bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

selam berremm benimmm bitanecik arkadaşımm yeni okuyorumm çok üzüldüm bebeğimm ama umudumuz hep var bakalım dediğin gibi ilaçlarla inşallah düzelecek bitanem olmazsa ameliyatını olursun herşey bizler için bir sınavdayız biliyorsunn dimi tatlımm... benim kuzende haftasonu oldu ayni dertten muzdarip onunki seninkinden de büyüktü maşallah turpgibi şimdi 2 günde hem ayağa kalktı hemde çok hafiflediğini söyledi inşallah iyi olda bebişimizde olsun da bunun için herşeye razıyız bizler ben senin için dualrımı edeceğimm bebeğim sen moralini yüksek tut seni çooook seviyorummm....

pazartesii ilk günaydın benden olsunn herkese güzel haberler alıcağı bir hafta diliyorumm herşey gönlümüzce olsun inş...

günaydın melek yüzlümm günaydınnnn bu hafta bayram haftası sevinçliyim bu yüzden yaşasın tatiiiiiiiiiiillllllllllllll dimi cücümmm napıyosunuz bakimmm
pazartesii ilk günaydın benden olsunn herkese güzel haberler alıcağı bir hafta diliyorumm herşey gönlümüzce olsun inş...

günaydın zeytin gözlümmmmmmmmmm naber bebeğimm
canım günaydın. nasılsın?

canım günaydın. nasılsın?

günaydın canımcımm iyiyim minnoşum haftaya iyi başladım cok sükürr içim kımıl kımıllsen nasılsın zeytin gözlümm

günaydın pamuk sekerimm ivit bayram geliooo cok az kaldıı bende sevinçliyim hemde cokkk minnoşum biz evdeyiz bu bayram evimizde ilk bayramımız olcakkkkyarın akşam üstü annemler gelmiş olur işte bayramı onlarla geciricess sanırımmm minnakım
siz napıcaksınızz gidiyosunuz dimee giresunaaaaaaaaaaaaaaaa

Hiç canını sıkma bitanem hakkında hayırlısını dile. ne insanlar var ne büyük ameliyatlar atlatıyorlar.sonra bebeişlerine kavuşuyorlar. sakın moral bozma. başka bir doktora git gerekiyorsa ameliyatını ol ve rahatla canım. sakın ağlayıp psikolojini bozma. biliyorum kolay değil ama güçlü ol nolur. ameliyatını olursun en azından süreklikist mi var diye düşünmezsin. kafanı rahat tut. herşey iyi olacak inan.

kızlar bhcg degerim 19.66 dan23.58 e yukselmiş yanı 2 gunde sadece 4 artmış.neler oluyor anlamıyorum çok korkuyorum.bu adetıme 2 gun kala oluyor.çok endişeliyim allahım bana yardım et
canım stres yapma geç döllenmedir belkide geç yükselmeye başlamıştır bhcg değerin. daha hiçbişey belli olmadan stes yapma. herşeyin hayırlısı olsun cnm. inşallah bebeğin seninledir.

günaydın zeytin gözlümmmmmmmmmm naber bebeğimm

günaydın canımcımm iyiyim minnoşum haftaya iyi başladım cok sükürr içim kımıl kımıllsen nasılsın zeytin gözlümm

:

iyiyim kızlar sağolun. sizde ne var ne yok. bu sabah size cinsiyet haberiyle gelecektim ama kısmet değilmiş. randevum vardı. ama hastaneden aradılar doktorum acil ameliyata girecekmiş öğleni bulacakmış öğleden sonra gelin dediler bende yarın sabah geleyim dedim. yarın gidicem. döndüğümdede inşallah bebeişin sağlık haberini ve cinsiyet haberini vericem size.

cucum sen ne yaptın çalışmalar nasıldı. çift çizgi yakaladın mı?

[

ayy minnoşum ni güselll yarın hayırlısıylaa öğreniceksinn süperrmişşşcanım benimmm sabırsızlıkla beklicezz seni yarınn
sağlıklı haberlerinii al gel inş...
canım ivit dün akşam yakaladım cift cizgiyiii haftasonu calışmalar devam etti zatenn dün gecede dahill
öle iştee canımcımm hayırlısıı artık bakalım bakalımm inş.. gelir mucizemm

ooo çok sevindim senin adına minnakımm ailenlesin demekki çok güzell:))
bizde gidicez inşallah hayırlısıyla baklalım cuma gelmek bilmez şimdi bana:)
olsun bebeğimm yaa yarın öğreniriz bizdee ama nedense hep oğlun olcakmış gibi gelioo ama bi tarafımda küçük bi şirinr dio senin için bakalım nasipte ne varsaa görelim inşallahh

mutlu haftalar kızlar nasılsınız
çooookkk işim var haftasonu evim hep talan oluyo pazartesi temizlik günü mecburen

[

ivit minnakım evimde ailemle gecircemmmm bayramıı nasipsee
gelirrr bebekim gelirrr bi bakmışsın cuma oluvermişşşşş
bayram ertesiii persembe cumada tatilmii minnoşummm köprü oldumu tatila acepp

çooookkk işim var haftasonu evim hep talan oluyo pazartesi temizlik günü mecburen

merabaaa canımcımmm hepimize mutlu haftalar olsunnn
ayyy sekerimm senin işin hic bitmioo valla tabii bahçelii ev zor işide bitmesss ama keyfide başkadırr tabeee
kolay gelsinn canımcımm şip şak bitir işleriniii gel muhabbete

olsun yaaaa ne güzel evdesin ve yapabiliyorsun biz talan olmuş evin kapısını çektik geldik işimize:)

yok bebeğim yaa tatil diil sanırım ama benim yıllık iznim var ben alıcam bi 10 güncük yatçam dinlencemm :))))sizlen muhabbet ederim bol bol
[

ivit minnakım evimde ailemle gecircemmmm bayramıı nasipsee
gelirrr bebekim gelirrr bi bakmışsın cuma oluvermişşşşş
bayram ertesiii persembe cumada tatilmii minnoşummm köprü oldumu tatila acepp

evet çalışırken daha zor akşam hiç iş yapmak gelmezdi içimden

bahçeyle uğraşmaktan evle ilgilenmiyorum haftasonu bide bayram temizliği yapıcam yavaştan önce biraz tıkınıyım güç toplıyım

bugünde çalış bebüşüm ya içimden öyle geldi. bugün çatlayacak yumurtaların sanki. kısmet tabi. bekleyin beni anacıımmm yarın size haberler getiricez minnakımlaaaa.

ya valla abimle eşim gitmeye gerek yok biz biliyoruz erkek diyolar. siz susun doktor söylesin diyorum bende ama sanırım erkek. bellide olmaaasss minnak bi prenses de olabiliiiirrr. ben önceleri hep kız hissediyodum. hayırlsı sağlıklı olsun da hiç farketmez.

prenses olsun. kız yakalamak çok zor.

günaydın canım. ah ah o ev işlerini hiç deme yaaa. bende bi toparlayamadım evi. pazarada bayram napıcam bilmiyorum. bide haftasonu duşakabin felan yapıldı zaten dağınık olan evim hepten dağıldı. napıcam hiç bilmiyorum. sende hem bahçe hem ev zor tabi ama en azından evdesin yavaş yavaş toparlarsın. kolay gelsin canım

günaydın kızlar herkese iyi haftalar
günaydın canım hoşgeldin.sanada iyi haftalaarrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…