bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

canım nasıl gidiyo hamişlik bidenem. herşey yolunda mı başladımı bulantı felan?

günaydın kızlar sizlere günaydın demeden günüm başlamıyor vallahi. bağımlılık gibi bişey oldu

valla pek evde oturdugum söylenemez bebekli bi arkadasim var, daha dogrusu hepi topu bi arkadasim var onun da 3aylik bebegi var, ondan ayrilamiyorum o yüzden eve dogru dürüst ugramiyorum dr'a alisverise felan gidiyoruz. hava kapali olsun sorun degil gezmeye engel teskil etmesin yeter.. her mevsimin ayri güzelligi var degil mi?? ben de yaz günlerini cok severim.. bunaltici olan zamanlarini degil ama.. bu sene buraya yaz da gelmedi

sen nerde oturuyorsun?? ben aslinda ankaraliyim insallah yaza ordayim

temelli mi geliyorsun yoksa türkiyeye ben istanbuldayım canım cücüm ankarada yaşıyor ama mikemmel bir insandır kendisi ben çok severim onu ....
bebişler çok tatlı oluyor gerçekten hele bide kendimizin olsa kimbilir neler olurr:)))

günaydın kuzularımmmm....
nasılsınızzz..?

günaydın berre hamilelik yolunda ilk adımı attın ha. bugüne kadar adet olmaman bunu gösteriyor. bugün yarında adet olmazsan artık tahlil yolları gözüktü sana hahahah

yok tatlim ya izne temelli dönemeyiz biz cücüm kim??? karsilasirsak tanismak isterim acaba neresinde oturuyor bebisler bir de bizim olsun da o zaman ne oldugunu hep birlikte paylasiriz canim, ama minicik bir sey simdiden annesini dlei ediyor cok agliyor ve az uyuyor.. hep kucak istiyor.. ama zavalli arkadasimin hamileligi de dogumu da zor gecti hele dogumu.. neler cektiler ikisi de.. sanirim bebegin huysuz olmasi bu sebepten normal...

evet hamilelikte ne kadar sakin olursan çocukta o kadar sakin olurmuş. diyorlar ama tabi bilemiyoruz :)

daha atmadı bernardoo bugün yada yarın bekliyor berrem ama daha gelmedii kırmızıları inşallahta gelmicek bi hamişimiz daha olsunnn :))))
günaydın berre hamilelik yolunda ilk adımı attın ha. bugüne kadar adet olmaman bunu gösteriyor. bugün yarında adet olmazsan artık tahlil yolları gözüktü sana hahahah

ayyy allah yayrdımcısı olsun valla hepsi zor geçmiş desene bakalım bizleri neler bekliyorrr:)))

evet hamilelikte ne kadar sakin olursan çocukta o kadar sakin olurmuş. diyorlar ama tabi bilemiyoruz :)

ya vallahi gördügüm örnekler bu kaniyi destekliyor.. kret calistigim icin daha cok ic iceyim.. anneyle cok ilgili cocugun nesesi, huzurlu olusu vs.. umarim güzel hamilelikler geciririz :97::97::97::97::97:

iste ben de onu merak ediyorum bi an önce o zamanlar gelir insallah... ama tabiki kolay olanindan olsun.. yoksa bilmiyorum nasil olur :26::26::26:

ayyy hade inşallahh gelmess diye dualar edelimm minnoşş yaa

hayırlısı olsun bakalım madamım benim yaaa inşallah ....
hepimiz hamiş oluruz...

günaydın bernardom bakalım inşallah ilerleriz hep beraber hamilelik yolunda...

günaydın kızlar.....dün doktordaydık...ikili test için gittik...ultrasonda minişimi gördüm....boyu 57.3 mm olmuş....o kadar kıpır kıpırdı ki burun kemiğini ölçemedi doktor....o kadar güzeldiki onu izlemek...doktor dürtüyo karnıma bastırıp çekiyo zıp zıp içerde..dönüyo....ölçtürmedi işte....kan verdik 1 hafat sonra sonuçları alıcam...inş.sonuçlarım güzel çıkar...

bayburtaki doktoruma göre bugün 12+5im...ama dün gittiğim trabzondaki doktoruma görede bugün 12+3üm.....bir iki gün önemli değil ama hangisi merakta etmedim değil....

dün doktor bize kız mı erkek mi gönlünüzden geçiyo dedi.....ben hemen atladım kız dedim...eşimde sağlıklı olsun farketmez dedi.....doktorda tam kesin değil ama bi ihtimal cinsiyeti belli dedi..ama bana sorarsanız kesinleşmeden söylemiyim dedi...bizde tamm dedik....

sonra alışverişe çıktık zar zor gezdim....midem bulana bulana....bebiş eşyaları satan yerlere gittik...kız çocukları için o kadar güzel şeyler var ki hepsini alasım geldi....kızım olsa böyle giydiririm oğluşum olursa bunları dedim...ama bi şey almadık henüz erken diye....

demir hapına ve elevite başlattı şimdi de onalrı içmek zor olacak benim için...midemi bulandırıyo kokuları...mideye indikten sonrada ilaçları orda tutmak var bide ayyyy ayyyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…