bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

topik hızımıza dayanamdı kafası karımış.....iletiler karışmış..

oooohhhh miss miss sıhatler olsun canım. ayy bulaşık deme hiç deme ben hala makinede bulaşık yıkanmasına dayanamıyorum. makinede yıkanınca herşey deterjan kokuyo gibi geliyo. elde yıkıyorum buara. bazen kociş bazen ben.
ayy ne bileyim dün akşam pek heyecanlıydım bugün doktora gidecektim ya gidemedim yarına kaldıondan içimde bi heyecan var bebişimi görücem ya ondan galiba. gün geçmiyo gibi oluyor

hakkatten berre gelmedi bugün hiç naptı acaba. başka doktorada gidecekti naptı acaba?

sağol canım benim...bende rahatsız oluyorum kokudan hele yıkandıktan sonra makine bi tuhaf kokuyo ama yıkatıyorum işte...heycanlısın tabi..bebişini görücen cinsiyetini öğrenecen hayırlısı canım....ben minişimi 10 gün sonra görücem inş...

hamileyim kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:

ohhh gözün aydınnn....Allah tamamına erdirsin inş....değerin kaç çıkmış?

berroşun biras canı sıkkın msnde kısaca yazdıı kızlar merak ediyoo didim ama yazıcak durumda diilim didi bende rica ettii hala regl olmamışşş yarın başka bi doktora gidicekk doktordan sonra yazarım dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…