bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet cücüm doğru diyor hepimiz bir umut beklemedeyizz başka işimiz yok beklemekten başka çaremizde dimi cüücm benimmnasılsa gelecektir bir günsiz napıyosunuz annişle nasıl geçiyor

hoşgeldin cucuuummm nasılsın tatlıımmm annişin nasıl oldu

aferim bebeğimme benim yaaa annişler böle hiç gitmezler en iisini yapıosun gidin tabii
bende iyiyim bebğim bi yaramazlık yok çok şükür bu ay nedendir bilmem çook rahat hisseidyorum kendimi kocişle bebiş için hiç çalışmadık keyfi keder bıraktık canımız ne zaman isterse o zaman sevdik birbirmizi yani düşün aldığım onca ovulasyon testini bilem yapmadımm ne ateş ölçüyorum ne bişi ama emin ol çok daha huzurluyummm bundan sonra böyleee benim bu ay pek umrumda değil açıkçası bi haller oldu sanırım daha fazla hayırlısını ister oldum bakalım eminim böle daha çabuk gelecektir rabbime şükürler olsun aklımdan biraz çıkardı bu bebiş düşüncesini düşünmek heleki sürekli düşünmek çok azormuş

evet cücüm doğru diyor hepimiz bir umut beklemedeyizz başka işimiz yok beklemekten başka çaremizde dimi cüücm benimmnasılsa gelecektir bir günsiz napıyosunuz annişle nasıl geçiyor

evet tabee hepimizz bi umut bekliyoruzzz Allahım ne zaman hayırlıysa ozaman vericek meleklerimiziiii inanıyoruzz cok sükürr
annişle cok ii geciooo meleğimmm sohbet muhabbet iştee annişle güsell gecmezmii hiccc kuzumm benim ama seni cok ösledimm yaaa
simdik evdeyiz kahve icicess birasdan sonrada doktor amcaya gidicesss öle iştee cuma günü annişle babiş mersine gidioo amcamlaraa sonra dönüceklerr sanırımmm urfaya gitmicesss kocişiminnn işlerii var projee üzerinde yoğunlaşmış durumdalarrr
sanırım ankarada geciricess bayramıı bi ihtimal istanbul ama cok düşük bi ihtimall her an karar değişiooo
siz gidiosunuz dimii minnakım giresunaaa bol ol findukkk ye tıma mııı

doğru diyosun bebeğim ya anniş olurda fena mı olur :)
biz gidioss bebeğim inşallah bişi olmazsa bi karadeniz yapacağız ama ben ordayken sen istanbula gelirsen ölür biterimm ben senle hamiş kalmadan önce güzel bi yemek ardından bi kahve eşliğinde şöle denize nazır birer cigara içmek istiyorummm hemde çookkkk

hoşgeldin cucuuummm nasılsın tatlıımmm annişin nasıl oldu

hosbuldum zuyalimmm iyiyimm tatlışımm benimm sen nasılsınn minnoşumm
annişim ii valla esimin annişi hastaydıı ama cok sükür bişiy cıkmadıı onu yolladık memleketine şimdikk benim annişimin kolu ağrıoo bugün zorla doktora götürcemmm hatunu öle iştee canımcımmhersey yolunda cok sükürrr

valla öle annişlerr kendilerini bosveriooo varsa yoksa evlatlarıı minnoşlar yaa
valla kuzummm bende aynı sekilde bu ay hic öleee yok bugün yumurtluyum bugün olcak olayına girmedimm zateee daha yenii bitti benimm yanii ne bilim kasmaya gerek yok zaten kaderimize yazılmışşşş bakalım bakalım nezman olursa basımızın üstünde yeri varr....ne bilim düşündükce sacmalıyoruss sanırımm bide böle deniyelimmm sallaaaaaaaaaa bosverr bebüşümmm

ohh valla mislerr gibiii içine cekk temiz havayııı
yok bebekimm sanmıyorummm cok düşükk bi ihtimalll istanbul ben kasım sonu gibii gelmek istiyomm yada aralık başı falannn öle yaneee....
ayyy ne süperr olurr inş.. diyemiyomm meleğimmm hayırlısı hamiş olursaktaa denizee karsıııı kayfelerimizi yudumlarızzzz cigarasızz napalımm dimeee sohbetimiz herseye değerrr

doktora git cnm kist mi ne varsa bi kontrol etsinler. üzülmek yok zaten. rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek herkese inşallah.

hoşgeldin canım nasılsın?

