- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.361
hosbuldumm meleğimmm ben yidimm yemeğimii kayfemidee içtimmsen nasılsın kuzummmm benimm
günaydınn berroşummmmmmm ayy minnoş niden yapmadın bi daha test yaaacıldırık olduk vallaaa
günaydınn canımcım iyiyiz cok sükürr sen nasılsınnnn minnakın nasılll
bende yollıcam kuşum...
hatta düşünüyorum toplasammı iş yerinden de...
aferimm benim duyarlı cücümeee ben geçen sene bi sürü kaban verdimm bu seneye bişi bırakmadım ki bide anlamıyorumm bu devlet bu 1milyon nüfüsa bakamıyormu ya Allah korusun deprem istanbulda olsa hepimiz öldük devlet bizden önce gidecek yazıkkk şu hale bakk
çok üşüyorummmmmmm bugün cücüüüüüüüüüüü çok soğukkk elim ayam busssssss
neyi bekliyon berremmm kırmızılarınımı
günaydınn berroşummmmmmm ayy minnoş niden yapmadın bi daha test yaaacıldırık olduk vallaaa
oyy yirim seniii yolla canımcım benim topla valla ne kadar cok olursaa okadar ii keske elimizden daha fazlasııı gelebilseee
ayy canım benimm duyarlıı olmak zorundayızz kuzum yaa devlet bakamıoooo işte kızılayın yardım rezaletiniii izliyoruzzz tv dee olmaz olsun böle yardım yaaa bunu bile beceremiolar kuşummm ya ....
Allaha sükür kii ülkemizde duyarlıı hala insan olannn insanlarımız mevcutt cok sükürr
bende bilmiyom ki annem yaaa bi kere negatif çıktı ya yok gibi geliyo
valla kendime öle şaşıyom ki sabrıma hayranım cücüm
ayy kıyamam sana niden üşüyooo benim minnakımm incemii giyindinnn tatlımmm cift corap giyseydinn ben kısın öle yapıyomm dısarı cıkarkennn:18:zatenn ayak üşüyünceee hastalık ordan gelioo minnakım dikkat et kendineee
bende bilmiyom ki annem yaaa bi kere negatif çıktı ya yok gibi geliyo
valla kendime öle şaşıyom ki sabrıma hayranım cücüm
ayy canım ya iice tahriş olmuş boğazın valla bak bepantenin boğaz pastili var eşim almış bana geçen ay eczaneyede demişki eşim hamile olabilir daha bilmiyoruz ona göre bişi verin demiş onlarda bepanten pastili vermişler sende doktoruna sor istersen kullan ii geliyor birazda olsa
günaydın canım hoşgeldin
hosbuldumm meleğimmm ben yidimm yemeğimii kayfemidee içtimmsen nasılsın kuzummmm benimm
günaydınn canımcım iyiyiz cok sükürr sen nasılsınnnn minnakın nasılll
ayyy bilmiom hasta olmasak bare yaaaa bayramüstü içim titriyo aslında odamıs sıcakk ama biz iki arkadaş donuyoss bide hamişimiz var o pişiyo
ayyy bilmiom hasta olmasak bare yaaaa bayramüstü içim titriyo aslında odamıs sıcakk ama biz iki arkadaş donuyoss bide hamişimiz var o pişiyo
günaydın canım...hoşbulduk.....bende ayaklarımı bi türlü ısıtamıyorum...vucüdum üşümüyo ayaklarım buzzz....
günaydım canım...bende iyi olmaya çalışıyorum ama şu midemle aram düzelmedi gitti....yemeği suyu yabancı madde olarak görüyo halen...sabır allahım sabır diyorum....13+2 olduk bugün...3.aydayız yanı...şükür minnak iyi...bugün ikili test sonucum çıktı laboratuvardan öğrendim ama sonucu öğlenden sonra doktordan öğrenecem...inş.güzel sonuç çıkmıştır....
bu aralar yatış pozisyonu konusunda huzursuzum...karnım biraz büyüdü ve ben yüzüstü yatmadan düzgün uyuyamıyorum....sabah kalkıncada huzursuz oluyorum....doktoruma sormuştum yatabilirmiyim diye yat bi şey olmaz dedi ama.....içim rahat değil yinede..
