- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.161
Günaydın bebeğim yaptım fasulyemii misler gibi oldu valla yemeğe doyamazsınnnn:)))
günaydınnnn minnoşummmm bebişimiz nasılll
yok tatlim ya izne temelli dönemeyiz bizcücüm kim??? karsilasirsak tanismak isterim acaba neresinde oturuyor bebisler bir de bizim olsun da o zaman ne oldugunu hep birlikte paylasiriz canim, ama minicik bir sey simdiden annesini dlei ediyor cok agliyor ve az uyuyor.. hep kucak istiyor.. ama zavalli arkadasimin hamileligi de dogumu da zor gecti hele dogumu.. neler cektiler ikisi de.. sanirim bebegin huysuz olmasi bu sebepten normal...
temelli mi geliyorsun yoksa türkiyeye ben istanbuldayım canım cücüm ankarada yaşıyor ama mikemmel bir insandır kendisi ben çok severim onu ....
bebişler çok tatlı oluyor gerçekten hele bide kendimizin olsa kimbilir neler olurr:)))
ben geldim nasılsınız canlarımmmösledimm siziiiiiii ayy bu aralarrr cok vakit geciremiyoss herkescikler yoğun valla ayy bizim pimapenler değişcek sanırım yaa bi ton iş yine beni beklioo babişim gelicekkk o ilgilenicekk annişimde gelicek tabee benimm pamuk sekerimm cok ösledimm minnoşumuu
anam benimmmmmmmmm
siz napıyonuz bakemmm
günaydın kızlar.....dün doktordaydık...ikili test için gittik...ultrasonda minişimi gördüm....boyu 57.3 mm olmuş....o kadar kıpır kıpırdı ki burun kemiğini ölçemedi doktor....o kadar güzeldiki onu izlemek...doktor dürtüyo karnıma bastırıp çekiyo zıp zıp içerde..dönüyo....ölçtürmedi işte....kan verdik 1 hafat sonra sonuçları alıcam...inş.sonuçlarım güzel çıkar...
Bayburtaki doktoruma göre bugün 12+5im...ama dün gittiğim trabzondaki doktoruma görede bugün 12+3üm.....bir iki gün önemli değil ama hangisi merakta etmedim değil....
Dün doktor bize kız mı erkek mi gönlünüzden geçiyo dedi.....ben hemen atladım kız dedim...eşimde sağlıklı olsun farketmez dedi.....doktorda tam kesin değil ama bi ihtimal cinsiyeti belli dedi..ama bana sorarsanız kesinleşmeden söylemiyim dedi...bizde tamm dedik....
Sonra alışverişe çıktık zar zor gezdim....midem bulana bulana....bebiş eşyaları satan yerlere gittik...kız çocukları için o kadar güzel şeyler var ki hepsini alasım geldi....kızım olsa böyle giydiririm oğluşum olursa bunları dedim...ama bi şey almadık henüz erken diye....
Demir hapına ve elevite başlattı şimdi de onalrı içmek zor olacak benim için...midemi bulandırıyo kokuları...mideye indikten sonrada ilaçları orda tutmak var bide ayyyy ayyyyy...
ben geldim nasılsınız canlarımmmösledimm siziiiiiii ayy bu aralarrr cok vakit geciremiyoss herkescikler yoğun valla ayy bizim pimapenler değişcek sanırım yaa bi ton iş yine beni beklioo babişim gelicekkk o ilgilenicekk annişimde gelicek tabee benimm pamuk sekerimm cok ösledimm minnoşumuu
Anam benimmmmmmmmm
Siz napıyonuz bakemmm
ayy yirim kıs seniii mikemmel insan senii
Canım benim yaaa bende senii cok seferimmmmmmmm cokk
günaydın fıstıklarrrrr
burnum muslukları açtı nezle oldum iycene hapşu hapşu sabahtan beri uuffff
cücüm bende özledim anaşımı memleketten geldiler göremedim haftaya gitmek istiyorum hava güzelken anişte gelemiyo babam hasta fıtık olmuş şekerim benim
Ayyy canımmm benimm ne güzel anlatmışsın yaa maşallahh darısı bizlere....
ayyy cücücümün annişi gelicek yaaa ne güzelll oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
muckss bebemm
çok geçmiş olsun tatlımm
hoşgeldin cucumm...
