- 19 Ekim 2011
- 74
- 1
- 96
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.201
hehhehe alıştım bebem yaa zaten aram hep onlarla ii olmuştur içlerine girince daha ii oldu :)))ayy kıyamam ama sana yaaa zaten yeni yemeğe başlamıştın neden çıksın ki bu uçuk bence sen kendini azcık okuttur birilerine nazarlara gelmiş olabilirsin benimde eskiden çok çıkardı ve sağa sola sıçrardı annem sğ olsun bi okudu geçti gitti yıllardır çıkjmıyor şimdi çok şükürr:))
sende önce doktora sor belki vitaminsizlikten filan çıkabilir ama muhakkak okut kendini bak şimdi hamişsinde daha çok nazar değer sana emi güzelimmmm
hayırdır bernardo nereye gidiyorsun
merhaba canim, ben de mamak da oturuyordum.. simdi gurbet eldeyim.. oturdugun yer cok güzel yaa.. arkadaslarim vardi ordan biliyorum.. aaa ama simdi düsündüm de unutmusum hep otobüsü dolmusu :44::44::44:
HE VALLA KURU YİDİM BEBEM YAAAAAAAAAA:)) SEN NAPIYOSUN BAKİMM NE ZAMAN DEĞİŞECEK ÇERÇEVELER BUGÜN MÜ ANNİ,ŞLER NE ZAMAN GELECEKK YANİ BU DEMEK OLUYO Kİ BİZ NE ZAMAN SENSİZ KALICAZ CÜCÜMMM(((((
AMA HİÇ ÜZÜLMİCEM SÖZ ÇÜNKÜ BİLİCEM Kİ CÜCÜM MUTLUU ANNİŞİ VE BABASIYLAAA:)))
AAAAAAA OLMADI ŞİMDİ EMİN OL BİZLER KADAR EŞLERDE İSTİYOR BEBİŞLERİNİ O YÜZDEN HİÇ SATAŞMA EŞİNE RABBİM İLK ÖNCE ONLARA ZEVAL VERMESİN DERİM BEN HEP ONSUZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMEM BEN RABİM İSTERSE BEBEĞİMİZİ VERECEKTİR ZATEN AMA OLMAZSADA ELDEN BİŞİ GELMEZ EŞLERİMİZLE MUTLU OLALAIMMMMM
aminnnnn der madam bu duaya ......
umutsuzluk kötüdür buna bi sözle devam edeyim """sevda mavidir mavi ise umuut yüreğini mavi tut""......
canlarımm nasılsınızzz valla kimsecikler yok hayırdırr haftanın son günü diye yoğunmuu bakemm herkeslerrr....
neyse sevgi kelebekleriii öpüyom hepiniziiiiii kolay gelsinn canlarımm
cucummmmmm nie kimsecikler yok bugün ben girip bakıyom diemi yawwwwwwwwww
zaten midem çok bulaniiiiiikocişlede kafga ettim bi güsel :26:
merhaba canım nasılsın
ivit canımmm oturduğum yer güselll sefiommm yanee ama bende gurbetim yalnızım ailem istanbulda kocişle ben yalnızızz ama mutluyuz cok sükür hersey yolundaaa
canımın içi annişim geldii babişim geldii ama sen mirakk etme onlar yabancı diil kii ben gelirimm öslerim sizi zateee
pamukumm valla pimapen işi kalıcak gibii salon en azından cok iş cıkıcak yanee bu kışş kıyamette soğuktaa olucak gibi diilll:18:
bitek yatak odasını yaptırıcass sanırımm buz gibi oluyoo kaloriferr ısıtamıooo zavallımm doncass yoksaa kışınn:18:
öle işte kuzumm durumlar bu yönde bakalım bakalım meleğimm
Günaydınnn kızlarrrr nasılsınız? Dün ne çok yazışmışsınız valla oku oku bitmedi
Yeni isimler gördüm çok sevindim.
cucummmmmmmm
cucummmmmm nie kimsecikler yok bugün ben girip bakıyom diemi yawwwwwwwwww
zaten midem çok bulaniiiiiikocişlede kafga ettim bi güsel :26:
uğramadı daha minnoşummm...
