bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

zeytin yapma bidaha emi canım bak nolur. Uzanma ağır kaldırma allah korusun bebeğini ve seni

dikkat edicem bidaha canım. bazen öyle gözümü karartıyorum bişey olmaz diye yanlış şeyler yapıyorum. sen nasılsın canım bulantıların ne alemde?

artık çok dikkat etmem lazım haklısınız. aslında çilekimin durumunu da okumuştum ama nasıl böyle hatalar yapıyorum anlamıyorum. testte de hayırlı haberler alıcaz inşallah bitanem. hayırlı evlat nasip etsin rabbim hepimize inşallah.

iyice dinlen canım. bebişinin iyi olmasına çok sevindim. çok şükür daha büyük bi sorun yaşamadın.kızınla beraber dinlenmenin keyfini çıkarın bende cinsiyetini biöğrensem çatlıcam meraktan

ivit kociş insanın herbişiyiiiiii oluyoo canım benim yaaa
yaa ankara insanının hepsine lafım yok tabee ama ne bilimm benim karsılastıklarım donuk biraas istanbuldan sonraaa bana mı öle gelioo yada bilemedimm alışkanlıklar terkedilemioo kolay kolay canım ya...
ayy gezeriz tabeee ni güsell olurr metroyla giderizz kızılaya ni zaman gelicen

canımcım nasılsın
ayy bebüşüm nasıl sabrediyosunn ya yapsaydın bi test keşkemmm ya bizdeee söle güsel haberler duysaydık senden hayırlısıylaaa öle ihtiyacımız varki
güsell haberler almayaa

nasılsın minnoşumm minnakın nasıll hersey yolunda dimii ayy cok seviniyorum ya hamişlerimiz coğalıooo bebişlerimiz gelioo Allahın izniyle
Allahım mucizelerinizide sizide korusunnn canlarımmm

çok iyi değilim cnm ya okumuşsundur biraz hastayım ama çok şükür tabi.
dünden beri unuttum hastalığımı felan bu deprem haberinide aldıktan sonra gün geçmiyorki hep bi acı haber. tüm ülke olarak sınanıyoruz.
bazı zihniyeti eksik kişilerde müstehaktı bu allahın sopası yok felan deyip iyice sinirlerimi alt üst ediyor. orada giden onlarca masum can var. doğu diye tüm doğuda yaşayanları pkk diye algılıyor bizim milletimiz sanırım. allahım akıl fikir versin. herkese yardım etsin inşallah. bizde dualarımızı eksik etmeyelim.

valla ben şimdi kendime şaşıyom hee nasıl dayanıyom diye
öğlende yapayım dicemde tuvaletim yok
sabah yapcam inşallah cucummm...
dua edin emi inşallah hepimiz hamiş kalırız..

nasılsın minnoşumm minnakın nasıll hersey yolunda dimii ayy cok seviniyorum ya hamişlerimiz coğalıooo bebişlerimiz gelioo Allahın izniyle

bende çok sevınıyorum canım süper gerçekten ama ılk ben doğuracağım ıçın korkuyorum ulen bırınızde benle olaydı ya tek kaldım

bende çok sevınıyorum canım süper gerçekten ama ılk ben doğuracağım ıçın korkuyorum ulen bırınızde benle olaydı ya tek kaldım

bu topikte senden sonra ben doğurucam ama aramızda baya var yinede. ben 15.haftadayım daha. benim doğum nisanda. tecrübelerini paylaşırsın artık

bu topikte senden sonra ben doğurucam ama aramızda baya var yinede. ben 15.haftadayım daha. benim doğum nisanda. tecrübelerini paylaşırsın artık

tabıı paylaşırım canım ama ben kımden tecrübe alacam ben 22+4 şubatta doğum olacak kısmetse 22.02.2012 yada 14.02.2012 tercıhım bana kalırsa tebııı ama norlam doğum tarıhı 23.02.12 demışlerdı bı gün önce oluversın dımı

Son düzenleme:

cucummm iyiyim bitanemm sen nasılsınnnn. çok şükür cumartesi doktor ii dedi.
rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ivit okudum canım ya ama hic dinlenmiyosun kii tatlım ya hamişsin sen tımam hasta diil hamişsin ama olsun dikkat etmen lasımm canımcımmm
sorma canım ya sınanıyoruzz hemde nasılll o zihniyetler yüzünden bu halde olmayalımdaa töbe töbe yaa insanın sinir katsayısını ölcüyolar resmen
Allahım herseyin hayırlısını versinnn dicek baska söz yok ...

valla ben şimdi kendime şaşıyom hee nasıl dayanıyom diye
öğlende yapayım dicemde tuvaletim yok
sabah yapcam inşallah cucummm...
dua edin emi inşallah hepimiz hamiş kalırız..

berroşummm benim yaa hadii bakalım yarın inş.. güsel haberler alıcasss inş... hayırlısı olsunn bebekimm
dualarıım hepinizle inan canımcımmm inş. tez zamanda hepimizzzzzzz hamişler kervanına katılırıs sonra anneliğe terfi ederizz

ivit cileğemmm bende cok seviniyom cokk mirak etme kıs biz gelip eliniii tutarısss kokmaaa senn canım benimm Allahım yardım eder bi avazda kurtulursun inş... canımmm

cucummm iyiyim bitanemm sen nasılsınnnn. çok şükür cumartesi doktor ii dedi.
rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyiyim meleğimm nasıl olimm işteee oyy cok sükürrr herşey yolundaaa cok sevindimmmm tatlımm yaaaa
inş... canım hepimize nasip etsin inş..... dua et ettiğinden eminimmm canımm

herkes kısdı zaten bana yaa dövmeyin beniii doğru diyosun cnm dinlenmiyorum çok. ama napayım çalışıyorum işten eve gidiyorum ev darmaduman yemek yok. hadi yemek yapayım evi azıcık toplayayım derken uykum geliyo yatıyorum sabah yine aynı tempo.

kızarız tabiii canım benimm bak niler cekiyoruss hamiş kalbilmek içinnn Allahım sana nasip etmişşş koru sakın kendini ağır işlerden meleğimm ,yapma boşver ev alsın basını gitsinnnn pis olsunnn ayyy bosverrr yimektee öle ağır yimekler yapma yemek işi okadar yormaz zateee ama sil süpür uzanma biyerlereee tıma mııııı iş yerindede kosturmaa popişin üstünde oturrrr

22.şubat ne ki özel bi gün mü :) sen ablasın şimdi senden önde yok ilk tecrübeler senden

timam yaparım dediklerini :) ama ben pek oturan bi tip değilim. şirketteki merdivenleri en az 10 kez inip çıkıyorum. gerçi iyi oluyo fazla ham geçerse hamişlik o zamanda doğum zor olur. merdiven in çık iyi olur.
subebek le konuştum şimdi. iyiymiş. kısçesi de iyiymiiişşş

Ahhhh zeytin gözlümm ahhhh ben daha bişi demicem çünkü okuduğum kadarıyla herkes bişi demiş bende onlara katılıyorumm işte anladın sen :)
ben sabah geldim bebem ama kimsecikler çok fazla yoktu öğlende dışarı çıktım bişiler aldım az önce geldim bakınam dedim hade sonra gelde iki lafın belini kırak :)
nirdesinn kuzum ya ösledimmm senii ama bennnnnnn Gelde iki lafın belini kıralımmm annem yaa

ama bebeğim bu zamanlar geçicic öle diilmii yaaa sende biliyosun bunu az sabırr lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…