bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayyyy evet cücümmm valla iş çıkışları bi kahveni içmeğe gelirdimm yada seni alırdım bize giderdikk oy oyyyyyyyyyyyyyyy

kıs kek tarifi bide bikaç tavık yemeğiii tımam sana da atımm minnoşumm
sen nerelerdeydinn bi gittin gelmedinn taklımm

tımam şimdi bakıyıom cucum bende yaparım bu akşama...
hiç sorma nerelerdeyim cucum ara sıra kaçamak yapıyom...
senin sayende daha da çok sevcem tavığı kısss...

bebeğimm nasılsın bende sana yazıyodum tam cücüm bana göndermiş sanada gönderir şimdiii nasılsın berrem ben iyiiim çok şükürler olsun biras yoğunluğum var artık o kadarr

ayy kuzumcuğum...
yorulma annim ya bis sana yardıma geliris...
ben iyiyim madamım karnım davul gibi şişlik var gören hamile zanıyo beni hee
takılıyom öleee

ayyyy evet cücümmm valla iş çıkışları bi kahveni içmeğe gelirdimm yada seni alırdım bize giderdikk oy oyyyyyyyyyyyyyyy

ayyyyyyy süper ötesiii olurduu valla ne stress kalırdıı ne sıkıntıııııı neyse inş.. olur istanbula taşınırsakk bıktırıcam senii

aminn bebeğimmm inşallah hayırlı vakitte gelir bebişlerimiz

inş..canım inş...Allah yüzünüzü güldürür tez zamnda..

gecicekk tabikiii canım yaa ilk aylar böle oluyomuşşş geneldee bebişini kucağına alınca tüm bu yaşadıklarını unutucaksın yerini büyük bi mutluluğa dönüşücekkk

5 gün sonra 3.ayımıza giriyoruz...minişi ultrasonda görmek bile unutturuyo yaşadıklarımı kollarıma aldığım zamn ne yaparım bilmiyorum...inş..o günleride görürüz...Allah hiç kimseyi bebek özlemiyle sınamasın..isteyen herkese nasip eder inş..

yap bakalım desene bu akşam herkesin evinde pudingli kek olcekk
kıss sen kacıp kacıp gel tıma mııı ösleriss senii
tavık sevilmesmiiiiiii hiccc süper süper yaşasın tavık tavıkk

amin canımmm tez zamanda bizde meleklerimize kavusurusss inş.. canımcım ya dua et bizede tıma mıııııııııı

aaaaaaaa nie ki şişmiş acaba o göbiş berrem yaaa sen regl olmuştun dime yenisi ne zaman beklenen ama hiç istemediğimiz şeyykeşkemm hamiş olssannnnn bidanem yaaa
ayyyyyyyyyy bütün duacıklarım o yöne o zaman bundan böle cücümmmm gelin tabe yaaaaaaaaaaa hem annişin de burda yazık sağa orada bi başına
ayyyyyyy süper ötesiii olurduu valla ne stress kalırdıı ne sıkıntıııııı neyse inş.. olur istanbula taşınırsakk bıktırıcam senii

madam bu duaya kocaman amin derrrrrrrrrrrrr

sen dua et bol bol canımın içii bebişle birlikte istanbula gelelimmm hamişkennn...inşş
canımm dimee yasık bana yaa tek başıma buralardaa memleketimiii ösledimm herkesler ordaaaa ben niye burdayım kii

ayyy öle bi durum varsa neden etmiimki sabah öle akşam ederim cücüm benim yaaa hem annişin de sana burda yardımcı olur yalnız kalmamış olursun ayyyy süper ötesi beraber büyütürük yaaa herşeyi danışırız birbirmize ayy hayalisi bilem süper haaaistanbulda çoğu sarıyerdemi cücüm
sen dua et bol bol canımın içii bebişle birlikte istanbula gelelimmm hamişkennn...inşş
canımm dimee yasık bana yaa tek başıma buralardaa memleketimiii ösledimm herkesler ordaaaa ben niye burdayım kii

sabret canım geçecek hepsi. benim 13+4 bugün hala ara ara çıkarıyorum ama 1 haftadır daha iyiyim. sende 1 hafta içinde toparlamaya başlarsın.merak etme bebişin senin vücudundaki besinleri alıyo merak etme o besleniyor.olan bize oluyo bu kusmalarda.çabuk toparlarsın merak etme sen.ikili testinde süper çıkar inşallah.

