bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

gelin tabe bebem yaa orda kimseniz varmı sizi bağlayan bursada ailen nerde mesela eşinin ailesi nere hee bu arada iş durumlarınız nasıl olucak hani istanbula gelince öle bi kolaylığınız var anladığım kadarıyla

benim sülalem burda minnnoşum ailem herşeyim burda doğma büyüme buralıyım ben

6-tarçınlı kurabiye

bak madamım bana desenki bunları yap hepsini 1,5 saate yaparım o kadar kolay ve basit şeyler...
geçen gün misafirim geldi koçişin arkadaşları bebekleri vardı erkek 2 aylık dediki arkadaşı karısına bunların kızı olursa bizim oğlana alalım çok marifetli olcak belli anneside öle dedi...
çok beğendiler madamım..

evet baya geç geldi bebişimiz.....sürekli doktorlardaydım...yumurta takibi çatlatma iğnesi klomen v.s kullandım..1 kerede aşılama yaptırdım olmadı...ramazan ayında doktora gitmedim...zaten çokta çalışma olmadı...umudum da yoktu....ramaznın bitmesine 10 gün faln vardı işte....gece yarısı kasık ağrısıyla uyandım....

hemen acile gittik....nöbetçi kadın doğumcu bayan geldi...ultrasona aldı beni...bana dış gebelik dedi ve sabah seni ameliyata alıcam demez mi...ağrıdan üzüntüden ağla ağla sabahladım....adetime 5 gün vardı daha....

sabah 8de gelecekti saatt 11 oldu gelmedi eşimde doktorla kavga etti....aldı beni trabzona götürdü....ordaki doktorda ultrasona aldı...ne dış gebeliği kistin kanamış o ağrı yaptı büyük ihtimal dedi....al sana bir şok daha....artık ne hissedeceğimi şaşırdım....doktor rahim duvarında baya kalınlaşmış heveslenme ama hamile de olabilirsin dedi....kan vermiştim o arada onun sonucuda çıktı....adetime 5 gün varken ki değerim 74tü...şok üstüne şok...seni 3 gün izlemeye alıcam...kan değerlerine bakıcam dedi....2 gün sonra ki değerim 171 çıktı....sonra 412 derken...artık normal gebesin kesin dedi...

biz keseyi görmeden yine inanmıyoduk..acaba vardı içimizde....5.kafta keseyi gördük...6+5te de kalp atışlarını o muhteşem bi duyguyudu...anladığınız yeni yeni inandık bebişin geleceğini inş...

kızlar doktorunuzu iyi seçin...iyi ya da kötü bi şey söylediklerinde kanmayın başka bi doktora yine gidin....Allahtan o gün o doktor geç geldi...Allahtan eşim doktorla kavga edip beni başka doktora götürdü yoksa bebişimden olacaktım...

ayyyy ne güzel anlattın şimdi yaaa valla orda olup mis gibi toprak kokusunu çekmek isterdim doğrusu içimee yağmurda yağdı yaa ohhh mis miss....
çok şanslısın öyle bir yerde yaşayabildiğin için daha önce nerde oturuyordun ki
bu arada bende çok severim toprak çiçek kedi köpek hayvanlar böcekler hariçç bizde kocişle her işimizi kendimiz yaparız çok eğlenceli birşey bu
kışı bekleme ama tamam mı arada bizede bahçedeki durumlardan haber ver sebzelerden neler var mesela hamniş olursak siparişleri sana veriris taze tazee
bu arada ne kadarlık evlisin bebeiş varmı hiç

tavukla patates püresi yapsanaa bide pilaavv. dünden beri aklımdan bunlar geçiyor. dün cucumla bu menünün muhabbetini yaptınız ya benimde canım çekti yapta bende geliimm

tabiiki hiç bu kadar ciddi düşünülmedi
annem 10dk uzaklıkda kayınvalidem 3dk..:)
ben bırakamam onları tabiisi ama istanbulu seviyorum oda ayrı...:)

seninde kayınvalidenle yakındı galiba demi madamım..?

düşüğün kıçı içerde kalır diye boşa demişler o zamannn ayy allahım inşşalahh bekletmez beni dicem ama hayırlısı genede ne zaman ol derse o zaman yapacak bişi yok :))
annem yaa valla Allahın sevdiği kuluymuşsun sen şu hale bak ya insan kime inanacağını bilemiyorr ki artıkk ama dediğin doğru tek doktorla kalınmamalı neyse çok geçmişler olsun bebiş gelmiş ama bundan güzeli yoktur artıkkk bundan sonra yüzleriniz çoooooooook çoooooook gülsün inşallahhhh rabbim hiç ağlatmasınnn
hımmmmmmmmmmm berrem bu ne güzel liste böle kız dur bakam tariflerine de yapayımmmm hepsi koalaya benziyor evettt sağol yavruşşşşş

olsun istanbul o kaa uzak değil gider görürsün nolcekki :))
evet bebeişim benim kayınvalidem de yakın çok uzak değiliz ve burdan sölemek istiyorum onuuu çooook seviyorumm kendi annem gbiiii
tabiiki hiç bu kadar ciddi düşünülmedi
annem 10dk uzaklıkda kayınvalidem 3dk..:)
ben bırakamam onları tabiisi ama istanbulu seviyorum oda ayrı...:)

seninde kayınvalidenle yakındı galiba demi madamım..?

