- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.301
bişey demeden çikti yaaa:44::44: nolduki acaba.
berreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenoldu anneeeemmmmmmmmm
berremin nesi var kii noluyooooooo :18::18::18:
nerdeyse iki haftadır giremiyorum çoook özledim sizi
güzel haberler var mı geçmişe bakmadım daha bende herşey yolunda drum bir hafta 10 gün kadar dinlenmemi söylemişti o yüzden evde tatildeydim biraz önce kontrole gittim bebişim yarın 8 haftalık oluyo gelişimi normal kendimi çok yormadan normal hayatıma dönebilirmişim artık
zuyalimmmm annemmm nasılsınn hoşgeldin yoktunn baya niye gelmiyorsunnn bebeiş nasılll
selam arkadaşlarım gönül isterdiki hamileyim diye size müjdeler vereyim ama değilim..
sabah test yaptım tek çizgi çıktı ama bu aradada hala regl olmadım beklemedeyim..
herşeyin hayırlısı olsun...
madamımmm canımm iyiyim çok şükür bebişimde iyi geçen kontrole gittiğimde dr kritik bi haftadasın imkanın varsa 1 hafta yatarak dinlen demişti bende evdeydim datluummm bugün yine kontrolümüz vardı kalp atışlarını çok net duyduk gelişimi de haftasına göre iyiymiş Allahıma binlerce şükürler olsun ki herşey yolunda siz neler yaptınız varmı bi gelişme
selam arkadaşlarım gönül isterdiki hamileyim diye size müjdeler vereyim ama değilim..
sabah test yaptım tek çizgi çıktı ama bu aradada hala regl olmadım beklemedeyim..
herşeyin hayırlısı olsun...
bebeğim belkide testin bozuktur olamazmı yanii sabredebiliyorsan biraz daha bekle ama ben olsam bi kan testi yaptırıp içimi rahatlatırdımm eğer ondada değilsem bu sefer çare arardım kırmızılarıma sakın ümitsizliğe kapılma herşeyde bir hayr vardır
bebeğim belkide testin bozuktur olamazmı yanii sabredebiliyorsan biraz daha bekle ama ben olsam bi kan testi yaptırıp içimi rahatlatırdımm eğer ondada değilsem bu sefer çare arardım kırmızılarıma sakın ümitsizliğe kapılma herşeyde bir hayr vardır
olsun canım sıkma canını. bu ay gelmediyse bebişin ve geciktiyse kırmızılar bilki önümüzdeki ay seninle bebişin. subebek vardı ya onun öyle olmuştu. adeti geçti umutlandık ama gelmedi bebiş ama diğer ay geldi hemen. ondan hamiş haberi aldığımız ay benim gecikti hemde hayatımda ilk kez 1 haftadan fazla geçti. test yaptım çıkmadı gelmedi doktora gittim.test yaptılar kanla çıkmadı yine gelmedi bidaha test kanla yine yok. okadar çok üzüldüm ki. çok umutlanmıştım.10 gün gecikmedenden sonra geldi kırmızılar. o ay hiç umut yoktu bana göre. zaten bıraktım olursa olur olmazsa olmaz dedim. ve o ay geldi bebişim. sonra biraz araştırdım biçok kişide bu hamilelik öncesi gecikme olurmuş. vücüt kendini hamileliğe hazırlıyor diyorlar. şimdi yoksa bebişin sakın üzülme. sana gelmesi çok yakındır meleğinin.
bozukmu bilmiyorum valla madamım bakalım biraz daha bekliyeyim olmazsa giderim doktora...
benim bazen böyle geçikiyo zeytinim ama o geçikmlerin sonunda kist olduğunu öğreniyorum..
daha yeni ermişti kist acaba yinemi var diye şüpelendim bilemedim kafam karışık biraz daha bekleyip olmazsa doktora giderim..
madamıma katılıyorum testte çıkmayabilir bencede kan testi yaptır berreemmm
valla sen maşallah sabırlısın berrem yaaa bekle bakalımm az daha zaman herşeye ilaçç üzülme ama tamam mı herşey O'ndan biliyorsun
zuyalim artık sıkınldım kan testi yaptırıp negatif sonuç görmekten
tam 1 yıl olmuş bebek isteyeli kimyasal gebelik oldu bir kerede eğer olursam 2.günü eğer olmazsamda gidicem her şekilde yanii..
hoşgeldinn kurabiyemmmmmmmmmmmm özledim çooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?