- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.181
amin inşlh allah tüm evlat isteyenlere nasip eder ama 8 yıl oldu artık sinirler laçka oldu vallahi artık eşime sataşıyorum yaaa oooffff
amanınn kurumu yiyonn kıs afiyet olsunn meleğimm hadii yiii
amin inşlh allah tüm evlat isteyenlere nasip eder ama 8 yıl oldu artık sinirler laçka oldu vallahi artık eşime sataşıyorum yaaa oooffff
sağol canım....umutsuzluk çok kötü bi duygu...umutsuzluğa düşmemek lazım...düşünce seni esir edebiliyo o duygu inanıyorum gelecek diyeceksin...sabır ve dua edeceksin...doktorlara gidilmesi gerekiyosa gideceksin gerisini allaha bırakacaksın....zamanı var demek ki diyeceksin...Rabbim sen doğduğunda senin kaderine bebiş yazmışsa o gelecek...rabbimizin yanında zamanını bekliyo....
rabbim isteyen herkese nasip etsin bu kutsal duyguyu anne baba mertebesini inş...Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
kıslaaarrr huhuuuuunabersinis? herkesler nerde yine?
günaydın kızlar.....dün doktordaydık...ikili test için gittik...ultrasonda minişimi gördüm....boyu 57.3 mm olmuş....o kadar kıpır kıpırdı ki burun kemiğini ölçemedi doktor....o kadar güzeldiki onu izlemek...doktor dürtüyo karnıma bastırıp çekiyo zıp zıp içerde..dönüyo....ölçtürmedi işte....kan verdik 1 hafat sonra sonuçları alıcam...inş.sonuçlarım güzel çıkar...
bayburtaki doktoruma göre bugün 12+5im...ama dün gittiğim trabzondaki doktoruma görede bugün 12+3üm.....bir iki gün önemli değil ama hangisi merakta etmedim değil....
dün doktor bize kız mı erkek mi gönlünüzden geçiyo dedi.....ben hemen atladım kız dedim...eşimde sağlıklı olsun farketmez dedi.....doktorda tam kesin değil ama bi ihtimal cinsiyeti belli dedi..ama bana sorarsanız kesinleşmeden söylemiyim dedi...bizde tamm dedik....
sonra alışverişe çıktık zar zor gezdim....midem bulana bulana....bebiş eşyaları satan yerlere gittik...kız çocukları için o kadar güzel şeyler var ki hepsini alasım geldi....kızım olsa böyle giydiririm oğluşum olursa bunları dedim...ama bi şey almadık henüz erken diye....
demir hapına ve elevite başlattı şimdi de onalrı içmek zor olacak benim için...midemi bulandırıyo kokuları...mideye indikten sonrada ilaçları orda tutmak var bide ayyyy ayyyyy...
HE VALLA KURU YİDİM BEBEM YAAAAAAAAAA:)) SEN NAPIYOSUN BAKİMM NE ZAMAN DEĞİŞECEK ÇERÇEVELER BUGÜN MÜ ANNİ,ŞLER NE ZAMAN GELECEKK YANİ BU DEMEK OLUYO Kİ BİZ NE ZAMAN SENSİZ KALICAZ CÜCÜMMM(((((
AMA HİÇ ÜZÜLMİCEM SÖZ ÇÜNKÜ BİLİCEM Kİ CÜCÜM MUTLUU ANNİŞİ VE BABASIYLAAA:)))
AAAAAAA OLMADI ŞİMDİ EMİN OL BİZLER KADAR EŞLERDE İSTİYOR BEBİŞLERİNİ O YÜZDEN HİÇ SATAŞMA EŞİNE RABBİM İLK ÖNCE ONLARA ZEVAL VERMESİN DERİM BEN HEP ONSUZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMEM BEN RABİM İSTERSE BEBEĞİMİZİ VERECEKTİR ZATEN AMA OLMAZSADA ELDEN BİŞİ GELMEZ EŞLERİMİZLE MUTLU OLALAIMMMMM
aminnnnn der madam bu duaya ......
umutsuzluk kötüdür buna bi sözle devam edeyim """sevda mavidir mavi ise umuut yüreğini mavi tut""......
