- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.121
hoşgeldin fıstıkımm evet yaa bende bernardodan öğrendim sonra gazeteye baktım çok üzülüyom ya bitanesinin kasımda düğünü varmış şimdi hangisine yanayım çok zordur eminim rabbim nişanlısına anasına babasına sabırlar versinn bende çok sefiom seniii şirinemmm
bebeişlerim ben çıkıommm bi öğlen molası vericem gelincenek görüşürüz dost kalın
hosbuldum bebeğim benimm
sorma canım yaa hangi birine yanalım Allahım sabırlar versinn hepsinin ailesineecok zorrrr
sen nasılsın meleğimm yoğunluğun devam ediyomuu kuzummmmmmmm
kuzularımmmmmmmm canlarımm nasılsınızzzz. hepinizi çok özledimm. herkes iyi dimi.
yanlız şehitlerimize çok üzüldüm. Allah ailesine sabırlar versin. şehitlerimizin ruhu şaad olsun. rabbim rahmet eylesin(( çok zor...
miraba ben geldimm ...
kocişim bugün erken gelicek akşam proje var bende akşam ütülerimi yaparım diye düşünceler var aklımda ama bakalım bakalım bakalım sülümana bakarken yapabilirimmmmmmm
kuzummm minnakım sen napıyonnn yavruşşş
ben evimii düzenledimm belkim bizim cerceveler değişicekk eski hala soğuk oluyoo ölcü almaya gelicekler bugünn yine bi ton iş cıkıcakk bide masraff tabeee
öle işte kuzucumm iş hic bitmiooo senin anlıcağınnn
elimdeki iş bugün yarın bitecek kurabiyem bakalım sonra rahatlarım belkimm bi kaç gün hayalim öyle hiç değilsee
Kolerammm sen neredesin yaa yok oldun gittinn kuzummm nasılsın iimisin bakimm ağrı sızı bulantı vs varmıı
madamımm canım işler yoğun bu ara ondan sık sık giremedim. Herşey yolunda çok şükür. Bulantılar var ama olsun ben memnunum halimden
ayy kıyamam tosbikime yaa şaka maka hamişsin işte bu kadar yaaaa heyooooooooo :)))sıra bizede gelsin artıkk dua et emi gerçi ettiğinden eminim ama olsun
başımız sağ olsun...
nasılsınız kızlar. çok işlerim vardı misafirler filan bir de üstünü üşüttüm sadece bakıp kaçtım size bi kaç kez
başımız sağ olsun...
nasılsınız kızlar. çok işlerim vardı misafirler filan bir de üstünü üşüttüm sadece bakıp kaçtım size bi kaç kez
koleracım sana da hayırlarla kucağına almayı nasip etsin Rabbimvalla madamım şaka maka öleyim sanırsam. Allah devamını getirsin inşallah. rabbim en kısa zamanda sana ve diğer ark.larıma da nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam canımmm iyiyiz sen nasılsın? evet hepimizin başı sağolsun((
evet canım başımız sağolsunn((
oyy oyy keşke evde olaydım da banada i sürü misafir geleydii :))
koleracım sana da hayırlarla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
anlıyorum seni ben de öyle derdim çalışırken
şimdi gelde bana sor diyorsun yaneee
minikkuşlar ben eve gidiom kalın sağlıcakla cümletenn öpüldünüzz
merhaba canım nasılsın? bittimi bahçe işleri.
koleracım sana da hayırlarla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
anlıyorum seni ben de öyle derdim çalışırken
minikkuşlar ben eve gidiom kalın sağlıcakla cümletenn öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?