çok sevindim annenin gelmesine gözün aydın olsun bebekim...
günaydın fıstıklarrrrr
burnum muslukları açtı nezle oldum iycene hapşu hapşu sabahtan beri uuffff
cücüm bende özledim anaşımı memleketten geldiler göremedim haftaya gitmek istiyorum hava güzelken anişte gelemiyo babam hasta fıtık olmuş şekerim benim
Ayyy canımmm benimm ne güzel anlatmışsın yaa maşallahh darısı bizlere....
ayyy cücücümün annişi gelicek yaaa ne güzelll oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
muckss bebemm
çok geçmiş olsun tatlımm
sağol canım benim...Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları....
sağol canım benim...Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları....
ayy inşşş. bizlerede yasatsın canımm dua et bizlere nide olsa hamişsinn duaların kabul olur Allahın izniyleee annişsinn
sağlıkla al kucağına bebişiniii canımmm
hosbulduk balımmm
Bende cok sevindimm yaa annişim benimm cok öslemiştimmm
Sen nasılsınn taklım bat bugünmüşşş hadii hayırlısı canımcımm güsel haberlerinii alırız inş....
Ayy gecmiş olsun sekerimm dikkat et kendinee:2:
Ivit yaa annişler babişler cok ösleniyoo canım allah basımızdan eksik etmesinn
Ivit kuzum annişş gelioo yuppiiiiiiii bugün düşündümdeee misafirim hic eksilmiooo ni güzel bereket getiriyolar evimiziee
Canımmmmm benim sen nasılsınnnnn minnakımmm
dualarım sizinle canım....bende çok istedim hamişlerden bizim içinde dua edin diye....dua alalım, dua edelim Allah inş.kabul edecek...
merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum ama olmuyor nasip değil herhade 4 yıllık evliyken 5aylık bebğimi düşürdüm daha olmadı şimdi 8 yıllık evliyim tedavi görüyorum
Iyiyim bebeğim kuru fasulye yicrzzz:)))
ayy canım benim inşş hayırlısıyla olur hepimizin bebişiiii sen sağlıkla bi avazda kurtul inşşş. benimde dualarım hepimiz için
oyy aramıza hosgeldin canımmm
hic bi zaman olumsuz düşünme Rabbim ne zman yazmışsa ozaman hayırlıdır inş.. tez zamanda güsel haberlerinii güzel haberlerimizi duyarıs
aminnnn inşşşşşş.....dua gerçekten çok önemlii...ben bu ramazan ayında hamile kaldım...o ayın şevki bi başka tabi....sanki o zamnlarda yapılan dualar kabul olacak gibi hissediyodum.....kaç kere namazlarımı ağladığım için yarıda bıraktı hatırlamıyorum...dua okurken hıçkırıklara boğuluyodum...bi süre sakinlwştikten sonra kılardım namazımı....rabbime oruçlu ağzımla sana dua ediyorum peygamber efendimizin hatrına istedim meleğimi rabbimden...dualarımı duydu ve mucizemi gönderdi..şimdi büyümesini izliyorum ne güzel bi duygu sizlerinde yaşamasını çok isterim....
rabbim sizler gibi candan isteyenlere nasip etsin doğurup çöpe atanlara,daha minicikken kan pıhtısı deyip aldıranlara değil inşşşş...
canım benim yaa ne güsell dile getirmişsinnn duygularınıııı
yer gök duayla ayakta duruyooo
Rabbim inşş bizede mucizevii duyguyu yastır en kısa zamandaa annelik duygusunu yasatır hepimiziiiiiiiii
aminnnn inşşşşşş.....dua gerçekten çok önemlii...ben bu ramazan ayında hamile kaldım...o ayın şevki bi başka tabi....sanki o zamnlarda yapılan dualar kabul olacak gibi hissediyodum.....kaç kere namazlarımı ağladığım için yarıda bıraktı hatırlamıyorum...dua okurken hıçkırıklara boğuluyodum...bi süre sakinlwştikten sonra kılardım namazımı....rabbime oruçlu ağzımla sana dua ediyorum peygamber efendimizin hatrına istedim meleğimi rabbimden...dualarımı duydu ve mucizemi gönderdi..şimdi büyümesini izliyorum ne güzel bi duygu sizlerinde yaşamasını çok isterim....
rabbim sizler gibi candan isteyenlere nasip etsin doğurup çöpe atanlara,daha minicikken kan pıhtısı deyip aldıranlara değil inşşşş...
canm benm dualarına nasıl yürekten katıldığımı anlatamam sana . inşallah allahım isteyen herkese versin yarabbim. bu konularda çok hassasım hemen dolu veriyor gözlerim. allahıma binlerce kez şükürler olsun kocaman bir umudum var benm. bir arkadaşımın çocuk sahibi olma şansı tüp bebekle bile çok düşük ama bir kere olsun onun ağzından olumsuz bir şey duymadım. çocuğumun olmayacağını hiç düşünmüorum, olacak ama biraz zor olacak dior. bu kadar kalbi geniş büyük çocuk sevgisiyle dolu bir insana rabbim elbet gülecek yüzene. allahım hepimize yardım etsin yanında olsun. devletimize milletimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?