burdayızz meleğimm yani bi tek ben burdayımm
canım benim geçecek hepsi sabret. benim bugün 14 oldu tam. 12 de senn gibi çok kötü durumdaydım biliyosun su içmeye korkardım. ama şimdi iyiyim maşallah. arasıra bulantılar oluyo ama hiç önemli değil. 1 hafta daha sabret bak göreceksin bıçak gibi kesilecek. ikili test sonuçları eminim iyi çıkacak. detaylı ultrasonda az çok anlarsın sende bi ense kalınlığı ölçüsü veriyorlar.sonuçları aldıysan ultrasonun orada yazar. o ölçü 10 mm ve üstü olursa tehlike olurmuş. benim 1.7mm di.kandada bişey çıkmadı çok şükür. demir hapı ve eleviti bende kullanıyorum. hatta bazen unutuyorum :26: aslında unutmamam lazım. az daha sabret rahata kavuşacaksın inşallah.
inş.canım sağol...inş.sonuçlarım iyi çıkar canım..a hafta sonra belli olacak işte...burun kemiğini ölçtürmedi ama enseyi bilmiyorum..elimde ultrason resmi var..o ölçünün adı ne..çok sayı var burda...
şimdi doğmayan varlığı hiiiç olmayan çocuğum aklıma geldikçe gözletrim doluveriyor. ne kadar güzel bir duygu bir de olsa kim bilir insan nasıl hissediyordur. 20 yaşına kadar beslemiş büyütmüş insanların acıları iin allah sabır versin yarabbim. onların bizden daha çok ihtiyaçları var şimdi rabbime
ya canım şimdi evde değilim ya test yanımda değil ama nt mi est mi hatırlayamadım şimdi. bizim doktorda çok kıpır kıpır bi durmuyo yaramaz demiştiherşey süper çıkar inşallah.
bide cnm bebeğin 2 gün geri 2 gün ileri olması felan çok normal. benim doktor önce kendi cihazında ölçtü test günü 12+2 dedi. detaylı ultrason cihazında ölçüm yaparken 12+0 dediölçen başka bi doktor. aynı gün 1 saat ara ile. bi gittiğinde ileri bigittiğinde geri çıkabiliyo.onlara takılma sen.
bakıyorum ultrason resmine ama nt yada est yazmıyo...detaylı ultrason yapılmamış o zamn...belkide çok kıpırdadığı için enseyide ölçemedi...yok canım güne takılmıyorum zaten....boyu kaç çıkmıştı senin minişinin? benimkine dün 12+2 de 57.3mm dedi...
kızlar ben kaçar uzun bir süre de giremem heralde. buarada adet de olurum. adetime 5 6 gün kaldı. herkes kendine çoook iyi baksın
bakıyorum ultrason resmine ama nt yada est yazmıyo...detaylı ultrason yapılmamış o zamn...belkide çok kıpırdadığı için enseyide ölçemedi...yok canım güne takılmıyorum zaten....boyu kaç çıkmıştı senin minişinin? benimkine dün 12+2 de 57.3mm dedi...
canım arabadaymış sonuç. nuchal kalınlık: 1.5mm CRL 55.1mm boyu yani baş popo mesafesi arası.
kendine iyi bak canım.belki olmazsın nerden biliyosun
canımcımm afiyet olsun minnoşum benimm eminim cok güsell olmuştur mis miss sıcacıkkk
canım mirabaa ben cucu
cankaya emekte oturuyomm sen ankaranın neresindensinnnn
hayırdır bernardo nereye gidiyorsunnaber canımcım nasılsın? alışabildinmi yeni yerine. büyükbaşlarla aran nasıl
ya benim dudaklarda sürekli uçuk çıkmaya başladı 1 haftadır biriiyileşmeden diğeri çıkıyo dün de tüm azım yara olmuş damaklarım felan. neden olur acaba. çok fina canım yanıyo. yemek yiyemiyorum acıdan
kızlar ben kaçar uzun bir süre de giremem heralde. buarada adet de olurum. adetime 5 6 gün kaldı. herkes kendine çoook iyi baksın
hehhehe alıştım bebem yaa zaten aram hep onlarla ii olmuştur içlerine girince daha ii oldu :)))ayy kıyamam ama sana yaaa zaten yeni yemeğe başlamıştın neden çıksın ki bu uçuk bence sen kendini azcık okuttur birilerine nazarlara gelmiş olabilirsin benimde eskiden çok çıkardı ve sağa sola sıçrardı annem sğ olsun bi okudu geçti gitti yıllardır çıkjmıyor şimdi çok şükürr:))
sende önce doktora sor belki vitaminsizlikten filan çıkabilir ama muhakkak okut kendini bak şimdi hamişsinde daha çok nazar değer sana emi güzelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?