- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.701
biz mis olduk ya bi gevşedik rahatladık lolikleniyoruzama kalkmam lazım bulaşık makinesi doldurmam lazım....bulaşıklar birikmiş....evide şöyle bi toplamam lazım ama ahh kalkabilsemmm...size ne oldu niye sıkıldınız bakim?
aşk olsunn minnoşum yaa sen biliodun benim 5te çıkışımıneyse evet artık yarım saat daha erkenn yuppiiiiii
naberr şekerpare evet yaaa yarım saat yarıjm saaattir valla eve gidince asıl iş başlıyoo ne dinlenmesiben genelde işte dinlenip evde çalışıyorrm
oyy biliyom tabee ama kuzum sen bazenleriii erken cıkıyon ya ondan emin olamamıştım tam olarak kaçta cıktığındannnivitt yarım saat ii valla 5 te evdesinn ni güselll minnakım ama bizden erken ayrılcaksın ona üsülüom
hamileyim kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:
sıklıma bidanem yaaa gel muhabbeteeee sev bebişiniii
ooolllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybiliyodum biliyodum tey tey tey
BENCEDEEEEE tey tey teeyyyyy :)))))))))))
oooohhhh miss miss sıhatler olsun canım. ayy bulaşık deme hiç deme ben hala makinede bulaşık yıkanmasına dayanamıyorum. makinede yıkanınca herşey deterjan kokuyo gibi geliyo. elde yıkıyorum buara. bazen kociş bazen ben.
ayy ne bileyim dün akşam pek heyecanlıydım bugün doktora gidecektim ya gidemedim yarına kaldıondan içimde bi heyecan var bebişimi görücem ya ondan galiba. gün geçmiyo gibi oluyor
hakkatten berre gelmedi bugün hiç naptı acaba. başka doktorada gidecekti naptı acaba?
hakkatten berre gelmedi bugün hiç naptı acaba. başka doktorada gidecekti naptı acaba?
berre online ama ya başka topikte ya da zamanı yok yazamıyo..
berroşun biras canı sıkkın msnde kısaca yazdıı kızlar merak ediyoo didim ama yazıcak durumda diilim didi bende rica ettii hala regl olmamışşş yarın başka bi doktora gidicekk doktordan sonra yazarım dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?