ayyy ben sana hiç kıyamam ki yaaaa gel bebeğim valla yaparım bak hakkatene gelsene ne güzel olur hem biz senlen aynı şehirlerdeyiz bilionn uçarak gelirsin nolcekk ama sen o aklından geçenleri yemeğe bak bi an önce bebişimizin canı çekmiş olabilir yani oğlumuzun benim içime öle doğuyor senin oğluşun olacakkkk
tavukla patates püresi yapsanaa bide pilaavv. dünden beri aklımdan bunlar geçiyor. dün cucumla bu menünün muhabbetini yaptınız ya benimde canım çekti yapta bende geliimm

Kasımda 2 yıl olucak kocişle ama 11 yıldır tanışıyoruz hatta burda tanıtık evlendik ilk evimiz yie burdaydı ailem iş buldu bana bahçelievlere yerleştik ben evlenmeden once orda oturuyodum ama kabus gibi bir hayattı istanbulda trafik iş kalabalık off stres yaptı bana aşırı ve 2 ay önce cennetimize taşındık
ben şehirde büyüdüm ama artık doydum burası daha güzel ve sakin huzurluyum huzurluoluncada bebekte olsun o da huzur katsın
istedik ailemize
bahçem şu sıralar hiç keyifli değil çünkü eski kiracılar çok düzensiz ekmişler onlardan kalanlara baktım geldiğimde seneye kısmetse kendim ekip yetiştiricem sebzelerimi herşeyi ekicem ne isterseniz organik yollarım bacılar sağlıklı beslenelim

Son düzenleme:

inş..bekletmez canım....sonuçta hamile kalabiliyosun umudunu hiç kırma....Meleğin rabbimizin yanında zamanı gelince gönderecek...sabır ve dua canım....iateyen herkese nasip olur inşş....doğurup çöpe atanlara değil......

kesinlikle tek doktorla kanmamalı...en güzel tecrübeyi yazdım size....en çok istediğim şeyi alacaktı benden....doktor sıfatında gezen doktorcuk işte...

olsun istanbul o kaa uzak değil gider görürsün nolcekki :))
evet bebeişim benim kayınvalidem de yakın çok uzak değiliz ve burdan sölemek istiyorum onuuu çooook seviyorumm kendi annem gbiiii

maşallah madamım Allah ağzınızın tadını bozmasın görüyonmu hergün kayninişini..?
bende uğramaya çalışıyorum ama bazen görüşrmiyok..

cucucuucmmmm gelmiş hoşgelmiş.:119:

maşşallh lise aşkı galibaa ne güzel rabbim uzun uzun yıllar yaşatsın sizi sağlıklı ve bol bebişli ve beraberrevet istanbul hayatı çekilmez ama ben yinede çok seviyorum bu kalabalıkllığı nedendir bilmem tatile bile gitsem 10 günde özlüyorum o denizin mavisini insanların kalabalıklığını bile sanırım kalabalığı sevdiğimden olsa gerek rabbim kimseleri yalnız bırakmasın beni hiç bırakmasın
o zaman senden seneye artık yicezz ben arabayı dayarım senin bahçeye kilo kilo alırımm
evet sonuçta kalabiliyorum ama bize hep şey dediler üzülme düşüğün kıçı içerde hemen kalırsınn geçtiğimiz ay olmadı bakalım inşallah bu ay olur die umutluyuzzz olmadı napalımm doktorlara müracaat bol bol dua ile....

yok annem yaa hergün görüşemios ama telde muhakkak konuşuruz hergün arar sorar ben ararım sorarım şimdi mesela yarın arkidişler gelcek ya bi ton şey yapar onlar için al der ben yaptım bunlardan da ver böle bi melek işteeeerabbim gönlüme göre verdii ama bende hiç eksik etmem saygımı sevgimi
maşallah madamım Allah ağzınızın tadını bozmasın görüyonmu hergün kayninişini..?
bende uğramaya çalışıyorum ama bazen görüşrmiyok..

kızz cücüüüüüüüüüüüüüüüüü nirdesin sen annem 15,5 saattir
orda havalar nasıl cücüm istanbul fina kapalı ve yağmurluu tam bennlik tam uyunacak hava var valla
özledim seniiiiiiiiiiiiiii

gel al madam istanbula 1 saat uzaktayız zor değil gelip gitmek
yagmur yağmadan ben biraz iş yapıyım bahçede domates toplıyım bamya toplıyım gelirim yine hiç çıkmak istemiyorum dışarı
bugun rüzgarlı hava dün köpeğim de beni düşürdü kolum ağrıyor erkenden gelirim yine çene yapmaya görüşürüz bacılarrrrrr:92:

canlarım valla ne güzel kaynatmışsınız bölee maşallah topişimizee
valla madamımm hava aynen kapalı yağmuru bekliommm ve bu havalara bayılırım didiğin gibi tam uykuluk bende uyudum
özür dilerimm canım ya kalkamadım sonra kalktım kahvaltı evi toparla biras tv ancak gelebildim kuzucummm
berrem hosbuldukk ballı kaymakımm nasıl durumlarr
maşallah topişimiz 14. sayfayı bulmuş darısı 1000- 2000 lere olsunnnnn bol hamişş olsunnn topişimizi tavan yapsun inş......................

tamam canım hade sana kolay gelsin dikkat et üşütme kendinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…