- Konu Sahibi bilgemadam
-
sağol bebişş sen ne iş yapıyorsun bakayım öle bahçelerde bizi yalnız bıraqkma emi arada gel kaynatalımmm[/QUOTE .!.:ben istanbul un biraz uzağında hatta en güzel yerinde oturuyorum terkos gölü kenarında evim yeni taşındık eşim çalışıyor
bahçenin düzenlemesi bana kalıyor haliyle hemde kafam dağılıyor toprakla uğraşınca
köpeklerimiz kedilerimiz sebzelerim bakım istiyor yeniden düzenleme yapıyorum işçi sokmakta istemiyorum bahçeye eve her işimizi eşimle yaparız genelde
kışın havalar izin vermeyince evde sizinle paylaşırız yaşadıklarımızı yanlız bırakmam sizi şekerler
ben istiyorum aslında ama eşim trafiğinden dolayı hiç sıcak bakmadı şimdiye kadar..
ama hiçde belli olmaz bakarsın bigün karar vermişiz oraya gelivermişiz ama tabi şimdilik çook uzak
aslında ben bursayı çok seviyorum ama istanbulun ben yeri apayrı..koçiş bana evlenme teklifi orda etmişti yaa
senin akraban varmı orda madamım ailen nerde oturuyo
inaşallah canım.bursa çok güzel bi yer yemyeşil...
bekleriz buyrun gelin..bebişi severiz bol bol..
6-tarçınlı kurabiyekızlarrrr güzel kızlar içinizde en hamaratları görim bakimmm parmak kaldırın şimdi yarın benim kız arkadaşlarım gelecek oturmaya söyleyin bakim menüüde neler yapayımmm sağ baştan say berremmm
1-kremşantili kurabiye.......................
2-.patetes yuvası........................
3-.bisküvili dondurma...............................
4-..milföy poğaça..............................
5-...........rus salatası............................
ahh zeytinim ahh bizde ovulasyonun kaçmasına imkan yok adet bittikten neredeyse hergün çalışıyossama ovulasyon bende aldım yaptım hatta inşallah onun yüzü suyu hürmetine gelir bebeğimiz rabbim bekletmesin çok inaşllah bu ay gelsin artıkk
aminn canım inşallah o günleride göreceksiniz bu arada senin bebeğin düşükten baya bi süre sonra gelmiş değil mi bi tedavi filan uygulandımı size
sağol bebişş sen ne iş yapıyorsun bakayım öle bahçelerde bizi yalnız bıraqkma emi arada gel kaynatalımmm
ben istanbul un biraz uzağında hatta en güzel yerinde oturuyorum terkos gölü kenarında evim yeni taşındık eşim çalışıyor
bahçenin düzenlemesi bana kalıyor haliyle hemde kafam dağılıyor toprakla uğraşınca
köpeklerimiz kedilerimiz sebzelerim bakım istiyor yeniden düzenleme yapıyorum işçi sokmakta istemiyorum bahçeye eve her işimizi eşimle yaparız genelde
kışın havalar izin vermeyince evde sizinle paylaşırız yaşadıklarımızı yanlız bırakmam sizi şekerler
kızlarrrr güzel kızlar içinizde en hamaratları görim bakimmm parmak kaldırın şimdi yarın benim kız arkadaşlarım gelecek oturmaya söyleyin bakim menüüde neler yapayımmm sağ baştan say berremmm
1-.......................
2-.........................
3-................................
4-................................
5-.......................................
gelin tabe bebem yaa orda kimseniz varmı sizi bağlayan bursada ailen nerde mesela eşinin ailesi nere hee bu arada iş durumlarınız nasıl olucak hani istanbula gelince öle bi kolaylığınız var anladığım kadarıyla
benim sülalem burda minnnoşum ailem herşeyim burda doğma büyüme buralıyım ben
evet baya geç geldi bebişimiz.....sürekli doktorlardaydım...yumurta takibi çatlatma iğnesi klomen v.s kullandım..1 kerede aşılama yaptırdım olmadı...ramazan ayında doktora gitmedim...zaten çokta çalışma olmadı...umudum da yoktu....ramaznın bitmesine 10 gün faln vardı işte....gece yarısı kasık ağrısıyla uyandım....
hemen acile gittik....nöbetçi kadın doğumcu bayan geldi...ultrasona aldı beni...bana dış gebelik dedi ve sabah seni ameliyata alıcam demez mi...ağrıdan üzüntüden ağla ağla sabahladım....adetime 5 gün vardı daha....
sabah 8de gelecekti saatt 11 oldu gelmedi eşimde doktorla kavga etti....aldı beni trabzona götürdü....ordaki doktorda ultrasona aldı...ne dış gebeliği kistin kanamış o ağrı yaptı büyük ihtimal dedi....al sana bir şok daha....artık ne hissedeceğimi şaşırdım....doktor rahim duvarında baya kalınlaşmış heveslenme ama hamile de olabilirsin dedi....kan vermiştim o arada onun sonucuda çıktı....adetime 5 gün varken ki değerim 74tü...şok üstüne şok...seni 3 gün izlemeye alıcam...kan değerlerine bakıcam dedi....2 gün sonra ki değerim 171 çıktı....sonra 412 derken...artık normal gebesin kesin dedi...
biz keseyi görmeden yine inanmıyoduk..acaba vardı içimizde....5.kafta keseyi gördük...6+5te de kalp atışlarını o muhteşem bi duyguyudu...anladığınız yeni yeni inandık bebişin geleceğini inş...
kızlar doktorunuzu iyi seçin...iyi ya da kötü bi şey söylediklerinde kanmayın başka bi doktora yine gidin....Allahtan o gün o doktor geç geldi...Allahtan eşim doktorla kavga edip beni başka doktora götürdü yoksa bebişimden olacaktım...
