bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

cücü bebemm ben konuşuom öle annişim yaa ortaya atıom lafııı yeni hamişimiz varr ne güselllllll heyooooooooooo ama heyecanını paylaşamadan çekti gitti sevinçten herhalderabbimmm tez vakitte bizede versin inşallah cücüm benimmmm
kızlarr neden sustunuzz yaa kuzum madamımm napıyonn

kızlarr neden sustunuzz yaa kuzum madamımm napıyonn

benim belalı dizim başladı unutma beni...onu izliyorum....aslında izlemem lazım tam her şey düzelecek derken hopp sil baştan yeni bir bela...sinir ediyolar beni...bu senarist karşıma çıksaaa......nasıl bağlanıp izliyoruz bu dizileri yaa...zamanımıza yazık ama kapılıp gidiyoruz işte..

ivitt kim bilirr ne kadar sevindiii canım yaa bayadır istiyomuşşş o sonunda Allahım güldürdüü yüzünü cok sükürr
aminn kuzum benimmm inş. tez vakitte bizde böle haberler veririzzzzz inş... canımın içii
akşama ni yimek yapcaksın kuzumm

ayy annişimde cok islioo o diziyiii seviyoo ankarada cekilioo bidee
ben aşkı memnuya bakıyom simdikkk son final bölümüü şimdi bile ilk günkii zevkle izliyommm bihterinn delirdiğii bölüm aşkından cıldırdıı hatun ya ne aşkmışşş arkadaşşş
zamana yazık ama başka napalım ki evde olunca illa takılıosunnn dizilere canımcımm

üfff hiç bilmiom cücüm yaaa bende senin gibi makarna yaparım herhaldeii fikir verdin bugün bize sağol varoll melek yüzlümmm

üfff hiç bilmiom cücüm yaaa bende senin gibi makarna yaparım herhaldeii fikir verdin bugün bize sağol varoll melek yüzlümmm

ivitt makarna süper valla yap şölee domatesliii salçalıı bi makarna amanınnnnnn yimedeee yanında yat yanında yoğurtt cok acıktımm suan yaff
ni dimikkk cilekli turtimmmm

ne güzel ya evdesiniz kıslarrrr nası imrendim anlatamam.

ben işteyim ve eve gitmek istiyorum

evet evde olmak güselll sizinle vakit gecirmekk dahada güsell tv isliom bi yandan sizinle sohbet muhabbet ama bazen sıkılıomm ne yalann ama herşeye rağmen evde olmak güselll ama şöle sabah 9 akşam 5 işim olsaa hayır dimem madamımın işi mesela süper kuzum benimm

inşallah herkes gülsün.

inş.. canım herkescikler gülsünn herşey gönlümüzce olsunnn

sırayla haberleri verecez ben biliyomm

hehhehhee o zaman sana daha süper bi haber verimm cücüm artık sabah 9 akşam 4,5
çok şükür rabbim zeval vermesin gerçekten bayan için ideall bir iş bebetom rabbim sanada nasip eder inşalah kıs bellimi olurrr
ben şimdi çıkıcam tontişimmmmmmmm kendine ii bakk minnoşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…