- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.741
Makarnaaaaaaaaaa hemde domatesli salçalı gidince hemen yapıcam en spagettisinden
merhaba sevgili arkadaşlarım hepinize güzel bir gün dilerim güneşli bir istanbul sabahından merhabaaaa
merhaba sevgili arkadaşlarım hepinize güzel bir gün dilerim güneşli bir istanbul sabahından merhabaaaa
günaydın topikcanım..
benden de herkese merhaba
meraba kuzum hepimize güneşli günler olsun inş...
günaydın canımcım sanada benden merabaa
cücüüm benim can dostum günaydınn nasılsın böceğimmm ankarada güneşlimi
günaydin kizlaaarrrrnasilsiniz????
günaydın canımm iyiyizz cok sükür sen nasılsın
aslinda coooook iyiydim canim, her sey yolunda sükürler olsun.. ama dün is saatlerim düstü, yani daha az caliscam, cünkü cocuk sayisi azaldi.. ama baska bir yerden beklentim var, insallah olursa valla süper olcak.. tr'ye gelmek icin para biriktiriyordum, cünkü esimin maasi anca giderlere yetiyor.. e simdi benim param da azaldi, ben ne biriktircem??? daha ankaraya gelcem, buluscaz senle, kizilayi alt üst etcez, parkbulvara gitcez....yok yok benim ekstra is bulmam lazim... dua et bana please...
günaydın kısslarrr...güzel havalardan bahsetmişiniz ne güzel bayburtta hava buzzzz....ama bayramdan sonra kurtulacağım bu soğuk ve anlamsız yerden.....
sizler ne habersiniz bakim?? zeytin güzel haberlerle gelecek inş...bi prens haberi gelecek sanki...evin 2.erkeği olacak minnak....hayırlısı..
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?