6-tarçınlı kurabiye
bak madamım bana desenki bunları yap hepsini 1,5 saate yaparım o kadar kolay ve basit şeyler...
geçen gün misafirim geldi koçişin arkadaşları bebekleri vardı erkek 2 aylık dediki arkadaşı karısına bunların kızı olursa bizim oğlana alalım çok marifetli olcak belli anneside öle dedi...
çok beğendiler madamım..
tabiiki hiç bu kadar ciddi düşünülmedi
annem 10dk uzaklıkda kayınvalidem 3dk..:)
ben bırakamam onları tabiisi ama istanbulu seviyorum oda ayrı...:)
seninde kayınvalidenle yakındı galiba demi madamım..?
tavukla patates püresi yapsanaa bide pilaavv. dünden beri aklımdan bunlar geçiyor. dün cucumla bu menünün muhabbetini yaptınız ya benimde canım çektiyapta bende geliimm
ayyyy ne güzel anlattın şimdi yaaa valla orda olup mis gibi toprak kokusunu çekmek isterdim doğrusu içimee yağmurda yağdı yaa ohhh mis miss....
çok şanslısın öyle bir yerde yaşayabildiğin için daha önce nerde oturuyordun ki
bu arada bende çok severim toprak çiçek kedi köpek hayvanlar böcekler hariççbizde kocişle her işimizi kendimiz yaparız çok eğlenceli birşey bu
kışı bekleme ama tamam mı arada bizede bahçedeki durumlardan haber ver sebzelerden neler var mesela hamniş olursak siparişleri sana veriris taze tazee
bu arada ne kadarlık evlisin bebeiş varmı hiç
düşüğün kıçı içerde kalır diye boşa demişler o zamannn ayy allahım inşşalahh bekletmez beni dicem ama hayırlısı genede ne zaman ol derse o zaman yapacak bişi yok :))
annem yaa valla Allahın sevdiği kuluymuşsun sen şu hale bak ya insan kime inanacağını bilemiyorr ki artıkk ama dediğin doğru tek doktorla kalınmamalı neyse çok geçmişler olsun bebiş gelmiş ama bundan güzeli yoktur artıkkkbundan sonra yüzleriniz çoooooooook çoooooook gülsün inşallahhhh rabbim hiç ağlatmasınnn
hımmmmmmmmmmm berrem bu ne güzel liste böle kız dur bakam tariflerine de yapayımmmm hepsi koalaya benziyor evettt sağol yavruşşşşş
olsun istanbul o kaa uzak değil gider görürsün nolcekki :))
evet bebeişim benim kayınvalidem de yakın çok uzak değiliz ve burdan sölemek istiyorum onuuu çooook seviyorumm kendi annem gbiiii
Kasımda yıl olucak kocişle ama 11 yıldır tanışıyoruz hatta burda tanıtık evlendik ilk evimiz yie burdaydı ailem iş buldu bana bahçelievlere yerleştik ben evlenmeden once orda oturuyodum ama kabus gibi bir hayattı istanbulda trafik iş kalabalık off stres yaptı bana aşırı ve 2 ay önce cennetimize taşındık
ben şehirde büyüdüm ama artık doydum burası daha güzel ve sakin huzurluyum huzurluoluncada bebekte olsun o da huzur katsın
istedik ailemize
bahçem şu sıralar hiç keyifli değil çünkü eski kiracılar çok düzensiz ekmişler onlardan kalanlara baktım geldiğimde seneye kısmetse kendim ekip yetiştiricem sebzelerimi herşeyi ekicem ne isterseniz organik yollarım bacılar sağlıklı beslenelim
inş..bekletmez canım....sonuçta hamile kalabiliyosun umudunu hiç kırma....Meleğin rabbimizin yanında zamanı gelince gönderecek...sabır ve dua canım....iateyen herkese nasip olur inşş....doğurup çöpe atanlara değil......
kesinlikle tek doktorla kanmamalı...en güzel tecrübeyi yazdım size....en çok istediğim şeyi alacaktı benden....doktor sıfatında gezen doktorcuk işte...
maşallah madamım Allah ağzınızın tadını bozmasın görüyonmu hergün kayninişini..?
bende uğramaya çalışıyorum ama bazen görüşrmiyok..
gel al madam istanbula 1 saat uzaktayız zor değil gelip gitmek
yagmur yağmadan ben biraz iş yapıyım bahçede domates toplıyım bamya toplıyım gelirim yine hiç çıkmak istemiyorum dışarı
bugun rüzgarlı hava dün köpeğim de beni düşürdü kolum ağrıyor erkenden gelirim yine çene yapmaya görüşürüz bacılarrrrrr:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?