- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.381
günaydın canım. az daha sabır geçecek tüm sıkıntıların. şimdiye kadar yüzüstü yatmanda sorun yok ama cnm artık yatmaman daha iyi. benm yengemde aynı sen gibiydi. oda 3 ayını bitirene kadar yüzüstü yattı. ama sonra sola yatmaya alıştırdı. sende sola daha makbulama yatamıyorsan sağda olur yan yatmaya alışmaya çalış cnm. ilk zamanlar biraz zor olur ama alışırsın. benm 15. haftam bitmek üzere baya karnım çıktı bende şimdi yatarken biraz sıkıntı çekiyorum. sanki nefes alamıyomuşum gibi boğuluyorum gibi hissediyorum.karnım şimdiden ağır geliyor. biraz erken çıktı karnım. ilerde nasıl olacağız bilmiyorum.:44:
kendini strese sokma canım geçecek tüm mide sorunların. uyku düzeninde yavaş yavaş oturur dert etme.
doğruu valla insan nelere alışmıyoki bebiş zaten seni yönlendirir annişiii
ben ne durumdayım valla canım aynı devamm işte bebiş calışmalarına ama acıkcasıı bu ay takılmıyom okadar düşünmüyorummm yanii napalımm nizaman kısmetse ozamannn elden bişiy gelmioo Rabbim hayırlıı yazılar yazsınn hepimizeee
evet canım sabır ediyorum inş.geçecek...inş.değiştiricm yatış pozisyonumu...maşallh 15.haftaya ulaşmışın...benimde hafiften çıkto göbişim.....kilo aldın mı pekii..ben henüz alamadım....
yönlerdirsin artık annesine yardım etsin yapsın o kadar:) hiç ummadığın anda gelecek bebişin zamn ve sabır canım....allah yardımcın olsun yüzünü güldürsün tez zamnda inşş...
yönlendirir annesii hic üzmez seniii inş... meleğin
inş.. canımcım ya hayırlısıylaa Rabbim hepimizinnn yüzünü güldürsünnn evlatlarımızlaaaaa
aminn canım rabbimiz hep yar yardımcımız olsun her zamn..
evet canım sabır ediyorum inş.geçecek...inş.değiştiricm yatış pozisyonumu...maşallh 15.haftaya ulaşmışın...benimde hafiften çıkto göbişim.....kilo aldın mı pekii..ben henüz alamadım....
yönlerdirsin artık annesine yardım etsin yapsın o kadar:) hiç ummadığın anda gelecek bebişin zamn ve sabır canım....allah yardımcın olsun yüzünü güldürsün tez zamnda inşş...
ben geldim bebüşüüümmmöle valla konuşulcak cok sey var ama burası yerii diill neysee boşver canıcmıcmmm sinirlenme sennn hamissinn
tımam minnoşumm git yii yemeğinii se afiyet olsun minnakınla sanaaa
ulaştım canım valla hala çok rahat olduğum söylenemez.bulantılar geçti hastalandım.yeni yeni toparlanmaya başladım. aslında 1 kilo aldım ama karnıma baksan kocaman. bakalım haftaya cinsiyet öğrenicez. hayırlısı olsun.
ben geldim bebüşüüümmm
selam ben yeniyim sohbetiniz çok hoşuma gitti biraz okudum bende hamile kalmaya çalışıyorum 15 haziranda kürtaj oldum kaç aydır yok bişey her ay test yapıyorum negatif acayip bozuluyorum. ikinci olacak ama. insan yinede heyecanlanıyor.
selam ben yeniyim sohbetiniz çok hoşuma gitti biraz okudum bende hamile kalmaya çalışıyorum 15 haziranda kürtaj oldum kaç aydır yok bişey her ay test yapıyorum negatif acayip bozuluyorum. ikinci olacak ama. insan yinede heyecanlanıyor.
ayy aramıza hosgeldinn canımm biz burdaa herseyi paylaşıyoruzz negatifi pozitifii hastalığı sağlığı mutluluğuu bebişin gelicek inş. hayırlısıylaaa Allahımm cok bekletmeden vericek mucizelerimiziii
hosgeldinn bebüşümm yidinmii mamalarını ni yidinnn bakemm minnakla
hoşgeldin canım aramıza. topikimiz çok keyiflidir. buradaki herkes uzun zamandır sohbet eden gerçekten güzel arkadaşlıklar kurmuş kişiler. sende hoşgeldin topikimize. hep birlikte başladık bebek beklentisine. bikaçtane hamişimiz var şuan. bende bunlardan biriyim. inşallah hepimiz kavuşmuş olucaz meleklerimize. sende en kısa zamanda kavuşursun inşallah. senn gibi kürtaj olduktan sonra tekrar bebişine kavuşan arkadaşımız da var aramızda. sabır lütfen.
