bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ben geldim nasılsınız canlarımmm ösledimm siziiiiiii ayy bu aralarrr cok vakit geciremiyoss herkescikler yoğun valla ayy bizim pimapenler değişcek sanırım yaa bi ton iş yine beni beklioo babişim gelicekkk o ilgilenicekk annişimde gelicek tabee benimm pamuk sekerimm cok ösledimm minnoşumuu
anam benimmmmmmmmm
siz napıyonuz bakemmm

Günaydın bebeğim yaptım fasulyemii misler gibi oldu valla yemeğe doyamazsınnnn:)))

günaydınnnn minnoşummmm bebişimiz nasılll

canımcımm afiyet olsun minnoşum benimm eminim cok güsell olmuştur mis miss sıcacıkkk

canım mirabaa ben cucu
cankaya emekte oturuyomm sen ankaranın neresindensinnnn

ayy yirim kıs seniii mikemmel insan senii
canım benim yaaa bende senii cok seferimmmmmmmm cokk

hoşgeldin cucumm...
çok sevindim annenin gelmesine gözün aydın olsun bebekim...

günaydın fıstıklarrrrr
burnum muslukları açtı nezle oldum iycene hapşu hapşu sabahtan beri uuffff

cücüm bende özledim anaşımı memleketten geldiler göremedim haftaya gitmek istiyorum hava güzelken anişte gelemiyo babam hasta fıtık olmuş şekerim benim

Ayyy canımmm benimm ne güzel anlatmışsın yaa maşallahh darısı bizlere....
ayyy cücücümün annişi gelicek yaaa ne güzelll oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
muckss bebemm
ayy yirim kıs seniii mikemmel insan senii
Canım benim yaaa bende senii cok seferimmmmmmmm cokk

çok geçmiş olsun tatlımm

muckss bebemm

çok geçmiş olsun tatlımm

sağol canım benim...Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları....

hoşgeldin cucumm...
çok sevindim annenin gelmesine gözün aydın olsun bebekim...

hosbulduk balımmm
bende cok sevindimm yaa annişim benimm cok öslemiştimmm
sen nasılsınn taklım bat bugünmüşşş hadii hayırlısı canımcımm güsel haberlerinii alırız inş....

ayy gecmiş olsun sekerimm dikkat et kendinee:2:
ivit yaa annişler babişler cok ösleniyoo canım Allah basımızdan eksik etmesinn

muckss bebemm

çok geçmiş olsun tatlımm

ivit kuzum annişş gelioo yuppiiiiiiii bugün düşündümdeee misafirim hic eksilmiooo ni güzel bereket getiriyolar evimiziee
canımmmmm benim sen nasılsınnnnn minnakımmm

sağol canım benim...Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları....

merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum ama olmuyor nasip değil herhade 4 yıllık evliyken 5aylık bebğimi düşürdüm daha olmadı şimdi 8 yıllık evliyim tedavi görüyorum

ayy inşşş. bizlerede yasatsın canımm dua et bizlere nide olsa hamişsinn duaların kabul olur Allahın izniyleee annişsinn
sağlıkla al kucağına bebişiniii canımmm

dualarım sizinle canım....bende çok istedim hamişlerden bizim içinde dua edin diye....dua alalım, dua edelim Allah inş.kabul edecek...

Iyiyim bebeğim kuru fasulye yicrzzz:)))

dualarım sizinle canım....bende çok istedim hamişlerden bizim içinde dua edin diye....dua alalım, dua edelim Allah inş.kabul edecek...

ayy canım benim inşş hayırlısıyla olur hepimizin bebişiiii sen sağlıkla bi avazda kurtul inşşş. benimde dualarım hepimiz için

merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum ama olmuyor nasip değil herhade 4 yıllık evliyken 5aylık bebğimi düşürdüm daha olmadı şimdi 8 yıllık evliyim tedavi görüyorum

oyy aramıza hosgeldin canımmm
hic bi zaman olumsuz düşünme Rabbim ne zman yazmışsa ozaman hayırlıdır inş.. tez zamanda güsel haberlerinii güzel haberlerimizi duyarıs

aminnnn inşşşşşş.....dua gerçekten çok önemlii...ben bu ramazan ayında hamile kaldım...o ayın şevki bi başka tabi....sanki o zamnlarda yapılan dualar kabul olacak gibi hissediyodum.....kaç kere namazlarımı ağladığım için yarıda bıraktı hatırlamıyorum...dua okurken hıçkırıklara boğuluyodum...bi süre sakinlwştikten sonra kılardım namazımı....rabbime oruçlu ağzımla sana dua ediyorum peygamber efendimizin hatrına istedim meleğimi rabbimden...dualarımı duydu ve mucizemi gönderdi..şimdi büyümesini izliyorum ne güzel bi duygu sizlerinde yaşamasını çok isterim....

rabbim sizler gibi candan isteyenlere nasip etsin doğurup çöpe atanlara,daha minicikken kan pıhtısı deyip aldıranlara değil inşşşş...

canım benim yaa ne güsell dile getirmişsinnn duygularınıııı
yer gök duayla ayakta duruyooo
Rabbim inşş bizede mucizevii duyguyu yastır en kısa zamandaa annelik duygusunu yasatır hepimiziiiiiiiii

canım benim yaa ne güsell dile getirmişsinnn duygularınıııı
yer gök duayla ayakta duruyooo
Rabbim inşş bizede mucizevii duyguyu yastır en kısa zamandaa annelik duygusunu yasatır hepimiziiiiiiiii

amin cümlemiz için aminnnnn

canm benm dualarına nasıl yürekten katıldığımı anlatamam sana . inşallah allahım isteyen herkese versin yarabbim. bu konularda çok hassasım hemen dolu veriyor gözlerim. allahıma binlerce kez şükürler olsun kocaman bir umudum var benm. bir arkadaşımın çocuk sahibi olma şansı tüp bebekle bile çok düşük ama bir kere olsun onun ağzından olumsuz bir şey duymadım. çocuğumun olmayacağını hiç düşünmüorum, olacak ama biraz zor olacak dior. bu kadar kalbi geniş büyük çocuk sevgisiyle dolu bir insana rabbim elbet gülecek yüzene. allahım hepimize yardım etsin yanında olsun. devletimize milletimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

amin inşlh allah tüm evlat isteyenlere nasip eder ama 8 yıl oldu artık sinirler laçka oldu vallahi artık eşime sataşıyorum yaaa oooffff

sağol canım....umutsuzluk çok kötü bi duygu...umutsuzluğa düşmemek lazım...düşünce seni esir edebiliyo o duygu inanıyorum gelecek diyeceksin...sabır ve dua edeceksin...doktorlara gidilmesi gerekiyosa gideceksin gerisini allaha bırakacaksın....zamanı var demek ki diyeceksin...Rabbim sen doğduğunda senin kaderine bebiş yazmışsa o gelecek...rabbimizin yanında zamanını bekliyo....

rabbim isteyen herkese nasip etsin bu kutsal duyguyu anne baba mertebesini inş...Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…