öyle ya o kadar korudum kendimi ama çalışıyorum sonuçta bisürü insanla aynı ortamdayım.birisindeki virüs hepimize geçiyo. toparlanırım yakında merak etmeyin siz.

çok geçmiş bitanem ya sıkma canını düzelir sen kendine dikkat et yeterlidir
:
düzelirim tabi ya merak etmeyin. sizde kendinize dikkat edin salgın var.

benim güzellerim canlarım ben yavaş yavaş çıkımm markete uğğrayım da puding alim bitane sonrada servisime gidim doğru eveeee hepinizi öpüyorumm sizleri çok seviommm ii akşamalarrrrr

aaaaaaaa nie ki şişmiş acaba o göbiş berrem yaaa sen regl olmuştun dime yenisi ne zaman beklenen ama hiç istemediğimiz şeyykeşkemm hamiş olssannnnn bidanem yaaa

4 günüm var madamım...
az kaldı bakalım beklemiyom ama hayırlısın bakalım

beeeennnnnn ?????

ayy valla gelme ihtimalimiz var canımcımm kocişte diyooo yalnız kalıyosun aşkım diooo oda üsülüooo bana
hayalii bilemm süper ivitt ama olmıcak bişiy dill olur inş . kuzummmmm
ivit bizim aile hepsi sarıyerde arkidişlerim bile bitek madamım karsıdaa ama ben ona her türlü giderimm belkimmm sarıyerde oturmayızz kocişin işine bağlıı

benim güzellerim canlarım ben yavaş yavaş çıkımm markete uğğrayım da puding alim bitane sonrada servisime gidim doğru eveeee hepinizi öpüyorumm sizleri çok seviommm ii akşamalarrrrr

ivit kuzum cok güsell valla hadiii git bitanemmm öpüyomm senii en kocamanındann bende cıkıp pilaff yapıcammm seni sefiomm minnakımm

ayyyyyyyyy demeeeeee ee berrem inşallah hamilesindir yaaaa hade bakalım önce cücüm sonra sen sonra ben..
4 günüm var madamım...
az kaldı bakalım beklemiyom ama hayırlısın bakalım

sensiz olmaz minikkuş yaaaaa sen başı çekicenn annesin artık
beeeennnnnn ?????

ayyy tamam cücüm o zaman kesin gelionusss uyyy yaşadıkk kızlarrr zeytinimde burda zate parti yaparıs haftasonu hayırlısı o zaman ben dualar edimm hemen cücüm içinn
neysem çok çene çaldım çıkımmm muckkss hepinizeeeeeeeeeeeeee

geliyoss inş... canım inş..ne partiler yaparıss valla cocukların doğumgünleriii ayyy süper olurr zeytinsizzz olurmuu hic yaa toplaşcas iştee
bende cıkıyomm pilaf yapıcam kocişş 6 da gelirr sizi severimmm sizi en kocamanından öperimmmmmmmm hoscakalınnnn minnoşlarımm

günaydın kızlar benm de ilacın bitmesine 3 gün kaldı. gögüslerimin acısı gitti. hiçbir yerimde hiçbi şişlik falan yok. kasıkarımda ağrımıo. kısacası bebiş faan yok. allah hayırlısını versin. çok rahatım zaten bu ay. bir daha ki ayada bebiş için çalışmak yok.

Günaydın bebeğimmmm hava çokk soğukk zeytinim dime inşallah kalın giyindinn
günaydın kıslaaaaaaaarrrrrrrrr

üzülme canım yaa bidaha bidaha her defası bir umuttut umudu yitirmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…