- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.241
zeytin yapma bidaha emi canım bak nolur. Uzanma ağır kaldırma allah korusun bebeğini ve seni
valla koleram hep diyo banada ben yapamadım..
valla madamım ni kadar miraksızım bende
kızz içimde neler kopuyo bi bilsen ama olcam zannediyom duruyom biraz daha işte sabahleyin yapcam artık..
zeytinim dikkat et kendine yapma öle şeyler...
sonra vicdan azabı çekersin bak...
yarın sabah yapcam zeytinim testi.
ben ıyıyım canım cuma doktor gıttım kanama durmuş çok şükür ılaçlarıma devam edıyorum.başka bır sprunum yok.bebş de çok ıyı maşallahışe gıtmıyoum bır hafta daha evdeyım.
valla yaa... insanin esi her seyi.. ay canim kocam bazen iskence etsem de sesini cikarmiyor bile..ankaranin insanina yorum yapmayim ama cok özledim düsün artik.. almanyanin insanindan bin katli, milyon katli iyidir.. aaaaaah ah... o kizilayi karanfil sokagi metroyu nasil özledim bilemezsin.. Allahim bi geleyim Ankaraya, varya sabah erkenden gitcem kizilaya aksama kadar dönmücem eve o derece yani... bakarsin birlikte gezeriz
canım benim çok iyi olduğum söylenemez. bulantılarım geçti diye sevinirken geçen hafta dedim ya hasta oluyorum galiba diye. öksürük beni mahfediyor. gece o kadar çok öksürüyorum ki sabah kalktığımda bogazım kanamış oluyor artık. tükürdükçe kan geliyor. ilaç içememek de zor. mandalina portakal idare ediyorum. bide uçuk ve ağız yarası sardı komple çok canım yandı kaç gündür bugün sanki geçiyor gibi.
ya ben akşam salak gibi bişey yaptım şimdi korkuyorum. bebeğin odasına gardrop yaptırdım gömme dolap gibi bişey.bebek odası olacak oda benim kullanmadığım eşyalar doluydu yatak yorgan ve diğer kullanılmayan herşey. dolap yaptırdım bi kısmı bu eşyaları koymak için bi kısmıda bebek dolabı olacak işte. o eşyaları yerleştireyim biraz dedim. hurçlara yorgan yastık felan yerleştirdim. eşim evde olduğu halde hafiftir kaldırırım seslenmeyeyim ona dedim hurcu kaldırdım üst rafa koydum. oda ağırmış biraz. karnıma bi sancı girdi. hala hafif hafif içten sancım var. inşallah kötü bişey olmaz. eşimde o hurcu rafta görünce çok kızdı zaten. onada diyemedim sancılandım diye kızınca. bişey olmaz hafifti dedim geçiştirdim.:44::44:
aşkolsun zeytin gözlümm yaptığın işmiii canım yaa yapma sakın sakın bak sakası yok güzelim ya dikkat et kendine otur popişinin üstüne hamişsliğinin tadını cıkar bırak kocişin halletsin işleri ayy döfcemm bakk yaaasakın sakın bidaha tımam mıı minnakımm
berrecim nasıl dayanıyosun canım yaa yapsana test. bak geçmiş hem günün benim daha 2 gün varken çıkmıştı. çıkar artık testte bebişin geldiyse. ay ben meraklandım bak. inşallah hayırlı haberlerin gelir canım benim.
canım hoşgeldin. nasılsın?
hosbuldum zeytin gözlümmmmmnasılsınnn canımcımm
üzüntüler bitmioo ya nedir bu durumlar kara bulutlar dağılın artıkkk
depremler sehitlerr yiterr yarabbim hayırlısını ver herseyinnn
Allahım beterinden korusunnn
canımcım nasılsın
ayy bebüşüm nasıl sabrediyosunn ya yapsaydın bi test keşkemmm ya bizdeee söle güsel haberler duysaydık senden hayırlısıylaaa öle ihtiyacımız varki
güsell haberler almayaa
nasılsın minnoşumm minnakın nasıll hersey yolunda dimii ayy cok seviniyorum ya hamişlerimiz coğalıooo bebişlerimiz gelioo Allahın izniyle
Allahım mucizelerinizide sizide korusunnn canlarımmm
bende çok sevınıyorum canım süper gerçekten ama ılk ben doğuracağım ıçın korkuyorum ulen bırınızde benle olaydı yatek kaldım
bu topikte senden sonra ben doğurucam ama aramızda baya var yinede. ben 15.haftadayım daha. benim doğum nisanda. tecrübelerini paylaşırsın artık
nasılsın minnoşumm minnakın nasıll hersey yolunda dimii ayy cok seviniyorum ya hamişlerimiz coğalıooo bebişlerimiz gelioo Allahın izniyle
Allahım mucizelerinizide sizide korusunnn canlarımmm
çok iyi değilim cnm ya okumuşsundur biraz hastayım ama çok şükür tabi.
