- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.341
cücü bebemm yaa bende geldim öğlen saat 1 de felan kimse yoktu baya açık tuttumm geliyom gidiyorum kimse yok sinirlendim çıktım bendee bebeğim şimdi bakam dedim ve çıkıom şimdiiiiiiii görüşürüz meleğim
naber kuzucuklar
benim moralim çooookk bozuk en iiyi arkadaşım beni çok üzdü çok sinirlendirdi. bi de üstüne kırmızılandım erkenden daha 3 gün vardı
zaten sinirli olurum hastayken tamamen kafam attı 2 gündür
iyidir canımmm nolsunnn bilidiğin gibi iştee
ayy niden nolduuu kii bölee sinir topu oluverdinnn bosver kafanııı yorma sinirli olduğunda hic üstüne gitme konu ne olursa olsunnn insan sinirli olunca daha kırıcııı olabiliooo bide regl dönemiii bosver her sey yoluna girerrr sekerimm
günaydın kızlaaarrrr. herkes nasıl bakalım?
günaydın bebişşimm herkes iyimi biliyorum ama ben çok şükürr iyiyim sen nasılsınn yaralar uçuklar geçtii??
ayy allahıma binlerce şükür ağız içindekiler geçti yemek yiyebiliyorum artık. dudaklardada az kaldı. öksürük geçmiyo ama çok öksürüyorum gece özellikle sabaha kadar.
aman çok şükkürr geçmiş biraz şu öksürüğünde geçse çok daha süper olacakk bendede vardıı gece bi tutuyordu allahımm sabahı sabah ediyordum neyse hafifledi benimkide ilaç filanda içmiyorum kendi geçsin diye bekliyorum
aynen canım ya ilaç içmediğim için benimde uzadı iyice. meyveyle felan geçiştirmeye çalışıyorum vitamin alayım sadece diye oda hala geçmiyor. sabaha kadar yatakta dört dönüyorum öksüre öksüre. geçen sabah kalktığımda resmen boğazım kanamıştı hayret ettim. tükütdükçe kan geliyodu azımdan.
günaydın kızlarr.........nasılsınız?
canlarrr hoşgeldinizzz yimenizi yedinizmi bakam berrem sen bi test daha yaptınmı bugün
nasılsınızzz kızlarrr canlarımmm ya giymediğimizzz kışlıklarıı fazla esyalarımızı yollayalım van a ne dersinizzz ben bu akşam toplıcammm koli hazırlıcam yollıcak kocişşş sizde katılın canlarımmm
nasılsınızzz kızlarrr canlarımmm ya giymediğimizzz kışlıklarıı fazla esyalarımızı yollayalım van a ne dersinizzz ben bu akşam toplıcammm koli hazırlıcam yollıcak kocişşş sizde katılın canlarımmm
canlarrr hoşgeldinizzz yimenizi yedinizmi bakam berrem sen bi test daha yaptınmı bugün
günaydın kızlarr...
günaydın kızlarr.........nasılsınız?
yok bebişim yapmadım bekliyom bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?