarmaya bak bence iyisi ve kötüsüylee
cok kolayy zatenn hemencik yaparsın eve gidince atarsın fırınaa....
haftasonuu hicbişiy yapılmıyoo kuzum yaa arasıra yapıyom genelde kocişle vakit geciriyomm
kırılmışş olabilir benim bu ikinciii camasırlıkkk uydurukmu yapıolar nedirr zzatenn camasır asmayı hic sevmem ben kuzu bide katlamasınııı
merhaba canım...inş.artık geçer çünkü çok yoruldum...hamile değilde hasta gibiyim...inş.en kısa sürede bu şikayetlerim biterde hamişliğin tadını çıkartırım...sağolll.....
inş.canım inş...işin iyi tarafınıda düşünmek lazım evet...inş..darısı sizlerin başına..
merhaba canım...inş.artık geçer çünkü çok yoruldum...hamile değilde hasta gibiyim...inş.en kısa sürede bu şikayetlerim biterde hamişliğin tadını çıkartırım...sağolll.....
inş.canım inş...işin iyi tarafınıda düşünmek lazım evet...inş..darısı sizlerin başına..
hoşgeldin madamım nasılsın ....
cucum ne tarifi onlar bende istiyom meleğim.
ütü dertleri olmasa hepicini yaparımmm ama ütülemeden katlayamıyosun ortalıkta duruncada ben sevmiorumm off offf bu gece eve hiç gidesin yok cücüüüüüüüü size gelimmiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?