ikinci bebeğin sanırım ne güzel bak bitane meleğin varmış ondan kuvvet al sabret. bizlerin hepilk bebekleri olacak.sen tecrübelisin.
ulaştım canım valla hala çok rahat olduğum söylenemez.bulantılar geçti hastalandım.yeni yeni toparlanmaya başladım. aslında 1 kilo aldım ama karnıma baksan kocaman. bakalım haftaya cinsiyet öğrenicez. hayırlısı olsun.
ben geldim bebüşüüümmm
yedim bitanem ama çok zorlanıyorum yemek yerken. neden acaba. haftaya kontrole gidince sorucam doktora. nefes alamıyorum ben. yemek yerken ben mi yemeği yiyorum yemek mi beni yiyor anlamıyorumresmen yoruluyorum yemek yerken.hayret bişey.
yedim bitanem ama çok zorlanıyorum yemek yerken. neden acaba. haftaya kontrole gidince sorucam doktora. nefes alamıyorum ben. yemek yerken ben mi yemeği yiyorum yemek mi beni yiyor anlamıyorumresmen yoruluyorum yemek yerken.hayret bişey.
bebişimiz için nelere katlanıyoruz. bende çok dikkat ettim ama üşüttüm yinede galiba. bogazlarım kanayana kadar öksürüyorum.biri bitmemişken başka şeyler yetişiyo allah yardımcımız olsun ne diyim...bende hasta olurum diye 2 hafta banyo yapamadım dün yaptım artık....bebişime dedim ki sen anneni pis pasak anne zannetme o seni düşünüyo o yüzden bu kadar geciktirdi bu bıcı bıcıyı diye :)) dikkat ediyosundur ama yinede mikrop alabiliyo insan....
geçen hafta bugün muayene olmuştum 12+2de doktor cinsiyeti hakkında bi fikrim var ama kesin olmadan söylemek istemedi..bizde sormadık tekrardan....15 gün sonra gidicem bende doktora yine o zamn belli olur artık...içimden kız geçiyo ama rabbim ne verirse artık..yarım saat bir saat sonra test sonucu için arayacağım heycan yaptım ayyy...
bende ilk hamileliğimde böyleydim bir de üstüne üstlük sürekli çıkarırdım yediklerimi. hatta doktor su kaybı devam ederse hastaneye almamız lazım demişti. ama ben inatla ve zorla yerdim. 3 ay bitince yavaş yavaş bulantılar ve sıkıntılar bitti.
birazdan dönecem
niden acaba canımcımm sor bi doktoruna gidinceee hızlı yemiyosun dimiii ağır ağır yee canımcımm
aslında biliyomusun madamım ben gerçekten güçlüyüm... ama çokda duygusalım eşim kaç günden beri bana nasıl yardmcı oluyo bişi yaptırmıyo onun heycanını anlıyabiliyorum gözlerinde hareketlerinide inan onun üzülmesinden korkuyorum hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum...,
onuda inandırıyorum bişi yok regl olucam karnım ağırıyo felan diyorum olsun diyo üzülme boşver diyo kapatıyo uff işte böleee
bakalım bi kaç gün daha bekliyelim olmazsa doktora gidicem madamım...
nerdesin minnoşumm iş yoğunmuu yoksa yemeğemii gittinn minnakk
bebişimiz için nelere katlanıyoruz. bende çok dikkat ettim ama üşüttüm yinede galiba. bogazlarım kanayana kadar öksürüyorum.
bizimkide ikili test sırasında yanıltmak istemiyorum biraz daha bekleyelim dedi ama ben erkeğe benzettim. bide ikili test sonucunda bi değer var free beta hcg diye. o değer 50 nin altındaysa erkek 50 nin üstündeyse kız oluyomuş. ne kadar doğru bilmiyorum ama benimki 19.82 çıkmış. oda erkeği gösteriyo.halbuki ben kızmış gibi hissediyordum.bakalım haftaya bugün felan giderim. sennde iyi çıkacak inşallah sonuçların.
Eki Görüntüle 279332 Eki Görüntüle 279331 Eki Görüntüle 279330
baksana ya benim göbüş fazla büyüyecek galiba. bide üstümde kalın elbise var çok belli olmuyo. badiyle görsen korkarsınçok çatlamasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?