bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

anladımm meleğimmm kimsee olmayıncada insan gıcık oluyoo gercektennn
tımam bitanem sen cık mademm evine git bi güsell dinlennn kuzum öpüldün en kocamanındannnnnnnnn

naber kuzucuklar
benim moralim çooookk bozuk en iiyi arkadaşım beni çok üzdü çok sinirlendirdi. bi de üstüne kırmızılandım erkenden daha 3 gün vardı
zaten sinirli olurum hastayken tamamen kafam attı 2 gündür

iyidir canımmm nolsunnn bilidiğin gibi iştee
ayy niden nolduuu kii bölee sinir topu oluverdinnn bosver kafanııı yorma sinirli olduğunda hic üstüne gitme konu ne olursa olsunnn insan sinirli olunca daha kırıcııı olabiliooo bide regl dönemiii bosver her sey yoluna girerrr sekerimm

ayy valla deymez ama kontrol edemedim kendimi iki laf edemedim içimde kaldı bide şimdi görmek bile istemiyorum yüzünü
dün missafirim geldi ama eşimin memleketten halasının kızı ilk kez evime geliyo oda biliyo misafirim var toplamış çocugunu bana bırakıp ormana odun toplamaya gidiyo daha 1 yaşında bebek 8 yaşnda ablası var ben zaten telaş içinde çay için hazırlık yapıyorum kendide gelmiyo anasıyla yolluyo arayıp sormadan tabi bu bir akşam da bana laf taşıyo `şu sana şöyle dedi böyle dedi` atmasında napsın tepem bak yine sinirlendim

günaydın bebişşimm herkes iyimi biliyorum ama ben çok şükürr iyiyim sen nasılsınn yaralar uçuklar geçtii??

ayy allahıma binlerce şükür ağız içindekiler geçti yemek yiyebiliyorum artık. dudaklardada az kaldı. öksürük geçmiyo ama çok öksürüyorum gece özellikle sabaha kadar.

aman çok şükkürr geçmiş biraz şu öksürüğünde geçse çok daha süper olacakk bendede vardıı gece bi tutuyordu allahımm sabahı sabah ediyordum neyse hafifledi benimkide ilaç filanda içmiyorum kendi geçsin diye bekliyorum
ayy allahıma binlerce şükür ağız içindekiler geçti yemek yiyebiliyorum artık. dudaklardada az kaldı. öksürük geçmiyo ama çok öksürüyorum gece özellikle sabaha kadar.

aynen canım ya ilaç içmediğim için benimde uzadı iyice. meyveyle felan geçiştirmeye çalışıyorum vitamin alayım sadece diye oda hala geçmiyor. sabaha kadar yatakta dört dönüyorum öksüre öksüre. geçen sabah kalktığımda resmen boğazım kanamıştı hayret ettim. tükütdükçe kan geliyodu azımdan.

ayy canım ya iice tahriş olmuş boğazın valla bak bepantenin boğaz pastili var eşim almış bana geçen ay eczaneyede demişki eşim hamile olabilir daha bilmiyoruz ona göre bişi verin demiş onlarda bepanten pastili vermişler sende doktoruna sor istersen kullan ii geliyor birazda olsa
günaydın canım hoşgeldin
günaydın kızlarr.........nasılsınız?

nasılsınızzz kızlarrr canlarımmm ya giymediğimizzz kışlıklarıı fazla esyalarımızı yollayalım van a ne dersinizzz ben bu akşam toplıcammm koli hazırlıcam yollıcak kocişşş sizde katılın canlarımmm

aferimm benim duyarlı cücümeee ben geçen sene bi sürü kaban verdimm bu seneye bişi bırakmadım ki bide anlamıyorumm bu devlet bu 1milyon nüfüsa bakamıyormu ya Allah korusun deprem istanbulda olsa hepimiz öldük devlet bizden önce gidecek yazıkkk şu hale bakk

bende yollıcam kuşum...
hatta düşünüyorum toplasammı iş yerinden de...

canlarrr hoşgeldinizzz yimenizi yedinizmi bakam berrem sen bi test daha yaptınmı bugün

hosbuldumm meleğimmm ben yidimm yemeğimii kayfemidee içtimmsen nasılsın kuzummmm benimm

günaydın kızlarr...

günaydınn berroşummmmmmm ayy minnoş niden yapmadın bi daha test yaaacıldırık olduk vallaaa

günaydın kızlarr.........nasılsınız?

günaydınn canımcım iyiyiz cok sükürr sen nasılsınnnn minnakın nasılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…