bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın....tatlışlarım....
nasılsınız...?

Günaydın bebeğimmmm hava çokk soğukk zeytinim dime inşallah kalın giyindinn

üzülme canım yaa bidaha bidaha her defası bir umuttut umudu yitirmek yok

umudumu yitirdiğimden değil zaten canm ilaç kullanmıcam. mümkünse ocağa kadar olmasın hatta. yurtdışına çıkıcaz inşallah bu ay hamile kalırsam hamilelikte seyehat için en uygun zaman olacaktı.

canımcım genel olarak iyiyim ama kırmızılar geldiii aprım var bugün dün akşam geldiii sabaha karsıdaa tam söktüüü
sen nasılsın canımcımm bugün daha iyisin inş... :2:

geldimii :44: hakkında hayırlısı canım ya.allahım doğru zamanda nasip edecek inşallah.aklından çıkarmaya çalış bebek düşüncesini biraz.
ben az daha iyiyim sanki. akşam tontişime gittim onunla oynadım o bana iyi geldi. halasının bitanesi çok tatlı aşkım benim ya. konuşmaya başladı yavaş yavaş. iyice şirinleşti.

Günaydın bebeğimmmm hava çokk soğukk zeytinim dime inşallah kalın giyindinn

ya acayip soğuk ne bu böyle anlamadım. valla kalın olan içine girebileceğim pek bişey bulamadım bende boğazlı bi badi giydim üstünede hırka.bugün kalınım yani.daha iyiyim zaten. toparlanıyorum. akşamda yiğenime gittim onunla oynadımo bana ilaç gibi geldi.keyfim yerine geldi valla.

öle bitanem yaa hakkımda hayırlısı Allahım en doğru zamanı beklioo bizim için sanırımm inan kafama takmıyorumm inancım sonsuzz ne zaman nasipse ozaman olsun
oyy yaa sorma cok seker oluyolarr ....
gidesim var bizimmm minnoşu sevmek için cok ösledim bendee dün msnden gördüm resimlerini falan yolladıı inanılmas bişiy yaa
bayramda gidicektim normalde ama benim annemler gelicek sonra birlikte urfaya gidices bayram ertesii mutlaka gidicemm cadıyıı görmeye

eşşek ya babası kendiyle ilgilenmeyince baa baaa diye bağırıyo. babası bakınca gülüyo eşşek. banada bitürlü hala demiyo abba diyo çok tatlılar yaa . urfaya neden gidiyosun kıs.kim var urfada.

eşşek ya babası kendiyle ilgilenmeyince baa baaa diye bağırıyo. babası bakınca gülüyo eşşek. banada bitürlü hala demiyo abba diyo çok tatlılar yaa . urfaya neden gidiyosun kıs.kim var urfada.

ivit cok sekerler cokkk...minnaklar yaa
canım benim esimin ailesi ordaya ben her tatil ordayım bi urfa bi istanbul

heyooo madam burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyonus benim can ciğer kuzu sarmalarmm

canımın içiii kuzumm hosgeldinnn napıyon gariii yoğunluğun yokmu kıss
cay içiyom bende karnım ağrıooo belim ağrıoo kuzu yaaa cok finayımmm bugünn

ayy benim minnoşum yaaa yat battaniye içine sıcak sıcakk şu hallerinin kıymetini bil :))))
iç sıcak sıcak çayını da ohhh misler gibi yoğunluk var ama hiç canım istemio bugün arada yapıom sonra bırakıom öle işte soğuk bide içersi sıcak gerçi ama ben üşüyomm cüücm yaaaaaaaa

yaa canım yatınca daha fina oluyom zaten 11 de uyandımm salak gibiyimm ölesine beypazarı kurusu attım 2 tane ağzıma cay içiyom işte kuzumm gecer yaa ilk gün sendromuu
nasıl olmuştu kekin kuzum benim kii süperdii valla kocişş bayıldııı sen kakaolu fındıklımı yaptınnn

evet bebeğim sneinkinin aynısıından yaptım fındıklı kakolu benimkisde enfessss olduu valla işyerinede getirdim kızlar bayıldııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…