bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy inşşş. hamiş hamiş bulusup gideriss bebişlere ciciler alırıss inşşş canım yaaa bidee söle havalar sıcakken doğum yapmakta süper olurrr bebişi üşütmeden atlatsak ilk aylarııı ayyy hayırlısı olsun herseyinn
gezerizz valla pastalarımızıda yirisss bi güselll hamiş olursakk bol bol aş ererizz
sen nidenn yurtdışına gittin kiii
kac senedir ordasınn evlendikten sonramıı gittinn canım:44:

ayyyyyyyyy canım benimm çok sevindimm morçilek ayyyy süper yaaaaaaaaaaaaa maşallahhh sizeee darısı başlarımızaa
bu arada artık burdayız senide bekliyoruz herzaman gel emii bebişi birlikte büyütelim
günaydın canımmmmmmmm berreyi çoooook merak ediyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydııınnnn.... günaydıınn kıslaaaarrrr....

çünkü henüz teşrif etmediiii bence sabah testini yaptı veeeeeeeeeeeeeee çift çizgisini gördüüüü ordan hemen doktora gittiiiii şimdi gelcek bize hayırlı haberlerini vereceekkkk inşalllaaaaaaaaaahhhh :)))))

ay canım benim çok sevindim.allahım devamını getirsin. rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende hamişim 15 haftalık. topikimiz herkese hayırlı olur inşallah. berre den hayırlı haberler bekliyoruz inşallah. kolera da hamiş. madamım cucum da hayırlısıyla gelecekler arkamızdan.

günaydın canımmmmmmmm berreyi çoooook merak ediyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ah sorma bitanem yaa bende çok merak ediyorum. hayırlı haber verecek inşallah.

inşallah canım inşallah. ben çatladım meraktan maşallah pek sakin berremiz kaç gün bekledi test yapmak için

aynı belirtileri bende yaşadım göğüslerim gerginleşti damarlar bellioldu uçları acıyodu.hep yorgun hep uyuma isteği ve çok şükür hamiş olduğumu öğrendim bende.
senin adına çok sevindim allahım herkese tattırsın bu duyguyu. çok dikkat et kendine bu ara bebeğin tam tutunana kadar özellikle hep dinlen.ve biran evveel kontrole git. doktor bi baksın bebişin kesesini gösterecekmi.

bende mor çilek gibi yapıcamm bir hafta önceden malum haftaya seyahat var gitmeden durumumu bilmem lazımm ki ona göre hareket ediim dime şimdi atlar zıplarım ben rahat duramam kii zeytinimmm :)))ayyy bide bakıom hamişim amanınnnn süper olur ama bu ay o kadar rahatımki ne gün takip ediyorumm ne ateş ne bişi bayram gelio yaa bide gezmelere gidicez diye olursa olur diyorum artık olmazsa olmaz bu ay içimde büyük bir sabır var nedendir bilmem ama çok güzel bişimiş gerçekten takılmamak
inşallah canım inşallah. ben çatladım meraktan maşallah pek sakin berremiz kaç gün bekledi test yapmak için

en güzelini yapıyosun canım. bu ay hamiş olma ihtimalin önceki aylara göre daha yüksek. diğer türlü hep düşünüyosun hep kafanda. kocişi bile hep bebişi düşünüyosun oda ihtimali azaltıyo. bilimsel olarak açıklanmış bu zaten nekadar düşünürsen o kadar geç hamiş kalıyo insan. boşver düşünme salla gitsin. sen ummadığında gelecek diyorum ya hep. benim de o ay olmazsa olmasın diyodum. evlilik yıldönümümüz vardı. bi butik otele gidecektik yüzücem gezicem tehlike olmasın diyodum ki o ay gelmiş bebişim. sennde öyle olur inşallah. bebişinle bayrama girersin artık. ben bebişimle yıldönümümüzü kutlamışım haberim yokken.

yok bebişim bu ay çok başka duygular içindeyimm düşün geçen ay ovulasyon testi almıştım onları bilem yapmadımmm hiçbirini ::)))))))))

yok bebişim bu ay çok başka duygular içindeyimm düşün geçen ay ovulasyon testi almıştım onları bilem yapmadımmm hiçbirini ::)))))))))

tamam işte en güzeli kafandan atmışsın o düşünceleri.tamam takma akışına bırakmışsın ne güzel. kocişide rahat rahat bebiş düşünmeden sevmişsin ne güzel. bundan sonrası hayırlısı artık.

aynen öyle canım yaaa nasipptekini yaşamak istiyorum ben süpriz gelsin bebişimizzz:)))

bak değilsende üzülme heyyyyyy berremm bitanecik arkadaşım benimmmm hadi bişi söleeeeeeee ama istiyorum kiiiiiiiiiiiiiii hamileyim deeee bunu canı gönülden istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biliyorsunnnn

aynen öyle canım yaaa nasipptekini yaşamak istiyorum ben süpriz gelsin bebişimizzz:)))

inşallah gelicek annesiiiii. sana süpriiizzz diyeceeekk. belki bebişinle bayram yaparsınız bende eğer cinsiyeti öğrenirsem bayramdan önce bayramlık alıcam bebişime ilk defa bişey alıcam.

bak değilsende üzülme heyyyyyy berremm bitanecik arkadaşım benimmmm hadi bişi söleeeeeeee ama istiyorum kiiiiiiiiiiiiiii hamileyim deeee bunu canı gönülden istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biliyorsunnnn

bişey demeden çikti yaaa:44::44: nolduki acaba.
berreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee noldu anneeeemmmmmmmmm

hahahha evet yaa güzel ollur hakkaten çifte bayram yaşanır gönüllerde ama senin düşüncen süper olurr bayramlıkk ayyyy heyecan yaptım acep neyin olucek zeytinim yaaaaaaa berremde hakkat gitmiş noldukiii
inşallah gelicek annesiiiii. sana süpriiizzz diyeceeekk. belki bebişinle bayram yaparsınız bende eğer cinsiyeti öğrenirsem bayramdan önce bayramlık alıcam bebişime ilk defa bişey alıcam.

nerdeyse iki haftadır giremiyorum çoook özledim sizi
güzel haberler var mı geçmişe bakmadım daha bende herşey yolunda drum bir hafta 10 gün kadar dinlenmemi söylemişti o yüzden evde tatildeydim biraz önce kontrole gittim bebişim yarın 8 haftalık oluyo gelişimi normal kendimi çok yormadan normal hayatıma dönebilirmişim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…