bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

anladım
yok zaten korktum bundan sonra daha dikkatli olurum merak etme.

kızlar merhaba
benı mayıs ayında anne olmak ıstıyorum topiğindekiler hatırlar sanırım. az mı gun saymadık o topıkte bebiş için. ama sanırım yenı topik bana da uğurlu geldı
yanı daha tam doktor kontrolune gitmedım ama adete 3 gun kala bhcg 19,66 cıktı. doktorumu aradım o da hamılesın dedi
aylarca bunu yasamak için neler yapmadım.ama sanırım ben de artık hamıleler kervanına katılabılırım.inşallah allahım öncekı yasadıllarımı tekrarlatmaz...
koleraaaaaaaaaaaam hamileyiiiiiiiiiiim :)

hoşbuldummm balımm napıyonn hamişş adayııı
ayy akşam yapsana kısss bi testt

canım bi tane testim var şimdi akşama sabah aç karna yapsam daha ii olur sankim o kadar bekledik zateee
ama çok mirak ediyom cucum nasıl dayandım bana sor
sen napıyon kuşum annenler geldimi..?:26:

ayyy süper bi haberr bu mor cilekkk tebrik ederimm canımmm ya topişşş uğurlu geldii gercekten Rabbim en kısa zamanda bizede yasatsın bu eşsiz mucizeyiiii cok sevindimmm gercektennn

canım bi tane testim var şimdi akşama sabah aç karna yapsam daha ii olur sankim o kadar bekledik zateee

1 tane varsaa ozaman bekle minnakımm ayy süper bişiyyy kac gün geciktii senin simdikkk cumamydı bat cok heyacanlıı bi durum balım yaa hayırlısı olsun

anaaammmmmm morçilek çok sevindim canım yaaa hadi gözün aydın olsun darısı bizim başımıza inşallah...
varmıydı belirtin felan şekerim..

bende napimm annişim babişim burdaa öle güsell gecioo evimizde senlik havası var bu günlerde canımcımmm
akşama ni yimek yapıcann yavruşşş

20 si 21 olmam lazımdı cucum

çok teşekkurler kızlar.
ben gecen hafta grip olmuştum.ialç kullansam mı kullanmasam mı derken gidiim bi kan veriim dedim daha adetıme 6 gun var cıkar heralde
diye düşündüm. cıkan deger de 2.5 di kanda.doktorum da bu suphelı bi deger 2 gun sonra tekrarla dedı ben anca 3 gun sonra yaptırabıldım kan testını veee 19,66. süper bi yükselme ıle bebişim bize merhaba dedı.ama dun falan tum terstler pozitif cıkıyordu.
en büyük belirtim de göğüslerimin üzerindekı damarların cok belirginleşmesi idi.
ben ordan anlamıştım sanki.tabii uyku hali yorgunluk hep gribe yordugum için onemsememiştim.
allahım ısteyen herkese nasıp eylesın.hamişlerin de herseyleri yolunda gitsinnn inşallahh.

benim pc ye bi haller oliii kafayı sıyırdııı cok ağır yaaa sinir oldummm vallahaaa yzıyom 3 saatte yolluyooo ayy delllendimm

ayyy süperr mor cileğimmm yaa hayırlısıyla bizede yasatsın bu güsel duyguyu en kısa zamandaaa
canımmm hamişlerrde sağlıkla kucaklarına alsınlar meleklerinii inşşş

ayy bugün 24 hadii inşşş canımın içii
annişim babişim bizdeee canım evimizde senlik havası esiooo bu günlerde

canım çok sevindim...
ohh annişinle babanla bol bol hasret gider...

çok sevindim canım ne güzel bebişin seninle artıkın....
darısı artıkın bizlerin başına...

ben yaza insallah anca gelrim canim.. biliyorsun mayista havalar anca isinmaya basliyor ben de mayis haziran arasi gelirim diye planliyorum.. bakalim hamis olma durumu neyi gösterir.. en erken aralikta hamis olurum, cünkü daha bu ay koruncam, o zaman da alti aylik felan olur yani rahat gider gelirim sanirim, yani bu duruma bagli olarak öne cekebiliriz, yaz sonuna kalmasini hiiiiiiiiiiic istemiyorum cünkü.. öyle yani havalar da insallah bu sene erken isinir ayyyyyyyy kizilayin altini üstüne getirelim varya deli gibi gezelim... sonra park bulvara gidip oranin pastasindan yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…