kızlarrr nasılsınız?sormayın basıma gelenlerı.bebışım çok korkuttu benı.geçen hafta perşembe günü doktor kontrolüm varya gıttım ben güle oynaya gırdık ultrasona doktor demezmı plasenteda kanama var düştün mü ağır ış mı yaptın öncekı günde sol tarafım çok acıdı yukarı uzandım neyse dırek benı uludağ üniv.ayrıntılı ultrasona gönderdı ama nasıl ağlyorum ben10 gün rapor verdı hemen.5 tane ığne progestan bıde onun hapını verdı.hemen vurdur gıt ünversıteye dedı 3 tane ığneyı bırden vurdular gıttım kalçam tutmuyor ığnlerden bana ayın 19 na randevu verdıler o zmaan kadar da hıç ış yapma falan ışte herşey yasak.ultrasona gırdım çok şükür ılaç etkısı ıle durmuş kanama.bugünde kendı doktoruma gıttm bı 10 gun daha rapor verdı oda kanama odakları yok olmuş dedı ılaçlara devam edıceğım ve bol bol ıstırahat edıceğım.bugün çok neşelı gıttım çok şükür de bışı çıkmadı.bebışım geçen hafta 381 gr ıken bu hafta 450 gram olmuş annesı yesın onu şuan herşey yolunda canlarım sızler nasılsınız ay çok özledım ben sızı bu arada 63 kılo ıle hamıle kalmıştım şuan 66 kıloyum bıraz boğazım açıldı ama hııııçççç göbüşüm yok hamıle olduğmu öğrenen nerde bebek dıye soruyorlar nerde saklıyorsun dıyorlar 22 haftayım pek karım yok neyse kızlar çok yazdım görüşmek üzere
ivit canımmm oturduğum yer güselll sefiommm yanee ama bende gurbetim yalnızım ailem istanbulda kocişle ben yalnızızz ama mutluyuz cok sükür hersey yolundaaa
canımın içi annişim geldii babişim geldii ama sen mirakk etme onlar yabancı diil kii ben gelirimm öslerim sizi zateee
pamukumm valla pimapen işi kalıcak gibii salon en azından cok iş cıkıcak yanee bu kışş kıyamette soğuktaa olucak gibi diilll:18:
bitek yatak odasını yaptırıcass sanırımm buz gibi oluyoo kaloriferr ısıtamıooo zavallımm doncass yoksaa kışınn:18:
öle işte kuzumm durumlar bu yönde bakalım bakalım meleğimm
berre hamile miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarrr nasılsınız?sormayın basıma gelenlerı.bebışım çok korkuttu benı.geçen hafta perşembe günü doktor kontrolüm varya gıttım ben güle oynaya gırdık ultrasona doktor demezmı plasenteda kanama var düştün mü ağır ış mı yaptın öncekı günde sol tarafım çok acıdı yukarı uzandım neyse dırek benı uludağ üniv.ayrıntılı ultrasona gönderdı ama nasıl ağlyorum ben10 gün rapor verdı hemen.5 tane ığne progestan bıde onun hapını verdı.hemen vurdur gıt ünversıteye dedı 3 tane ığneyı bırden vurdular gıttım kalçam tutmuyor ığnlerden bana ayın 19 na randevu verdıler o zmaan kadar da hıç ış yapma falan ışte herşey yasak.ultrasona gırdım çok şükür ılaç etkısı ıle durmuş kanama.bugünde kendı doktoruma gıttm bı 10 gun daha rapor verdı oda kanama odakları yok olmuş dedı ılaçlara devam edıceğım ve bol bol ıstırahat edıceğım.bugün çok neşelı gıttım çok şükür de bışı çıkmadı.bebışım geçen hafta 381 gr ıken bu hafta 450 gram olmuş annesı yesın onu şuan herşey yolunda canlarım sızler nasılsınız ay çok özledım ben sızı bu arada 63 kılo ıle hamıle kalmıştım şuan 66 kıloyum bıraz boğazım açıldı ama hııııçççç göbüşüm yok hamıle olduğmu öğrenen nerde bebek dıye soruyorlar nerde saklıyorsun dıyorlar 22 haftayım pek karım yok neyse kızlar çok yazdım görüşmek üzere
ayyy aileden uzak olmak cok zor yaaa.... isterse bi sehir olsun isterse bi memeleket uzakta...uazk uzak isteay zaten cok özlüyorum bu aralar... insallah yaza geliyorum yaza
hamile miiiiii
gecmis olsun tatlim... kalcadan igne de pek bi zor oluyor ya... nedense.. iki ay önce ben de oldum ayyyy....en kisa zaman da atlatirsin insallahh... bak kanama yerleri gecmis, tekrar gecmis olsun...
ivit tatlım cok zor valla ama napalım Allaha sükür sağlılklıyız ailerimiz sağlıklı cok sükür....
bakalım bakalım belkimm tasınırıss istanbulaaa inş.. hayırlısıylaa
nolursa olsun ailenle aynı sehirde olmak mükemmel bişiyyy ben burda tek basımayımm arkadaşımda pek yok ne bilim ankara insanı bana uzak geliooo
herkeslede samimi olamıyosunn benim bütün arkadaşlarımmm dostlarım aile yakınlarım istanbuldaaa seni ösledim istanbulll
ama mutluyum aşkıtomm varhem arkadasım hem ailem hem sevgilimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?