bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ohh sefan olsunnn minnakım yat dinlennn bayramdan sonramı 10 gün yıllık iznini kullancan minnakımmni güselll sohbet ederizzzz

günaydın kızlar herkese iyi haftalar

günaydınn canımcımm inş.. güsel bi hafta olurr

doğru valla bahce başlı başınaa bi işş uğraş zaten bide ev ama cok keyiflidirrr kahve keyfi yapcaksın orda mismisss sen enerjii depolaaa afiyet olsunn

bugün calışamayızzz canımcımm kociş bu gece gidiooo yine gec gelir ben coktan uyumuş olurummm popişimde pireler uçuşur
hayırlısııı artıkkk dünden bugüne kalan varsa tutunsunnn
hayırlısııı olsun minnoşummm kız erkek sağlıklı olsun yeterkiii ama benimde içime erkek doğuyoooo

günaydın topik sultanları....gece hiç uyuyamadım karnım kasıklarım ağırdı...bebiş büyüdüğü için yeri dar geliyo yer açıyo kendine herhalde:) sabah dindi ağrılarım biraz uyumak istedim...pek sağlıklı bi uyku olmadı ama yinede uyudum sayılır...

bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım...artık yediklerime içtiklerime dikkat etmem gerekiyo biliyorum...bu zamna kadar vucüt idare ediyo ama artık sıra bende ama midem müsade etmiyo işte.....anladığınız çıkarmadan kahvaltı haram bana....

iyi haftalar canımmm sanadaa hoşgeldin
günaydın kızlar herkese iyi haftalar

evet bebem bayramdan sonra 10 gün yihuuu :)))))
bol bol görüşürüzz inşallah şimdi çıkıyom bebem azcık işim var arkadaşım hamile 3 aylık haftasonu doktoruna gitti bebişi videoya çekmişler onu izlemey gidicem şimdi çok merak ettimm:))))

günaydınnn hamişşş sultann
bebişşş büyüyooo annişiii yer acıyoo kendineee minnakk
uykusuzluk cok finaa yemek diilde uykusuzzluk benii etkiler sanırımmm Allah yardımcınızz olsunn hamişlerr ama bu sabrın sonunda selamet var Allahın izniylee melekler geliooo
canım ivit haklısınn bundan sonra yediklerine dikkat etmen lasımmm yavaş yavaşşş düzelicekk mide bulantıların gecicel inş...

kasık ağrıları normal canım ara ara benimde çok oluyor. hala olmaya devam ediyo. amaçok devam ederse bi doktoruna danış istersen. kahvaltınıda geciktirme artık bebek senden besleniyor. sen ne yersen plesenta dan onları çekiyor oda. 13 oldun mu cnm sen. yavaş yavaş geçmesi lazım artık bulantıların. az daha sabır. bol boö dinlen cnm sık sık az az yemek ye.

bu arada dün akşam farkettimki göğsümde çatlak olmuş daha şimdiden karnımda yoktu ama inşallah olmaz. krem aldım ama hiç düzenli kullanmıyorum.ama dün çok üzüldüm artık hergün sürerim.

ayy yok kıss hamiş diilimm içinemiiii doğduu neinş. o da olur canımcımm
şimdilik ovulasyonda cift cizgiyiii arıyoruzzz

ayy cücüm inşallah. benim sat 11 bu ay biraz gögüslerimde ağrı var .ikide bir kontrol ediyorum ağrı artıyormu diye.
her aldığım gebelik haberide beni acayip mutlu ediyo.....
sende belki hamilesin sat kaç ciğerim

ayy süpermişş cok sevindimm kuzumm bol boll sohbet edicesss
ayy git izlee cok güseldirr halasının bitanesinide videoya cekmişlerdiii süper bişiy izlemekk mucize yaa hadi sen git minnakımm
benimde markete gitmem lasımmm bizim mavişin yemi bitmişşş gidip almam lasımmm

