bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ni dimikkk canım hosgeldinnnvalla boş bulduğun yere kurul hemennn
sen ne kadardır bebiş istiyosunn cnm

ben subattan itibaren agustosun sonuna kadar yani 6ay felan denedim zaten son iki ayimda hic adet görmedim.. sonra bunun kontrolü icin doktora gidince kan testinin sonucu olarak bana bi asi yaptilar.. aslinda bu durumla alakasiz bi asi cocukken yaptiklari asilar varya hanii su cicegi kizamik gibi cocuk hastaliklarina karsi, iste benim onlarin hepsi yapilmisti ama vücudumda kizamikciga karsi koruma yokmus, egerki hamilelikte bu hastalikla karsilasirsam, bebk icin cok tehlikeli olurmus.. bir de ben kreste calisiyorum mazallah, cocuklar hastaliktan cikmiyorlar zaten.. biz de asiyi kabul ettik böylelikle 3aylik korunma sürecim basladi.. 2ayim bitti sayilir sükür surda kaldi 1ay.. onu da sizlerle atlatirim umarim en hizli sekilde.. yani ne icin gittim ne oldu her seyde bi hayir iste...

hımm anladım canım benimm olsun az kalmışşş 1 ay sonra başlarsınız bebişş çalışmalarınaaa
inş.. cok gec olmadan Rabbim meleklerimize kavuşturur hepimizi

KISLAAARRRR
nabersiniz? cucum yogunum biraz yazamıyorum seni yanlız bırakıyorum ama kusura bakma bebişim. nasıl oldun?

olsun herşeyde bir hayr vardır seninkide o misal ne kalmış şunun şurasında bir ay çok kısa bir zaman hemen bebişiniz olur inşallahh hepimizin olur zaman bizimle su gibi akıyor normalde ama bu aralar biras yoğunlardayız iş nedeniyle özellikle ben aramıza hoşgeldinn sefa getirdinn
cücüüüüü annem sen çorba mı içiyon bakemmm uyyy yesinlerr bebişimi yaaa ben de öksürmeye başladım kuru kuru hemde kocişte öle oyy oyy kim bakçak bize annemm
olsun canım sen işine bak ben takılıyom öleee
corba yaptım kendime onu iciyom simdikk

cücüüüüüüüüüü bebeğimmmm tam bakim dediimm çıkıcaktım sen burdaymışsın bebişimm çooooooook öpüyom senii kendine ii bak sıcak sıcak otur evinde bende çıkıyom şimdikk eve gidim de işlerimi yapimm çok öpüldünn minnoşummmm

ivit kuzum cok üşüdüm sıcak sıcak içerim dedimm kupaya doldurdum içtim valla kıtır ekmekte koydumm... battaniye altındaa öle tv bakıyom şimdikk ama kimsecikler kalmamışşş paydosmu ettiniz kıslarr
gel bebekim ben sana da bakarımmm corbamda var mis gibii ıhlamur kaynatırım ballı sütler yaparım ...
valla az önce kocişi aradım didim bana ciftlik sütü alırmısın aşkım bu aralar süt aşkı var içimde cok iciyorumm kuzum sen severmisinn
bi aralar sevmezdimm siskinlik yapıyoduuu bu günlerde cok sefiomm

günaydınnnnnnnnn sütlü nuriyelerimm benimm bugün erkenciyimmmmmm karnım çok aç şimdi az gidimde karnımı doyurayımm geleceğimm muckkksss

günaydin kizlar keyifleriniz nasil???

hosbulduk canim tesekkür ederim haklisin hem de cok haklisin.. durumu buna yoruyorum artik.. kolay gelsin sana tatlim, calisiyorsun galiba.. ben de bu hafta evdeyim, okullar tatil oldugu icin burda, is de tatile girdi haftaya basliyor tekrar..

hımm anladım canım benimm olsun az kalmışşş 1 ay sonra başlarsınız bebişş çalışmalarınaaa
inş.. cok gec olmadan Rabbim meleklerimize kavuşturur hepimizi

evet yarisindan cogu gecti zamanin.. acaba diyorum son yine de denesem mi?? :44::44::44::44: aman Allah korusun bisey misey olur di mi.. mazallah.. insallah tatlim en kisa zamanda evlerimize nese gelir, minik minik bebeklerimiz cok bekletmezler bizi..

kızlar bugünde 24 şehit verdik. allah sonumuzu hayır etsin. o evlatların ailelerine çoook büyük başsağlığı diliyorum.

keyifler iyi canım uamrım seninde iidir evet ben çalışıyorum sen öğretmen misin ve okullar niye tatil sizde nerede yaşıyorsun

kızlar bugünde 24 şehit verdik. allah sonumuzu hayır etsin. o evlatların ailelerine çoook büyük başsağlığı diliyorum.

söylenecek söz yok..

keyifler iyi canım uamrım seninde iidir evet ben çalışıyorum sen öğretmen misin ve okullar niye tatil sizde nerede yaşıyorsun

ben almanyadayim tatlim.. burda tatiller kisa ama sIk sIk oluyor.. yilbasindan önce bir hafta mi ne bi tatil daha var.. ben kreste calisiyorum canim, okullar kapaninca orasi da tatile giriyor.. o sebepten evdeyim.. bende de keyifler idare eder iste hava kapali sinir oluyorum o yüzden hepsi bu

hımm uzaklarımızdasın senn ama neyseki paylaştığımız gökyüzümüz aynı aaa öle deme mis gibi evindesin uyuyosun ohhh tadını çıkar ben kapalı hava çok severim belkide ondan bana çalışmak zor gelio şuan evde olmak vardı şimdi misler gibiii

günaydın kıslaaaarrrrr, nasılsınız? herşey yolunda mı?
madamcım ya şu cucumun verdiği kek tarifini banada versenize canım çekti bende yapayım.

ayyy canımm benimm demek canın çektii ama 10 numara bir kek oluyor gerçektenn ben saana mail atıyorum hemen ordan bak tamammııı
günaydın kıslaaaarrrrr, nasılsınız? herşey yolunda mı?
madamcım ya şu cucumun verdiği kek tarifini banada versenize canım çekti bende yapayım.

ayyy canımm benimm demek canın çektii ama 10 numara bir kek oluyor gerçektenn ben saana mail atıyorum hemen ordan bak tamammııı

ayy tamam bebişim sağol. canım istedi dün netten baktım ama sizinkiyle aynı olur mu bilemedimki.o yüzden bekledim size sorayım diye.

yaa tv yi bi actım 24 sehit kahroldum ya dursun artık yeter artıkk ailelerin ciğerlerini yaktılar kahrolsun terör terörü lanetliyoruz
minnoşlarımm benim hepinizi cok sefiommm

hoşgeldin fıstıkımm evet yaa bende bernardodan öğrendim sonra gazeteye baktım çok üzülüyom ya bitanesinin kasımda düğünü varmış şimdi hangisine yanayım çok zordur eminim rabbim nişanlısına anasına babasına sabırlar versinn bende çok sefiom seniii şirinemmm
yaa tv yi bi actım 24 sehit kahroldum ya dursun artık yeter artıkk ailelerin ciğerlerini yaktılar kahrolsun terör terörü lanetliyoruz
minnoşlarımm benim hepinizi cok sefiommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…