bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

selam arkadaşlarım gönül isterdiki hamileyim diye size müjdeler vereyim ama değilim..
sabah test yaptım tek çizgi çıktı ama bu aradada hala regl olmadım beklemedeyim..
herşeyin hayırlısı olsun...

maşallah canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına. bizde kolera hamiş. berre den hayırlı haber bekliyoruz inşallah gelir.

kızıcam ama bak haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bize haksızlık eidyosunnnn berreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hanımmm neyse söle paylaşalımm annem

zuyalimmmm annemmm nasılsınn hoşgeldin yoktunn baya niye gelmiyorsunnn bebeiş nasılll

madamımmm canımm iyiyim çok şükür bebişimde iyi geçen kontrole gittiğimde dr kritik bi haftadasın imkanın varsa 1 hafta yatarak dinlen demişti bende evdeydim datluummm bugün yine kontrolümüz vardı kalp atışlarını çok net duyduk gelişimi de haftasına göre iyiymiş Allahıma binlerce şükürler olsun ki herşey yolunda siz neler yaptınız varmı bi gelişme

bebeğim belkide testin bozuktur olamazmı yanii sabredebiliyorsan biraz daha bekle ama ben olsam bi kan testi yaptırıp içimi rahatlatırdımm eğer ondada değilsem bu sefer çare arardım kırmızılarıma sakın ümitsizliğe kapılma herşeyde bir hayr vardır
selam arkadaşlarım gönül isterdiki hamileyim diye size müjdeler vereyim ama değilim..
sabah test yaptım tek çizgi çıktı ama bu aradada hala regl olmadım beklemedeyim..

valla işte bi koleram hamişş berremdede bekliyorduk ama sabahki testi negatif çıkmış ama bellide olmaz herşeyin hayırlısı senin adına çoook sevinçliyim nice nice 8 haftalar olsun inşallahhh

olsun canım sıkma canını. bu ay gelmediyse bebişin ve geciktiyse kırmızılar bilki önümüzdeki ay seninle bebişin. subebek vardı ya onun öyle olmuştu. adeti geçti umutlandık ama gelmedi bebiş ama diğer ay geldi hemen. ondan hamiş haberi aldığımız ay benim gecikti hemde hayatımda ilk kez 1 haftadan fazla geçti. test yaptım çıkmadı gelmedi doktora gittim.test yaptılar kanla çıkmadı yine gelmedi bidaha test kanla yine yok. okadar çok üzüldüm ki. çok umutlanmıştım.10 gün gecikmedenden sonra geldi kırmızılar. o ay hiç umut yoktu bana göre. zaten bıraktım olursa olur olmazsa olmaz dedim. ve o ay geldi bebişim. sonra biraz araştırdım biçok kişide bu hamilelik öncesi gecikme olurmuş. vücüt kendini hamileliğe hazırlıyor diyorlar. şimdi yoksa bebişin sakın üzülme. sana gelmesi çok yakındır meleğinin.

madamıma katılıyorum testte çıkmayabilir bencede kan testi yaptır berreemmm

bozukmu bilmiyorum valla madamım bakalım biraz daha bekliyeyim olmazsa giderim doktora...

benim bazen böyle geçikiyo zeytinim ama o geçikmlerin sonunda kist olduğunu öğreniyorum..
daha yeni ermişti kist acaba yinemi var diye şüpelendim bilemedim kafam karışık biraz daha bekleyip olmazsa doktora giderim..

valla sen maşallah sabırlısın berrem yaaa bekle bakalımm az daha zaman herşeye ilaçç üzülme ama tamam mı herşey O'ndan biliyorsun

madamıma katılıyorum testte çıkmayabilir bencede kan testi yaptır berreemmm

zuyalim artık sıkınldım kan testi yaptırıp negatif sonuç görmekten
tam 1 yıl olmuş bebek isteyeli kimyasal gebelik oldu bir kerede eğer olursam 2.günü eğer olmazsamda gidicem her şekilde yanii..

çok haklısın berremm en iyisi artık dr kontrolünde olmak benimde canıma tak etmişti kan testleri bende artık dr araştırmaya başlamıştım ki hamile kaldım ama az kaldı berrem inanıyorum bebişinin gelmesine çok az kaldı

Son düzenleme:
ama berre bebeğimm bi umutsuzluk seziyorum yapma böyle 1 yıl olmuş diyorsun ayıp ediyorsun 10 yıldır bekleyen insanlara hımmm kızarımpeki sen doktorda tüm testleri tahlilleri yaptırdınmı malum bir yıldan sonra olmayan çiftlere belirli testler yapıyorlar işte rahim testi yumurtlama takibi eş için sperm testiydi vs size yapıldımı böyle şeyler
zuyalim artık sıkınldım kan testi yaptırıp negatif sonuç görmekten
tam 1 yıl olmuş bebek isteyeli kimyasal gebelik oldu bir kerede eğer olursam 2.günü eğer olmazsamda gidicem her şekilde yanii..

ben geldimm canlarım hepiniziii cok ösledimmm cokkk
madamım kuzum nasılsınn annemmm cok ösledimm
berroşş minnakım üsülme kuzumm sakınn umutlar devam ediooo hem idrar testii 100%100 doğruluk payı yok 1 gün daha bekle kan testi yaptır olmadııı umutlar devam edicekkk bak hepimizz bekliyoss minnakımm

hoşgeldinn kurabiyemmmmmmmmmmmm özledim çooookkkk

oyy cileklii turtimmm benimmm hosbuldumm bende cokkkkkkkkkk ösledim cokk
napıyosun canımın içiii iş yoğunluğu ne durumdaaa kuzumm
annişle babişş bizde canımmm biliyonnn annişin kolu ağrıoo birasss doktora götürücem bugün 13:30 daa bi gösterelim didim annişe kalsaa göstermicekk hatun yaaa zorlaa götürcemmm
sende durumlar nasıll bebekimm calışmalar devam dimiii minnakımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…