bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

inş..benimkide geçer canım...ağrılar hep olcak ondan kurtuluş yok..bebiş yer açtıkça kendine bizde ağrı çekiyoruz mecuren...hadi hayırlısı canım..bakalım kızcen mi yolda oğluşun mu....

ilk hamileliğiniz ya bebek büyüyo ağrılar normal bulantıda 3-3.5 ayda bitiyor biraz daha sabredin
allahtan sağlıklısını dilemek lazım ama kı bebek de pek minnak oluyor süsledikçe insanın yiyesi geliyo

Son düzenleme:
inş..benimkide geçer canım...ağrılar hep olcak ondan kurtuluş yok..bebiş yer açtıkça kendine bizde ağrı çekiyoruz mecuren...hadi hayırlısı canım..bakalım kızcen mi yolda oğluşun mu....

ya sanki oğlum olacak gibi. detaylı ultrasonda sanki pipisini gördüm gibi. doktor yanıltmayayım bişey söylemeyeyim dedi. free beta hcg de genelde doğruymuş ona görede erkek. bakalım ya kısmet artık. sağlıkla gelsinlerde.

doğru canım dua edicez hayırlısını dileyecez ama insanın bi yanı üzülüyor

öyle tabi ama dua etmekten başkaelimizden bişey gelmiyoki. bende 9 ay boyunca istedim bebek olmadı olmadı her ay yitirdim umutlarımı. ama sonra geldi süpriz yaptı bana meleğim.

evet bebiş geliştikçe yer açıuyo kendine doğal olarak ağrı oluyo..mide şikayeti çok kötü ama az kaldı inş...bitecek...Ayy evet kız bebişleri giydirmek süslemek çok güzell....kısa etek giydiricek o tombik bacaklarına...saçınıda bikaç yerden toplayacan renkli tokalarlaa....ayyyyyy hemen doğurasım geldi...

ama prenslerde çok sevimlidir...evin 2.erkeği oluyolar...küçük erkek onlar....Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin...cinsiyeti Allaha kalmış...hangisini uygun görmüşse kabulumuz zaten...

hepimiz için hayırlısı...

hayırlısı canım...gönlünden prens geçiyo demek ki....şüphelerinde var...benim kaç çıktı hcg bilmiyorum doktorla görüşemedim sadece bi sorun yok dedi hemşiresi....ama benim içimden de kızım var göbişimde diyorum...kız olsun oğala olsun farketmez aslında ben ikisinide çok sevicem...

ya aslında ben hep kız diye hissediyordum. eşim erkek diye hissediyordu. ikili test sırasında erkek gibi geldi bana o yüzden erkek sanırım diyorum. ama dediğiniz gibi kızları süslemeye bayılıyorum bende. kız kardeşim var benden 14 yaş küçük. o bebekken oyuncakla oynar gibi oynardım onnla. oda pek severdi süslenmeyi o yüzden hiç sesini çıkarmazdı. şekilden şekile sokar süsler püslerdim

oğluşumuz olursa onuda süsleyecek bi şey buluaz biz...oğlanlar içinde alternetifler çoğaldı artık....küçük erkek onlar...evin 2.erkekği.... kızımız olursada evin prensesi...bıcırı olur...oyun hamuru gibi yoğururuz onalrı....

ay bi olsunlarda kız erkek hiç farketmez biz onları hertürlü yeriz mıncık mıncık

selam kızlar..
ben geldim ama pek iyi gelmedim doktora gittim annem geldi benimle sağ yumurtamda 7 sol tarafdada 6cm kist varmış ilaçla olucak şey değil dedi ameliyat olman lazım dedi daha sonra karnımdan ultrason çekinmek için çıktım su içicektim kan tahlilide yaptırdım çok canım sıkıldı koçiş heemn geldi hastaneye telefonda sesimi duyunca sonuçları doktora gösterdim tekrar eşimle annemde girdi onlarda duysun istedim çünkü doktora kendimi veremedim doktor istersen hemen gel yapayım ameliyat dedi ama istersen regl olunca erir belki diyosan bekle dedi ilaç verdi olamm için 3 günde olucam regl hap 3 günlük daha sonra gidicem doktora doktor eğer sancın olursa vakit kaybetmeden git ameliyat ol dedi çünkü patlarsa bayılabilirsin çok dikkatli olun dikkatli ol dedi..
öyle yani bana çok dua edin hoşçakalın.

