bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet gerçekten çok zor bir durum Allah yar ve yardımcıları olsun inşallahh

çilekim çok geçmiş olsun aman ha dikkattt diyorumm ...

günaydın kızçelerim....
Rabbim herkezin yardımcısı olsun yaralılara şifalar ölenlerin rahmet etsin inşallah..
yakınlarına sabır dayanma gücü varsin...
üstümüzdeki felaket nedir böyle acı üstüne acı...

çilek sanada çook geçmiş olsun canım...

ben hala regl olmadım arkadaşlar...
yarın sabah test yapcam eğer olmazsam..

Oyysssssssss bulantını yiyim yaaaa amannn boşver bulansınnn tadını çıkarrr nasıl olsa geçecekkk rabbim korusun sizlerii
günaydın çiçeğimmmm iyiyim ama bulantım çok iştah yok netçez bilmem

berreemmm yaaaaa nasıl bi insaansın annem yaaa ben sana daha kaç gün önce yap testini dememdimmi yaaaa ayyy sen bei öldürecen haaaaa yap ve rahatlaa düşün ya varsaaaahayde heepp beraber çıldırmayaaaabelirtin filan varmı hissediyomusun bişi

ayy ne bilem ben madamım yaaa hafta sonu olcam zandım yapmadım tuttum kendimi..
koleramda yap diyo bakam yapcam yarın sabah madamım...
ama bugün belim daha fazla ağırıyo..
belirti var ama hamilelikmi bilmiyorum çok fazla takılmamaya çalışıyorum..
kasıklarım batıyo bazen,2 günden beri midem kalkıyo ama hiç kusmadım,halsizlik var bide bacakalrım ağırıyo gögüslerim çok fina acıyo...
ama bunlar adet belirtiside olabilir o yüzden bakalım yarın yapınca anlıcaz artıkın
çok dua edin emi tatlışım...

Yaaa berremm dualr hep sizlerle bebeğim yaa hadi sende hamiş ol bizim ümitler çoğalsın bebeğim yaa ayyyyyyyyy valla çatlıycam heeee çok heyecanlı düşünseneeeeeeeeeeeeeeeeee hadi hayırlısı diyıorm benn bidanemmm çok sevincem çooooooookkk
sen mi ben mi kurabiyem yaaa nasıl durmuş helal olsun pes.:)))
yaw bacım duymammmı konuşuyos devamlı msn den ben berreden çok çatnıcam yeminle

Günaydınnnnn canımmm yimek yedin mi bakimm

canım benim çok iyi olduğum söylenemez. bulantılarım geçti diye sevinirken geçen hafta dedim ya hasta oluyorum galiba diye. öksürük beni mahfediyor. gece o kadar çok öksürüyorum ki sabah kalktığımda bogazım kanamış oluyor artık. tükürdükçe kan geliyor. ilaç içememek de zor. mandalina portakal idare ediyorum. bide uçuk ve ağız yarası sardı komple çok canım yandı kaç gündür bugün sanki geçiyor gibi.

ya ben akşam salak gibi bişey yaptım şimdi korkuyorum. bebeğin odasına gardrop yaptırdım gömme dolap gibi bişey.bebek odası olacak oda benim kullanmadığım eşyalar doluydu yatak yorgan ve diğer kullanılmayan herşey. dolap yaptırdım bi kısmı bu eşyaları koymak için bi kısmıda bebek dolabı olacak işte. o eşyaları yerleştireyim biraz dedim. hurçlara yorgan yastık felan yerleştirdim. eşim evde olduğu halde hafiftir kaldırırım seslenmeyeyim ona dedim hurcu kaldırdım üst rafa koydum. oda ağırmış biraz. karnıma bi sancı girdi. hala hafif hafif içten sancım var. inşallah kötü bişey olmaz. eşimde o hurcu rafta görünce çok kızdı zaten. onada diyemedim sancılandım diye kızınca. bişey olmaz hafifti dedim geçiştirdim.:44::44:

berrecim nasıl dayanıyosun canım yaa yapsana test. bak geçmiş hem günün benim daha 2 gün varken çıkmıştı. çıkar artık testte bebişin geldiyse. ay ben meraklandım bak. inşallah hayırlı haberlerin gelir canım benim.

zeytinnnnnnnnnnn zeytinnnnnn tam sopalıksın Yawww bırak kocan yapsın o işleri sakın bidaha yapma emi. Birşey olmamıştır ama riske atma zeytinim nolur allah korusun

zeytnınn sakın öle bışı bır daha yapma aynı şeyı ben yaptım arkadaşın camına taş attım bı uzandım atarken taşı soluğu uludağ ünıv aldım.kanama var dedı plesenteda okumusundur zaten sakın dıkkat et...

zeytinnnnnnnnnnn zeytinnnnnn tam sopalıksın Yawww bırak kocan yapsın o işleri sakın bidaha yapma emi. Birşey olmamıştır ama riske atma zeytinim nolur allah korusun

doğru diyosun bazen kaptırıyorum kendimi bişey olmaz diye yapmamam gereken şeyler yapıyorum. halbuki en son gittiğimde doktor kesinlikle ağır bişey kaldırmak yok demişti.

okudum bitanem ya haklısın bidaha yapmamam lazım. sen nasıl oldun canım? daha iyi misin?

doğru diyosun bazen kaptırıyorum kendimi bişey olmaz diye yapmamam gereken şeyler yapıyorum. Halbuki en son gittiğimde doktor kesinlikle ağır bişey kaldırmak yok demişti.

zeytin yapma bidaha emi canım bak nolur. Uzanma ağır kaldırma allah korusun bebeğini ve seni

yaw bacım duymammmı konuşuyos devamlı msn den ben berreden çok çatnıcam yeminle

valla koleram hep diyo banada ben yapamadım..

valla madamım ni kadar miraksızım bende
kızz içimde neler kopuyo bi bilsen ama olcam zannediyom duruyom biraz daha işte sabahleyin yapcam artık..

zeytinim dikkat et kendine yapma öle şeyler...
sonra vicdan azabı çekersin bak...

yarın sabah yapcam zeytinim testi.

okudum bitanem ya haklısın bidaha yapmamam lazım. sen nasıl oldun canım? daha iyi misin?

ben ıyıyım canım cuma doktor gıttım kanama durmuş çok şükür ılaçlarıma devam edıyorum.başka bır sprunum yok.bebş de çok ıyı maşallah ışe gıtmıyoum bır hafta daha evdeyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…