- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.681
ya kızlar ben 3. idrar testimi yaptım az önce yine 2. çizgi silik.kan sonucum daha çıkmadı.acaba diyorum yaa.bu kadar testten sonra kanda çıkmazsa çok üzülücem ben((
öyle gözüküyo canım..ben domatesli spagetti yapıcam...üstünede beyaz peynir koyarım herhalde....önceden olsa çok şey karıştırırdım ama artık mide karşık şeyleri kabul etmiyo....puf pastinin marşmelosunu ben yiyodum biskivitini:) eşime veriyodum:))))
bıcı bıcı yapmak istiyorum...bi kalkabilsem yerimden gerisi gelir ama...en iyisi kalkayım ben...mis olup gelelim biz mis mis..
Ben geldiiiiiimmmmmmmmm. yimemi yidiiiiiimmmmmmmmmmm.
hosgeldinn canımcımmm afiyet olsun minnakla sana
tmm cnmcm başlayalım. zaten dün kociş organik süt aldım sana 1 bardak iç bari deyip duruyodu. içeyim bari bugün.
ayyy ivit ya gördüm bebem çok minnak bişi maşallah :) bu arada benim kuşlarımında yemi bitmişti teyzesiiii
ayyyy sabırsızlandım şimdii ben yaaa inşallahh hamilesindir ki öle görünüyorr 1,5 beklemene gerek yok ara hemen söylerler canımmm sonucunu hadi bekliyoruzzzzz
cücü bebemmm hoşgeldinnn
ya kızlar ben 3. idrar testimi yaptım az önce yine 2. çizgi silik.kan sonucum daha çıkmadı.acaba diyorum yaa.bu kadar testten sonra kanda çıkmazsa çok üzülücem ben((
ben geldiiiiiimmmmmmmmm. Yimemi yidiiiiiimmmmmmmmmmm.
ohh afiyet olsun .yarasın sana ve minnoşa.......
tmm cnmcm başlayalım. Zaten dün kociş organik süt aldım sana 1 bardak iç bari deyip duruyodu. Içeyim bari bugün.
domatesliii ivit güsell seçimm minnoşşbende puf pastinin püskevitinii seviyomm cokkk
Hadii gitt bıcı bıcı yap misler gibi ol gel tımammı kendinidee üşütmeee üşüme sakınn kalın giyinn
Maşallah kuzummm sağlıkla alsınlar kucişlerine inşş..
Ayy bileydimmm teyzoşuu o minnaklarada alıverirdiiii kuzum yaaa
kararımız karar dönmek yok...her şey bebişimiz için ve bizim için....
bıcı bıcı yapıp mis olduk ,namaz kıldık ve geldik.....
kararımız karar dönmek yok...her şey bebişimiz için ve bizim için....
bıcı bıcı yapıp mis olduk ,namaz kıldık ve geldik.....
misler gibimii oldunuzz minnaklaa annişii
Allah kabul etsinn canım benimmm dua et bizedee emiii
oooohhhhh miiiissss mmmiiissss.
Evet canım minnakında hoşuna gidiyodur herhelde ılık su....masajda yaptım karnıma....hep dua ediyorum edicem
canım...
hic hosuna gitmez olurmuu annişii masajlarda yaparmışşş :) hep dua et benimde dualarım hep sizlerle
napıonuz bakimm minik serçelerim benimmm özledimmm biras işim vardıı şimdik sizlerleyimmm artık iş çıkış saatim 4,5 bidanelerimm kış geldi böle olduuu
napıonuz bakimm minik serçelerim benimmm özledimmm biras işim vardıı şimdik sizlerleyimmm artık iş çıkış saatim 4,5 bidanelerimm kış geldi böle olduuu
yaaa kesin hamilesin bencede yaa 3 tane testtinde yanlış olma olasılığı bence binde bir canımm hadi hayırlı haberleri ver bize adet günün ne zaman normalde
kızlaaarrrrr how are youuuuuuuuuuuuuuuu .. ayy sıkıldım yaaa
napalım minnak kurabiyemm ben oturuyommm valla öle haberlere bakınıyodummm yemek derdimde yok bugün makarna yapıcam bitekk
önceden 5 temii cıkıodun minnoşummyarım saat yarım saattir dimi amaa erkenden akşam olcekk artıkk hemen kararıcakkk hava kış geldiii kışşş heyooooooooo:118:
hic hosuna gitmez olurmuu annişii masajlarda yaparmışşş :) hep dua et benimde dualarım hep sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?