dünden beri unuttum hastalığımı felan bu deprem haberinide aldıktan sonra gün geçmiyorki hep bi acı haber. tüm ülke olarak sınanıyoruz.
bazı zihniyeti eksik kişilerde müstehaktı bu allahın sopası yok felan deyip iyice sinirlerimi alt üst ediyor. orada giden onlarca masum can var. doğu diye tüm doğuda yaşayanları pkk diye algılıyor bizim milletimiz sanırım. allahım akıl fikir versin. herkese yardım etsin inşallah. bizde dualarımızı eksik etmeyelim.
valla ben şimdi kendime şaşıyom hee nasıl dayanıyom diye
öğlende yapayım dicemde tuvaletim yok
sabah yapcam inşallah cucummm...
dua edin emi inşallah hepimiz hamiş kalırız..
bende çok sevınıyorum canım süper gerçekten ama ılk ben doğuracağım ıçın korkuyorum ulen bırınızde benle olaydı yatek kaldım
cucummm iyiyim bitanemm sen nasılsınnnn. çok şükür cumartesi doktor ii dedi.
rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ivit okudum canım ya ama hic dinlenmiyosun kii tatlım ya hamişsin sen tımam hasta diil hamişsin ama olsun dikkat etmen lasımm canımcımmm
sorma canım ya sınanıyoruzz hemde nasılll o zihniyetler yüzünden bu halde olmayalımdaa töbe töbe yaa insanın sinir katsayısını ölcüyolar resmen
Allahım herseyin hayırlısını versinnn dicek baska söz yok ...
:
herkes kısdı zaten bana yaadövmeyin beniii doğru diyosun cnm dinlenmiyorum çok. ama napayım çalışıyorum işten eve gidiyorum ev darmaduman yemek yok. hadi yemek yapayım evi azıcık toplayayım derken uykum geliyo yatıyorum sabah yine aynı tempo.
tabıı paylaşırım canım ama ben kımden tecrübe alacamben 22+4 şubatta doğum olacak kısmetse 22.02.2012 yada 14.02.2012 tercıhım bana kalırsa tebııı ama norlam doğum tarıhı 23.02.12 demışlerdı bı gün önce oluversın dımı
kızarız tabiii canım benimm bak niler cekiyoruss hamiş kalbilmek içinnn Allahım sana nasip etmişşşkoru sakın kendini ağır işlerden meleğimm ,yapma boşver ev alsın basını gitsinnnn pis olsunnn ayyy bosverrr yimektee öle ağır yimekler yapma yemek işi okadar yormaz zateee ama sil süpür uzanma biyerlereee tıma mııııı iş yerindede kosturmaa popişin üstünde oturrrr
canım benim çok iyi olduğum söylenemez. Bulantılarım geçti diye sevinirken geçen hafta dedim ya hasta oluyorum galiba diye. öksürük beni mahfediyor. Gece o kadar çok öksürüyorum ki sabah kalktığımda bogazım kanamış oluyor artık. Tükürdükçe kan geliyor. Ilaç içememek de zor. Mandalina portakal idare ediyorum. Bide uçuk ve ağız yarası sardı komple çok canım yandı kaç gündür bugün sanki geçiyor gibi.
Ya ben akşam salak gibi bişey yaptım şimdi korkuyorum. Bebeğin odasına gardrop yaptırdım gömme dolap gibi bişey.bebek odası olacak oda benim kullanmadığım eşyalar doluydu yatak yorgan ve diğer kullanılmayan herşey. Dolap yaptırdım bi kısmı bu eşyaları koymak için bi kısmıda bebek dolabı olacak işte. O eşyaları yerleştireyim biraz dedim. Hurçlara yorgan yastık felan yerleştirdim. Eşim evde olduğu halde hafiftir kaldırırım seslenmeyeyim ona dedim hurcu kaldırdım üst rafa koydum. Oda ağırmış biraz. Karnıma bi sancı girdi. Hala hafif hafif içten sancım var. Inşallah kötü bişey olmaz. Eşimde o hurcu rafta görünce çok kızdı zaten. Onada diyemedim sancılandım diye kızınca. Bişey olmaz hafifti dedim geçiştirdim.:44::44:
Berrecim nasıl dayanıyosun canım yaa yapsana test. Bak geçmiş hem günün benim daha 2 gün varken çıkmıştı. çıkar artık testte bebişin geldiyse. Ay ben meraklandım bak. Inşallah hayırlı haberlerin gelir canım benim.
nirdesinn kuzum ya ösledimmm senii ama bennnnnnnGelde iki lafın belini kıralımmm annem yaa
herkes kısdı zaten bana yaaDövmeyin beniii Doğru diyosun cnm dinlenmiyorum çok. Ama napayım çalışıyorum işten eve gidiyorum ev darmaduman yemek yok. Hadi yemek yapayım evi azıcık toplayayım derken uykum geliyo yatıyorum sabah yine aynı tempo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?