bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

doktordasın sanırım suan canımcımm hayırlı haberlerini bekliyoruzz
bakalımmm bebiş göstericekmi kendiniii kızmı erkekmiii acabaaaaa:44:
hadi gelde mirakta bırakma biziiii

günaydın canımm iyiyizz cok sükür sen nasılsın

aslinda coooook iyiydim canim, her sey yolunda sükürler olsun.. ama dün is saatlerim düstü, yani daha az caliscam, cünkü cocuk sayisi azaldi.. ama baska bir yerden beklentim var, insallah olursa valla süper olcak.. tr'ye gelmek icin para biriktiriyordum, cünkü esimin maasi anca giderlere yetiyor.. e simdi benim param da azaldi, ben ne biriktircem??? daha ankaraya gelcem, buluscaz senle, kizilayi alt üst etcez, parkbulvara gitcez.... yok yok benim ekstra is bulmam lazim... dua et bana please...

günaydın kısslarrr...güzel havalardan bahsetmişiniz ne güzel bayburtta hava buzzzz....ama bayramdan sonra kurtulacağım bu soğuk ve anlamsız yerden.....

sizler ne habersiniz bakim?? zeytin güzel haberlerle gelecek inş...bi prens haberi gelecek sanki...evin 2.erkeği olacak minnak....hayırlısı..

masallah cok sükür canımcımm...bulursun canım ya neden bulamayasınn farklı bi işmi yoksa yine kreş mii
dualarım hepinizle emin ol ...sen gel bak nasıll alt üst edicess ankarayıı pastada yices parkbulvardaa

ivit güneşli ankara ama soğuk :2:
ben iyiyim canım valla kalkıp evimi toplamam lasımmm dünde bişiy yapmadım haftasonu zaten bişiy yapılmıooo ev dandiniiii
ivit zeytinim doktorda sanırımm bekliyos hayırlıı haberlerini minnak prensmi gelcek prensesmiii hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarrr canım benim

öncelikle bebişim çok sağlıklı maşallah herşey normal. veeeeeeeeeeeeeee ERKEEEEKKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…