ayy canım ya iice tahriş olmuş boğazın valla bak bepantenin boğaz pastili var eşim almış bana geçen ay eczaneyede demişki eşim hamile olabilir daha bilmiyoruz ona göre bişi verin demiş onlarda bepanten pastili vermişler sende doktoruna sor istersen kullan ii geliyor birazda olsa
günaydın canım hoşgeldin
nasılsınızzz kızlarrr canlarımmm ya giymediğimizzz kışlıklarıı fazla esyalarımızı yollayalım van a ne dersinizzz ben bu akşam toplıcammm koli hazırlıcam yollıcak kocişşş sizde katılın canlarımmm
belkide haklısın ama güçlü olmakta zorundasın yine negatif görebilirsin ama ben kan testi yaptırmandan yanayım en garantisi o hem neyi bekklediğini bilmiş olursun ama yinede karar senin elbette bebişimmm
sorucam cnm doktora bende ne içebilirim diye.
bende göndericem cnm eşiminde benimde bisürü giymediğimiz şeyler var hazırlıcam onları. kargo şirketleri zaten vana ücretsiz götürüyormuş yardımları.
ama dün bi radyo programında bişey söyledi birisi bana mantıklı geldi. diyorki şuan herkes birden yardımlar gönderiyor çok fazla yardım aynı anda oraya ulaştırılıyor hatta birkısmı yağmalanıyor. şuan olayın harareti varken herkes yardım ediyor ama bundan 1 ay sonra kimse onları düşünüpde bişey yollamayacak. asıl o zaman ihtiyaçları var yardıma diyor. biraz bekleyin 1 hafta sonra gönderin en azından emin olun daha çok faydası olur dedi. bencede öyle aslında. şuan herkes bişeyler gönderiyor tırlar dolusu eşyalar gidiyor ve bir kısmıda yağmalanıyor ama ya sonrası ?
ayy ii cok sükürr 3 ay olmuşş artık yavaş yavaş gecer bulantılarınn inşş... canımcımmm inş ikili test sonucundaa güsell cıkarr hayırlıı haberlerr verirsinn bizedee
canım doktorun sorun olmaz diosaaa Allaha emanettt meleğinii korur mirak etme senn canımcım ama en ii yatış pozisyonu sol tarafa yatmakmışşş istersen yavaş yavaşş kendini alıştırrr karnın büyüyünce yüz üstü yatman mümkün olmıcakk canımcımm
günaydın canım...hoşbulduk.....bende ayaklarımı bi türlü ısıtamıyorum...vucüdum üşümüyo ayaklarım buzzz....
günaydım canım...bende iyi olmaya çalışıyorum ama şu midemle aram düzelmedi gitti....yemeği suyu yabancı madde olarak görüyo halen...sabır allahım sabır diyorum....13+2 olduk bugün...3.aydayız yanı...şükür minnak iyi...bugün ikili test sonucum çıktı laboratuvardan öğrendim ama sonucu öğlenden sonra doktordan öğrenecem...inş.güzel sonuç çıkmıştır....
bu aralar yatış pozisyonu konusunda huzursuzum...karnım biraz büyüdü ve ben yüzüstü yatmadan düzgün uyuyamıyorum....sabah kalkıncada huzursuz oluyorum....doktoruma sormuştum yatabilirmiyim diye yat bi şey olmaz dedi ama.....içim rahat değil yinede..
sağol canım inş....doktor vucüt rahatsız olursa zaten ister istemez değiştirirsin yatış pozisyonunu dedi....bebk büyüdükçe yatış pozisyonunu beğenmeyince tekmeler rahat vermez sana dedi:=) o zamn ona göre uyursun şimdilik yatabilirsin dedi...insan nelere alışmıyo bunada alışırım artık...
senn ne durumdasın canım?
evet canım aslında mantıklııı olmadııı 1hafta bekleyip öle yollarızz
canım benim ordakilerin sucu yokkii millet ac üşüyooo psikolojileriii ne durumda evleri gitmiş evlatları anaları babalarıı eşlerii cok zorr yanii
suc devlette o sekilde yardımmı olur dağıtımmı olur kamyon giderkenn üstlerine atıolar battaniyeleriii bunu bile doğru dürüst beceremediler razalett yaa
neyi becerdilerki bunu becersinler. doğru düzgün hiçbirşeyin dağıtımı yapılmadı. adamın biri almış 3 çadır 5 çadır birinde hiç yok. çok çadır alanlar parayla elindeki çadırları satıyomuş. böyle saçmalıkmı olur ya.
kızılayda felan hiç çadır battaniye hiçbirşey kalmamış. allah korusun şuan başka biyerde deprem olsa istanbulu düşünmek bişe istemiyorum. en küçük yerde bile deprem olsa yardım olarak gidecek hiçbirşey yok. nereye gitti toplanan deprem vergilerikonuşulacak çok şey varda işte burası yeri değil. sinirden çıldırıyorum kaç gündür.
bebişim ben yemek yiyip geleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?