canım ya çok üzüldüm senden ii haberler bekliyordum ama hayırlısı yinede. canını sıkma moralini yüksek tutmaya çalış. önemli olan sağlığın allah seni kocana ve ailene bağışlasın. senin için dua edeceğim.

canım benim dualarımız seninle. sakın moralini bozma. herşey çok güzel olacak inan. istersen başka bir doktora daha git oda aynı şeyi söylerse gereken müdahaleyi yaptırırsın. regl olmayı beklersin sonrasında hem o doktora kontrole gidersin hemde başkasına.belki kendiliğinden kaybolur belli olmaz.kafana takıpta psikolojini sakın bozma bitanem. hakkında hayırlısını dile. emin ol rabbim dualarını kabul edecektir.

Allah razı olsun canım benim amin...

sağol canım zaten öyle düşünüyorum başka doktorada gidicem..
aslında bi yerde olmak istiyorum ameliyat çünkü hep ialça kullanıyorum eriyo yine çıkıyo 2 ay önce ramazanda 6cm kadar olmuştu ilaçlarım var diye oruç tutamamıştım ağrım çoktu.
ama şimdi hiç ağrı olmadığı için şüpelenmedim çok fazla açıkçası hep ii düşündüm..
doktor bu seferki çok büyük ve iki tane bu şekilde senin yumurtaların düzenli çalışmaz dedi.
ameliyat olunca bilsem ki bir daha olmıcak hemen olurum ama işte kafam çok karışık bi görsen zeytim gözlerim şişti ağlamaktan çok canım sıkkın..

berrecim geçmiş olsun canım....ama hiç korkma 6 7 cm ne ki kist için adetle atarsın onları...bak benim hamile kaldığım ay sol kasığım 38mm sağ kasığımda 29mm kist vardı..ondan küçüklerini saymıyorum bile....gece çok kötü ağrı ile uyanmıştım...doktora gitiik ve öğrendik ki kistim kanama yapmış..ama ne ağrı...mide bulantısıda fena...hamile olduğumda ortaya çıkınca ağrı kesicide veremediler çektim o ağrıları...2kere kanama yaptı kistlerim..şimdi ise kistlerim küçüldü rahatsız etmiyo artık...

ama seninkiler küçük...hemen ameliyat düşünme...bi adet ol inş.atarsın adetle...kafana takma canım..olmadı en son çare ameliyat...

canım o boyutta ne kisler patlattım ben adet olduğum zamanlar bu seferkinin boyutu çok büyük dedi doktor 4 cm bile çok zor geçmişti ağrılarla şimdi 2 tarafta ve daha büyükler var..

hayırlısı ne ise hakımda o olsun inşallah canım.

balımm benimm minnoşum cok üzüldümm ama tedavisi var canımcımm sen sakın üsülme emiii herşey hayırlısıyla cok güsell olucakk adet olmayıı bekle bakalım inşş. erir gider bi dahada gelmez berroşumaa canımcımm dualarım seninle sende bol bol dua et kuşum seni sefiom:107:

canımcımmm ya mirak ettim bak şimdikk senii şimdii geldim eve öğleden sonra dışarı cıkmam gerektiii geldim bakım didimm sen hic gelmemişsin bugünn mirakardayım şimdikk

kızlar bhcg degerim 19.66 dan23.58 e yukselmiş yanı 2 gunde sadece 4 artmış.neler oluyor anlamıyorum çok korkuyorum.bu adetıme 2 gun kala oluyor.çok endişeliyim allahım bana yardım et

Günaydın topik....Güzel Türkiyemizin üzerinde kara bulutlar dolaşsada biz her zaman ayaktayız,ayakta duracağız...Cumhuriyetimizin 88.yılı kutlu olsun Türkiyem....

Günaydın topik....Güzel Türkiyemizin üzerinde kara bulutlar dolaşsada biz her zaman ayaktayız,ayakta duracağız...Cumhuriyetimizin 88.yılı kutlu olsun Türkiyem....

meraba canımcımm
evet haklısınn kara bulutlar dolaşıyor üstümüzdee ama herzaman dimdik ayaktayız bayrağımız göklerden hic inmesin Allahın izniyle
Cumhuriyetimizin 88. yılın kutlu olsun
barış ve insanların birbirine dostca baktığıı bi dünya diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…