- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.141
napıyon kuzummmm yaptınmı kuru fasulyeniii
günaydın herkeseeeeeeee
günaydın kızlar sizlere günaydın demeden günüm başlamıyor vallahi. bağımlılık gibi bişey oldu
günaydin herkese
hımm uzaklarımızdasın senn ama neyseki paylaştığımız gökyüzümüz aynıaaa öle deme mis gibi evindesin uyuyosun ohhh tadını çıkar ben kapalı hava çok severim belkide ondan bana çalışmak zor gelio şuan evde olmak vardı şimdi misler gibiii
valla pek evde oturdugum söylenemezbebekli bi arkadasim var, daha dogrusu hepi topu bi arkadasim var onun da 3aylik bebegi var, ondan ayrilamiyorum o yüzden eve dogru dürüst ugramiyorum dr'a alisverise felan gidiyoruz. hava kapali olsun sorun degil gezmeye engel teskil etmesin yeter.. her mevsimin ayri güzelligi var degil mi?? ben de yaz günlerini cok severim.. bunaltici olan zamanlarini degil ama.. bu sene buraya yaz da gelmedi
sen nerde oturuyorsun?? ben aslinda ankaraliyim insallah yaza ordayim
günaydın kuzularımmmm....
nasılsınızzz..?
günaydın bebeğimm nasılsınn bat ne alemde de bakayımmm bugün müüydü
ben iyiyim bebeğim ne olsun işte benim bat bugün yada yarın...
şuan gelen giden yok bakalım...
temelli mi geliyorsun yoksa türkiyeye ben istanbuldayım canım cücüm ankarada yaşıyor ama mikemmel bir insandır kendisi ben çok severim onu ....
bebişler çok tatlı oluyor gerçekten hele bide kendimizin olsa kimbilir neler olurr:)))
yok tatlim ya izne temelli dönemeyiz bizcücüm kim??? karsilasirsak tanismak isterim acaba neresinde oturuyor bebisler bir de bizim olsun da o zaman ne oldugunu hep birlikte paylasiriz canim, ama minicik bir sey simdiden annesini dlei ediyor cok agliyor ve az uyuyor.. hep kucak istiyor.. ama zavalli arkadasimin hamileligi de dogumu da zor gecti hele dogumu.. neler cektiler ikisi de.. sanirim bebegin huysuz olmasi bu sebepten normal...
günaydın berre hamilelik yolunda ilk adımı attın ha. bugüne kadar adet olmaman bunu gösteriyor. bugün yarında adet olmazsan artık tahlil yolları gözüktü sana hahahah
yok tatlim ya izne temelli dönemeyiz bizcücüm kim??? karsilasirsak tanismak isterim acaba neresinde oturuyor bebisler bir de bizim olsun da o zaman ne oldugunu hep birlikte paylasiriz canim, ama minicik bir sey simdiden annesini dlei ediyor cok agliyor ve az uyuyor.. hep kucak istiyor.. ama zavalli arkadasimin hamileligi de dogumu da zor gecti hele dogumu.. neler cektiler ikisi de.. sanirim bebegin huysuz olmasi bu sebepten normal...
evet hamilelikte ne kadar sakin olursan çocukta o kadar sakin olurmuş. diyorlar ama tabi bilemiyoruz :)
daha atmadı bernardoo bugün yada yarın bekliyor berrem ama daha gelmedii kırmızıları inşallahta gelmicek bi hamişimiz daha olsunnn :))))
ayyy allah yayrdımcısı olsun valla hepsi zor geçmiş desene bakalım bizleri neler bekliyorrr:)))
ayyy hade inşallahh gelmess diye dualar edelimm minnoşş yaa
günaydın berre hamilelik yolunda ilk adımı attın ha. bugüne kadar adet olmaman bunu gösteriyor. bugün yarında adet olmazsan artık tahlil yolları gözüktü sana hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?