- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.261
Ahhhh zeytin gözlümm ahhhh ben daha bişi demicem çünkü okuduğum kadarıyla herkes bişi demiş bende onlara katılıyorumm işte anladın sen :)
ama bebeğim bu zamanlar geçicic öle diilmii yaaa sende biliyosun bunu az sabırr lütfennn
hoşgeldin minnoşum...
hoşbuldummm balımm napıyonn hamişş adayııı
ayy akşam yapsana kısss bi testt
kızlar merhaba
benı mayıs ayında anne olmak ıstıyorum topiğindekiler hatırlar sanırım. az mı gun saymadık o topıkte bebiş için. ama sanırım yenı topik bana da uğurlu geldı
yanı daha tam doktor kontrolune gitmedım ama adete 3 gun kala bhcg 19,66 cıktı. doktorumu aradım o da hamılesın dedi
aylarca bunu yasamak için neler yapmadım.ama sanırım ben de artık hamıleler kervanına katılabılırım.inşallah allahım öncekı yasadıllarımı tekrarlatmaz...
koleraaaaaaaaaaaam hamileyiiiiiiiiiiim :)
canım bi tane testim var şimdi akşama sabah aç karna yapsam daha ii olur sankim o kadar bekledik zateee
ama çok mirak ediyom cucum nasıl dayandım bana sor
sen napıyon kuşum annenler geldimi..?:26:
kızlar merhaba
benı mayıs ayında anne olmak ıstıyorum topiğindekiler hatırlar sanırım. az mı gun saymadık o topıkte bebiş için. ama sanırım yenı topik bana da uğurlu geldı
yanı daha tam doktor kontrolune gitmedım ama adete 3 gun kala bhcg 19,66 cıktı. doktorumu aradım o da hamılesın dedi
aylarca bunu yasamak için neler yapmadım.ama sanırım ben de artık hamıleler kervanına katılabılırım.inşallah allahım öncekı yasadıllarımı tekrarlatmaz...
koleraaaaaaaaaaaam hamileyiiiiiiiiiiim :)
canım bi tane testim var şimdi akşama sabah aç karna yapsam daha ii olur sankim o kadar bekledik zateee
ama çok mirak ediyom cucum nasıl dayandım bana sor
sen napıyon kuşum annenler geldimi..?:26:
ayyy süper bi haberr bu mor cilekkk tebrik ederimm canımmm ya topişşş uğurlu geldii gercekten Rabbim en kısa zamanda bizede yasatsın bu eşsiz mucizeyiiii cok sevindimmm gercektennn
1 tane varsaa ozaman bekle minnakımm ayy süper bişiyyy kac gün geciktii senin simdikkk cumamydı bat cok heyacanlıı bi durum balım yaa hayırlısı olsun
20 si 21 olmam lazımdı cucum
çok teşekkurler kızlar.
ben gecen hafta grip olmuştum.ialç kullansam mı kullanmasam mı derken gidiim bi kan veriim dedim daha adetıme 6 gun var cıkar heralde
diye düşündüm. cıkan deger de 2.5 di kanda.doktorum da bu suphelı bi deger 2 gun sonra tekrarla dedı ben anca 3 gun sonra yaptırabıldım kan testını veee 19,66. süper bi yükselme ıle bebişim bize merhaba dedı.ama dun falan tum terstler pozitif cıkıyordu.
en büyük belirtim de göğüslerimin üzerindekı damarların cok belirginleşmesi idi.
ben ordan anlamıştım sanki.tabii uyku hali yorgunluk hep gribe yordugum için onemsememiştim.
allahım ısteyen herkese nasıp eylesın.hamişlerin de herseyleri yolunda gitsinnn inşallahh.
ayy bugün 24 hadii inşşş canımın içii
annişim babişim bizdeee canım evimizde senlik havası esiooo bu günlerde
çok teşekkurler kızlar.
ben gecen hafta grip olmuştum.ialç kullansam mı kullanmasam mı derken gidiim bi kan veriim dedim daha adetıme 6 gun var cıkar heralde
diye düşündüm. cıkan deger de 2.5 di kanda.doktorum da bu suphelı bi deger 2 gun sonra tekrarla dedı ben anca 3 gun sonra yaptırabıldım kan testını veee 19,66. süper bi yükselme ıle bebişim bize merhaba dedı.ama dun falan tum terstler pozitif cıkıyordu.
en büyük belirtim de göğüslerimin üzerindekı damarların cok belirginleşmesi idi.
ben ordan anlamıştım sanki.tabii uyku hali yorgunluk hep gribe yordugum için onemsememiştim.
allahım ısteyen herkese nasıp eylesın.hamişlerin de herseyleri yolunda gitsinnn inşallahh.
ivit kociş insanın herbişiyiiiiii oluyoo canım benim yaaa
yaa ankara insanının hepsine lafım yok tabee ama ne bilimm benim karsılastıklarım donuk biraas istanbuldan sonraaa bana mı öle gelioo yada bilemedimm alışkanlıklar terkedilemioo kolay kolay canım ya...
ayy gezeriz tabeee ni güsell olurr metroyla giderizz kızılayani zaman gelicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?