napıyosunuzz canlarr keyifler ii dimiiii moral bozmak yokk herşey yolundaa

iyidir bebüşüm. sen nasılsın? benim minik aşkım annemde kalıyo şimdi babası yurt dışına çıktı. akşama gidip onunla oynarım azıcık mıncıklarım keyiflenirim. gerçi üst dişleri çıkıyormuş biraz keyifsizmiş ama olsun ben onun her haliyle mutlu oluyorum. görmem yeter. bide gülücük atsın bana çak çak yapsın o minik elleriyle değmeyin keyfime

umutsuz değilim tabiiki madamım halimize şükür yinede doktor demişti zaten 1 yıldan sonra gelirsin diye ondan diyorum ya doktora gidicem diye...
bakalım yapılsın tahliller...

hoşgeldin minnoşum bilmiyom tatlım bakalım bekliyom daha...
iyiki varsınız canlarım...

tabikideee öyle olmasını valla daha çok isterim tabikideee hatta kahve diil adamdan süt isteris kıs kıs gülerek
heeee güzel tarihhh kasım aralık tam beniimmmm havalarımmm

doktora git cnm kist mi ne varsa bi kontrol etsinler. üzülmek yok zaten. rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek herkese inşallah.

hoşgeldin canım nasılsın?

hosbuldum minnakımm

bende iyiyimm canımcım annişim bizdee öle takılıyosss
oyyy yaa cok tatlıı oluyolarr git mıncıkla onuuu yirler onlarıı yirler melekler yaa

oyyy canım benim yaa sende iyikii varsın hepinizz iyikii varsınızzzzzz iyikii tanımısımmm sizleriii

tabikideee öyle olmasını valla daha çok isterim tabikideee hatta kahve diil adamdan süt isteris kıs kıs gülerek
heeee güzel tarihhh kasım aralık tam beniimmmm havalarımmm

ayyy süper olurrr süperr böle sıcak sıcak sütlerimizi yudumlarısss soğuk havada süper giderr valla ivit benimde havalarım kuzummm cok severimmm soğuk kış günleriniii karlı ayyy sonbaharıdaa coks severimm yağmur toprak kokusuu bide yürüceksinnn ayyy süper süperrr

cücü bebem ne zaman çıkıcan doktora

bebüşümm valla yarım saate kaday cıkarıss kalkıp giyinirim simdikkk anniş hazır zatee panik atak oluyo yaa annişler erkenden hazırlanıoo
bide yün alcam annişee bana motiflii renk renk battaniye ör didimm onu örcekk hatunncanı sıkılıooo kuzucumm yaa
sen napcaksın kuzum işde yoğunluk varmıı:18:

yok bebeğim bugün yoğunlukkk rahatız bende çıkarım birazdan dolaşırım azcık sonra seni beklerim :))) ayyy çok iii fikir benimde bi sürü yumağım var bende battaniye örimm

yok bebeğim bugün yoğunlukkk rahatız bende çıkarım birazdan dolaşırım azcık sonra seni beklerim :))) ayyy çok iii fikir benimde bi sürü yumağım var bende battaniye örimm

ohh iyi ozaman keyfine bak bebüşümmm gez dolaşşş seninle kalıp sohbet etmeyi cok isterdimm ama napamm kuzummm seni sefiomm
ivitt cok iyi fikir kalan yünlerle yapmakkk hemde cok güselll oluyoo kuzum sen de yap valla bende öğrencemmma annişten kış geceleriii örmek süper olur sonradaaa soğukta üstümüze alırızz ayyy süper olur

canımın içi biz cıkıyoss simdikkk kendine ii bak Allaha emanet olll bebüşümmm görüşürüsssssssss minnakımm

güle güle cücümmmmmmmmmm

kimseciklerr yokkk niden nidennn
annişi doktora götürdümm egzersizz verdii ilac verdiii cok sükür bişiyy yokk
yormuşş kendiniii hatunnn
öle işte minnaklarımmm

cücü bebemm yaa bende geldim öğlen saat 1 de felan kimse yoktu baya açık tuttumm geliyom gidiyorum kimse yok sinirlendim çıktım bendee bebeğim şimdi bakam dedim ve çıkıom şimdiiiiiiii görüşürüz meleğim
kimseciklerr yokkk niden nidennn
annişi doktora götürdümm egzersizz verdii ilac verdiii cok sükür bişiyy yokk
yormuşş kendiniii hatunnn
öle işte minnaklarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…