- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.081
Günaydın bebeğimmmm hava çokk soğukk zeytinim dime inşallah kalın giyindinn
üzülme canım yaa bidaha bidaha her defası bir umuttut umudu yitirmek yok
canım nasılsın? herşey yolunda mı?
güünaydin herkeseben de geldim... yer var midir???
canımcım genel olarak iyiyim ama kırmızılar geldiii aprım var bugün dün akşam geldiii sabaha karsıdaa tam söktüüü
sen nasılsın canımcımm bugün daha iyisin inş... :2:
Günaydın bebeğimmmm hava çokk soğukk zeytinim dime inşallah kalın giyindinn
geldimii :44: hakkında hayırlısı canım ya.allahım doğru zamanda nasip edecek inşallah.aklından çıkarmaya çalış bebek düşüncesini biraz.
ben az daha iyiyim sanki. akşam tontişime gittim onunla oynadım o bana iyi geldi. halasının bitanesi çok tatlı aşkım benim ya. konuşmaya başladı yavaş yavaş. iyice şirinleşti.
öle bitanem yaa hakkımda hayırlısı Allahım en doğru zamanı beklioo bizim için sanırımminan kafama takmıyorumm inancım sonsuzz ne zaman nasipse ozaman olsun
oyy yaa sorma cok seker oluyolarr ....
gidesim var bizimmm minnoşu sevmek için cok ösledim bendee dün msnden gördüm resimlerini falan yolladıı inanılmas bişiy yaa
bayramda gidicektim normalde ama benim annemler gelicek sonra birlikte urfaya gidices bayram ertesii mutlaka gidicemm cadıyıı görmeye
eşşek ya babası kendiyle ilgilenmeyince baa baaa diye bağırıyo. babası bakınca gülüyo eşşek. banada bitürlü hala demiyo abba diyoçok tatlılar yaa . urfaya neden gidiyosun kıs.kim var urfada.
heyooo madam burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyonus benim can ciğer kuzu sarmalarmm
ivit cok sekerler cokkk...minnaklar yaa
canım benim esimin ailesi ordaya ben her tatil ordayım bi urfa bi istanbul
canımın içiii kuzumm hosgeldinnn napıyon gariii yoğunluğun yokmu kıss
cay içiyom bende karnım ağrıooo belim ağrıoo kuzu yaaa cok finayımmm bugünn
ayy benim minnoşum yaaa yat battaniye içine sıcak sıcakk şu hallerinin kıymetini bil :))))
iç sıcak sıcak çayını da ohhh misler gibi yoğunluk var ama hiç canım istemio bugün arada yapıom sonra bırakıom öle işte soğuk bide içersi sıcak gerçi ama ben üşüyomm cüücm yaaaaaaaa
yaa canım yatınca daha fina oluyom zaten 11 de uyandımm salak gibiyimmölesine beypazarı kurusu attım 2 tane ağzıma cay içiyom işte kuzumm gecer yaa ilk gün sendromuu
nasıl olmuştu kekin kuzum benim kii süperdii valla kocişş bayıldııı sen kakaolu fındıklımı yaptınnn
evet bebeğim sneinkinin aynısıından yaptım fındıklı kakolu benimkisde enfessss olduu valla işyerinede getirdim kızlar bayıldııııııııııı
hoşgeldin canımmyer olmazmıııı yaa bizim umutlarımızı besliyen herkese kapımız acıkk
tesekkür ederimo zaman geldim oturdum bos buldugum ilk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?