bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ya kızlar ben 3. idrar testimi yaptım az önce yine 2. çizgi silik.kan sonucum daha çıkmadı.acaba diyorum yaa.bu kadar testten sonra kanda çıkmazsa çok üzülücem ben ((

ya kızlar ben 3. idrar testimi yaptım az önce yine 2. çizgi silik.kan sonucum daha çıkmadı.acaba diyorum yaa.bu kadar testten sonra kanda çıkmazsa çok üzülücem ben ((

bence çıkacaaakkk hiç stres yapma. 3 test yaptın 3 ününde yanlış olma ihtimali çok zor.

domatesliii ivit güsell seçimm minnoşşbende puf pastinin püskevitinii seviyomm cokkk
hadii gitt bıcı bıcı yap misler gibi ol gel tımammı kendinidee üşütmeee üşüme sakınn kalın giyinn

maşallah kuzummm sağlıkla alsınlar kucişlerine inşş..
ayy bileydimmm teyzoşuu o minnaklarada alıverirdiiii kuzum yaaa

kararımız karar dönmek yok...her şey bebişimiz için ve bizim için....

bıcı bıcı yapıp mis olduk ,namaz kıldık ve geldik.....

napıonuz bakimm minik serçelerim benimmm özledimmm biras işim vardıı şimdik sizlerleyimmm artık iş çıkış saatim 4,5 bidanelerimm kış geldi böle olduuu

yaaa kesin hamilesin bencede yaa 3 tane testtinde yanlış olma olasılığı bence binde bir canımm hadi hayırlı haberleri ver bize adet günün ne zaman normalde

napıonuz bakimm minik serçelerim benimmm özledimmm biras işim vardıı şimdik sizlerleyimmm artık iş çıkış saatim 4,5 bidanelerimm kış geldi böle olduuu

napalım minnak kurabiyemm ben oturuyommm valla öle haberlere bakınıyodummm yemek derdimde yok bugün makarna yapıcam bitekk
önceden 5 temii cıkıodun minnoşumm yarım saat yarım saattir dimi amaa erkenden akşam olcekk artıkk hemen kararıcakkk hava kış geldiii kışşş heyooooooooo:118:

hic hosuna gitmez olurmuu annişii masajlarda yaparmışşş :) hep dua et benimde dualarım hep sizlerle[/QUOTE]

gitsi gitsin...benim gibi suyu çok sever inş.....misss olurken sorun çıkarmaz belki şimdiden alıştırırısam:) benim dualarımda sizinle....

hoşgeldin madammmm ....iyi olmuş işte eve erken gidicen..daha çok dinlenme şansın olur....

yaaa kesin hamilesin bencede yaa 3 tane testtinde yanlış olma olasılığı bence binde bir canımm hadi hayırlı haberleri ver bize adet günün ne zaman normalde

ivit kuzum ya bencede hamişşş ama nereye kaybolduu bize haber vericektiii şimdikkk miraklardayızzz amaaa

kızlaaarrrrr how are youuuuuuuuuuuuuuuu .. ayy sıkıldım yaaa

biz mis olduk ya bi gevşedik rahatladık lolikleniyoruz ama kalkmam lazım bulaşık makinesi doldurmam lazım....bulaşıklar birikmiş....evide şöyle bi toplamam lazım ama ahh kalkabilsemmm...size ne oldu niye sıkıldınız bakim?

aşk olsunn minnoşum yaa sen biliodun benim 5te çıkışımı neyse evet artık yarım saat daha erkenn yuppiiiiii
naberr şekerpare evet yaaa yarım saat yarıjm saaattir valla eve gidince asıl iş başlıyoo ne dinlenmesiben genelde işte dinlenip evde çalışıyorrm
hic hosuna gitmez olurmuu annişii masajlarda yaparmışşş :) hep dua et benimde dualarım hep sizlerle

gitsi gitsin...benim gibi suyu çok sever inş.....misss olurken sorun çıkarmaz belki şimdiden alıştırırısam:) benim dualarımda sizinle....

hoşgeldin madammmm ....iyi olmuş işte eve erken gidicen..daha çok dinlenme şansın olur....[/QUOTE]

hic hosuna gitmez olurmuu annişii masajlarda yaparmışşş :) hep dua et benimde dualarım hep sizlerle

hoşgeldin madammmm ....iyi olmuş işte eve erken gidicen..daha çok dinlenme şansın olur....[/QUOTE]

sever sever inş. canımcımm sular aşağıı bebişim yukarııı yaparsın bıcıbıcılar yaparr benim yiğenim suyu yıkanmayı cok sefiooo sudan cıkınca ağlıoo hatun bende cok severim yüzmeyide yıkanmayıdaaa susuz bi hayat olurmuu heçç su hayatttır

niden sıkıldın zeytinimmm nolduuu minnak bak burdayız sohbet muhabbettt ni güselllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…