ben vaselin krem varya basit bildiğimiz kasıklarıma göbişime ve bacaklarımın arka kısmına hep ondan sürdüm. hiç çatlak yok. arkadaşlarım özel çatlak önleyici kremler kullandılar ama faydası olmadı. birazda kendine masaj toplam 10 dak. sonra sıfır çatlak

inş... canımcım inş.. benimde bat 11 kasım aynı gün
daha var yaniii inş. sende hamişsindirr minnoşumm
bende her aldığım hamişş haberineee nasıl seviniyorum bilemezsinnn
darısı başımızaaa

kızlaaar acil yardım aşılamamın 15.günü bugün sabaha idrarda baktım evde ikinciçizgi silik çıktı ama belirgin.2gün öncede başka markayla yapmıştım ondada çıkmıştı ama belli belirsiz.sabah kanda baktırmaya gittim 13:30da çıkıcak sizce varmıdır ben çok heycanlıyım.hiç umudum yoktu çok şiddetli adet sancım vardı kesin adet olucam diydum.

idrarda çıktığına göre vardır. bi de farklı markalarda çıkmış bence vardır. ama sen yinede dikkatli ol fazla heyecan yapıp kendini yıpratma. ve hemen sonucu yaz lütfen

ayy canım silik ama sonucta cizgii varmışşş hamiş olma ihtimalin yüksekk adet sancısıı gibii olabiliooo geneldee hayırlısı olsun canım hayırlıs haberlerini bekliyorusss haber ver tımamııı

idrarda çıktığına göre vardır. bi de farklı markalarda çıkmış bence vardır. ama sen yinede dikkatli ol fazla heyecan yapıp kendini yıpratma. ve hemen sonucu yaz lütfen

yazmammı 4 yıldır burda neler okudum.neler geldi geçti.ama işte ilk aşılama diye çok umutsuzdum birde çok kasık ağrım olunca günlük ped bile kullanmaya başladım adet olucam diye.rabbim hakkımda hayırlısını versin.rüyamdada sürekli oğlan çocukları görüyodum.

cnm bana doktor mustela diye bi krem söyledien iyisi o dedi.yengemde ondan kullandı hiççatlak olmadı. ama düzenli kullandı tabi. acaba hem vazelin hem mustelayı mı kullansam. sabah vaselin akşam mustela.

cnm silik bile olsa çizgin bebişin seninledir. bende hamileyim adetime 2 gün kala yapmıştım idrarla çok silik bir ikinci çizgi çıkmıştı. sonra kanda beta hcn 375 çıktı. sende büyük ihtimalle hamişsin. adet sancisi gibi ağrılar gebeliğinde belirtisi. bebişin sanırım seninle. çok güzel bi haber. sonucunu alınca bizimlede paylaşırsan sevinirim.

inşallah tatlım ama benyinede acaba diyorum.geceden çok uykusuzdum sabah wc ye gitmek için uyandım testi yaptım atılcakları poşete attım testide kutunun üstüne koydum gittim yattım :))) ya diyorum ya hiç beklemiyodum eşim gece test almış gelmiş o yüzden yaptım yoksa ben kanda bile daha baktırmayı düşünmüyodum.sonra bir uyandım 2. çizgi çook şaşırdım.

kahvaltı hazırladım kendime şimdi gönderecem minnoşa mamayı...inş..beğenir:) sağol canım benim hepimizin sabrının sonu selamet inş...

evet canım telaş yapmadım zaten ağrım var diye....karnım genişliyo gün gün farkedebiliyorum...bugün 14.haftaya girdik canım...süt içmeye başlayamadım henüz o çok büyük eksiklik herhalde...bu akşamdan itibaren içmeye niyetliyim inş...içebilirim...çatlaklara bende dikkat ediyorum ama şuanlık yok...krem falanda kullanmıyorum...aayy inş.çatlamaz yaa..

gönder annişi gönderr ki minnakın büyüsünn afiyet olsun minnoşunla sana canım benimmm
bende bi markete gidip geliyimm benimmmde mavişim aç şimdiii yem alıyım ona
görüsürüssss canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…