- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.281
ben yaza insallah anca gelrim canim.. biliyorsun mayista havalar anca isinmaya basliyor ben de mayis haziran arasi gelirim diye planliyorum.. bakalim hamis olma durumu neyi gösterir.. en erken aralikta hamis olurum, cünkü daha bu ay koruncam, o zaman da alti aylik felan olur yani rahat gider gelirim sanirim, yani bu duruma bagli olarak öne cekebiliriz, yaz sonuna kalmasini hiiiiiiiiiiic istemiyorum cünkü.. öyle yani havalar da insallah bu sene erken isinirayyyyyyyy kizilayin altini üstüne getirelim varya deli gibi gezelim... sonra park bulvara gidip oranin pastasindan yiyelim
kızlar merhaba
benı mayıs ayında anne olmak ıstıyorum topiğindekiler hatırlar sanırım. az mı gun saymadık o topıkte bebiş için. ama sanırım yenı topik bana da uğurlu geldı
yanı daha tam doktor kontrolune gitmedım ama adete 3 gun kala bhcg 19,66 cıktı. doktorumu aradım o da hamılesın dedi
aylarca bunu yasamak için neler yapmadım.ama sanırım ben de artık hamıleler kervanına katılabılırım.inşallah allahım öncekı yasadıllarımı tekrarlatmaz...
koleraaaaaaaaaaaam hamileyiiiiiiiiiiim :)
günaydııınnnn.... günaydıınn kıslaaaarrrr....
çok teşekkurler kızlar.
ben gecen hafta grip olmuştum.ialç kullansam mı kullanmasam mı derken gidiim bi kan veriim dedim daha adetıme 6 gun var cıkar heralde
diye düşündüm. cıkan deger de 2.5 di kanda.doktorum da bu suphelı bi deger 2 gun sonra tekrarla dedı ben anca 3 gun sonra yaptırabıldım kan testını veee 19,66. süper bi yükselme ıle bebişim bize merhaba dedı.ama dun falan tum terstler pozitif cıkıyordu.
en büyük belirtim de göğüslerimin üzerindekı damarların cok belirginleşmesi idi.
ben ordan anlamıştım sanki.tabii uyku hali yorgunluk hep gribe yordugum için onemsememiştim.
allahım ısteyen herkese nasıp eylesın.hamişlerin de herseyleri yolunda gitsinnn inşallahh.
günaydın canımmmmmmmm berreyi çoooook merak ediyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çünkü henüz teşrif etmediiii bence sabah testini yaptı veeeeeeeeeeeeeee çift çizgisini gördüüüü ordan hemen doktora gittiiiii şimdi gelcek bize hayırlı haberlerini vereceekkkk inşalllaaaaaaaaaahhhh :)))))
çok teşekkurler kızlar.
ben gecen hafta grip olmuştum.ialç kullansam mı kullanmasam mı derken gidiim bi kan veriim dedim daha adetıme 6 gun var cıkar heralde
diye düşündüm. cıkan deger de 2.5 di kanda.doktorum da bu suphelı bi deger 2 gun sonra tekrarla dedı ben anca 3 gun sonra yaptırabıldım kan testını veee 19,66. süper bi yükselme ıle bebişim bize merhaba dedı.ama dun falan tum terstler pozitif cıkıyordu.
en büyük belirtim de göğüslerimin üzerindekı damarların cok belirginleşmesi idi.
ben ordan anlamıştım sanki.tabii uyku hali yorgunluk hep gribe yordugum için onemsememiştim.
allahım ısteyen herkese nasıp eylesın.hamişlerin de herseyleri yolunda gitsinnn inşallahh.
inşallah canım inşallah. ben çatladım meraktan maşallah pek sakin berremiz kaç gün bekledi test yapmak için
bende mor çilek gibi yapıcamm bir hafta önceden malum haftaya seyahat var gitmeden durumumu bilmem lazımm ki ona göre hareket ediim dime şimdi atlar zıplarım ben rahat duramam kii zeytinimmm :)))ayyy bide bakıom hamişim amanınnnn süper olur ama bu ay o kadar rahatımki ne gün takip ediyorumm ne ateş ne bişi bayram gelio yaa bide gezmelere gidicez diye olursa olur diyorum artık olmazsa olmaz bu ay içimde büyük bir sabır var nedendir bilmem ama çok güzel bişimiş gerçekten takılmamak
en güzelini yapıyosun canım. bu ay hamiş olma ihtimalin önceki aylara göre daha yüksek. diğer türlü hep düşünüyosun hep kafanda. kocişibile hep bebişi düşünüyosun oda ihtimali azaltıyo. bilimsel olarak açıklanmış bu zaten nekadar düşünürsen o kadar geç hamiş kalıyo insan. boşver düşünme salla gitsin. sen ummadığında gelecek diyorum ya hep. benim de o ay olmazsa olmasın diyodum. evlilik yıldönümümüz vardı. bi butik otele gidecektik yüzücem gezicem tehlike olmasın diyodum ki o ay gelmiş bebişim. sennde öyle olur inşallah. bebişinle bayrama girersin artık. ben bebişimle yıldönümümüzü kutlamışım haberim yokken.
yok bebişim bu ay çok başka duygular içindeyimm düşün geçen ay ovulasyon testi almıştım onları bilem yapmadımmm hiçbirini ::)))))))))
tamam işte en güzeli kafandan atmışsın o düşünceleri.tamam takma akışına bırakmışsın ne güzel. kocişide rahat rahat bebiş düşünmeden sevmişsin ne güzel. bundan sonrası hayırlısı artık.
aynen öyle canım yaaa nasipptekini yaşamak istiyorum ben süpriz gelsin bebişimizzz:)))
bak değilsende üzülme heyyyyyy berremm bitanecik arkadaşım benimmmm hadi bişi söleeeeeeee ama istiyorum kiiiiiiiiiiiiiii hamileyim deeee bunu canı gönülden istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biliyorsunnnn
inşallah gelicek annesiiiii. sana süpriiizzz diyeceeekk. belki bebişinle bayram yaparsınızbende eğer cinsiyeti öğrenirsem bayramdan önce bayramlık alıcam bebişime ilk defa bişey alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?