- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.661
kahvaltı hazırladım kendime şimdi gönderecem minnoşa mamayı...inş..beğenir:) sağol canım benim hepimizin sabrının sonu selamet inş...
evet canım telaş yapmadım zaten ağrım var diye....karnım genişliyo gün gün farkedebiliyorum...bugün 14.haftaya girdik canım...süt içmeye başlayamadım henüz o çok büyük eksiklik herhalde...bu akşamdan itibaren içmeye niyetliyim inş...içebilirim...çatlaklara bende dikkat ediyorum ama şuanlık yok...krem falanda kullanmıyorum...aayy inş.çatlamaz yaa..
ZEYTİNCİMnasıl besleniyosun canım....ne yiyip ne ne yamiyosun?
ya canım süt olayını hiç sorma. 16. haftamdayım daha 1 bardak bile içemedim. ne süt ne yoğurt ne peynir ne yumurta. hiçbirisini yemiyorum. bide en önemlisi balık. adını bile duymaya tahammülüm yok. napıcam bilmiyorum hiç yemiyorum bunları. hamilelikte en önemlileri bunlar.
ya canım süt olayını hiç sorma. 16. haftamdayım daha 1 bardak bile içemedim. ne süt ne yoğurt ne peynir ne yumurta. hiçbirisini yemiyorum. bide en önemlisi balık. adını bile duymaya tahammülüm yok. napıcam bilmiyorum hiç yemiyorum bunları. hamilelikte en önemlileri bunlar.
inşallah tatlım ama benyinede acaba diyorum.geceden çok uykusuzdum sabah wc ye gitmek için uyandım testi yaptım atılcakları poşete attım testide kutunun üstüne koydum gittim yattım :))) ya diyorum ya hiç beklemiyodum eşim gece test almış gelmiş o yüzden yaptım yoksa ben kanda bile daha baktırmayı düşünmüyodum.sonra bir uyandım 2. çizgi çook şaşırdım.
çok heyecanlı dimi. bende sabahın köründe yapmıştım. gözüme inanamadım.kocişe sürpriz yapmayı düşünürdüm hep ama nerdeee kocişi kaldırdım hemen kalk kalk şurda sende görüyomusun çizgiyi dikkatli bak diye çocuk neye uğradığını şaşırdı
canım ben yoğurt yiyebiliyorum akşamları...ama ilginçtir mısır ekmeği doğrayım yiyorum:) kahvaltımda peynir muhakkak oluyo arada yumurta da yiyorum..midemde her zamn kalsa aslında yiyorum...
hamileliğimden bu yana 4 5 defa balık yiyebildim....çıkardıktan sonra mide rahatlıyo ya bi süre o aralar yiyodum balıkları bir iki saat midemde tutmaya çalışıyodum ondan sonra çıkarsamda azda olsa işime yaramıştır herhalde:)
hamile kalmadan önce ilk zamnlar eşimin zorlamasıyla sonra da bende alışarak yatmadan önce 250ml sütlerden içiyodum...alışmıştım...uzun bi süre içtim ama hamile kaldıktan sonra bende 1 bardak bile içemedim...
içmemiz lazım artık....gel bu akşam başlayalım...ben biraz balda atıcam içine öyle öyle alışırız..
canımcım böyle yaparsan bebek ihtiyacı olan kalsiyumu senden almaya başlar kemiklerin ağrır, dişlerin çürür, ayrıca bebeğinde kemikleri güçlenmez.
güzelim sen herşeyi bebeğin için yiyeceksin. lütfen daha dikkatli ol. bebeişin o kadar vitamine ihtiyacı var ki.
yaa senindemi pembeçıktı çizgin:)) ben hala yoktur diyorum aslında kendimi olmadığına inandırmıştım sancım çoktu adet görürüm diyodum bazen öyle giriyoki sancı yastığı sıkıyorum ellerimle.
geçen eşim akşam hazırlamış bana süt içine balda katmış kusuyodum kızdım istemiyorum neden beni zorluyosun diye. aslında hergün içmemiz lazım artık. evet bugün başlayalım. her akşam 1 bardak süt.akşam yemeklerinde yoğurt.
çok zor geçirdim cnm ben ilk ayları azıma su alsam çıkardım. o kadarki artık kusarken altıma kaçırıyodumbenden alıyo farkediyorum ben şimdiden kemiklerimde ağrı var zaten.özellikle sırt ve bel kemiklerim çok ağrıyor. yemek yemeye 1 haftadır başladım zaten anca toparlanıyorum 16. haftamdayım. düzelicem inşallah yemeleride düzeltmem lazım artık farkındayım.
napıyosunuz minnoşlarım beni özlediniz miiii
hoşgeldim cucum...neler aldın bakalım??özlemez olur muyuz
hosbuldumm minnoşşşvalla ne aldım makarna aldım akşam makarna yapıcammmm canım istiooo kacgündür kuş yemi aldım etipuf aldım cok severimm havuç aldımmm 1 tanede kepek ekmek okdarrrrrrr gözüm dönmemişşş bugün tok gittim ya marketee:86:
afiyet olsun canım..yarasın.. bende bu akşam makarna yapıcam....sabah aklıma geldi....etipufu bende çok severim ama acur cubur :) yememem lazım...ben puf pastiyide çok seviyorum az yemedim ondan:) şimdi yasakk....
desene bu akşam makarna pişicek ikimizinde evindee ben salçalııı böle acılııı bişiy yapıcammm sebzelii yadaaa bilemedimmm şimdikk ama spagetti yapıcammm bolonez sosluda olabilirr
ivit sen abır cıbırr yimee ama arada kaçamak yapabilirsinnn minnakındaa canı cekerr
bende cok sefiommmm puf pastiyiiiiiii ımmmmmmmm süperdirrr
desene bu akşam makarna pişicek ikimizinde evindee ben salçalııı böle acılııı bişiy yapıcammm sebzelii yadaaa bilemedimmm şimdikk ama spagetti yapıcammm bolonez sosluda olabilirr
ivit sen abır cıbırr yimee ama arada kaçamak yapabilirsinnn minnakındaa canı cekerr
bende cok sefiommmm puf pastiyiiiiiii ımmmmmmmm süperdirrr
tamm o zamn başlıyoruz bu akşam...süte biraz bal atıp içiyoruz...yoğurdu da yiyoruz....artık beslenmey dikkat ediyoruz...
ayy süpermişş cok sevindimm kuzumm bol boll sohbet edicesss
ayy git izlee cok güseldirr halasının bitanesinide videoya cekmişlerdiii süper bişiy izlemekk mucize yaa hadi sen git minnakımm
benimde markete gitmem lasımmm bizim mavişin yemi bitmişşş gidip almam lasımmm
kızlaaar acil yardım aşılamamın 15.günü bugün sabaha idrarda baktım evde ikinciçizgi silik çıktı ama belirgin.2gün öncede başka markayla yapmıştım ondada çıkmıştı ama belli belirsiz.sabah kanda baktırmaya gittim 13:30da çıkıcak sizce varmıdır ben çok heycanlıyım.hiç umudum yoktu çok şiddetli adet sancım vardı kesin adet olucam diydum.
hosbuldumm minnoşşşvalla ne aldım makarna aldım akşam makarna yapıcammmm canım istiooo kacgündür kuş yemi aldım etipuf aldım cok severimm havuç aldımmm 1 tanede kepek ekmek okdarrrrrrr gözüm dönmemişşş bugün tok gittim ya marketee:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?