bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

öncelikle bebişim çok sağlıklı maşallah herşey normal. veeeeeeeeeeeeeee ERKEEEEKKKK

ohhh maşallahhh..hadi gözün aydın..çok sevindim....minnak erkek olacak...sebimli şeyyy....hayırlı ve sağlıklı bi erkekin olsun canım...hareketleri nasıl...neler yapıyo içerde anlatsana

hoşgeldinnnn canımmmmm benimmmm
günaydin kizlaaarrrr nasilsiniz????

heyoooooooooooooooooo öncelikle sağlıklı olmasına çok sevindimmmmm veee bir erkek olmasınada bi o kadar çok sevindim rabbim nazarlardan korusun tatlım zeytin gözlü bir oğlumus olsun inşallahhhh
öncelikle bebişim çok sağlıklı maşallah herşey normal. veeeeeeeeeeeeeee ERKEEEEKKKK

ohhh maşallahhh..hadi gözün aydın..çok sevindim....minnak erkek olacak...sebimli şeyyy....hayırlı ve sağlıklı bi erkekin olsun canım...hareketleri nasıl...neler yapıyo içerde anlatsana

ayyyyyyyy cok sevindim maşallah canım benimm prensmiiii geliooo yaniii ay canım yaa cok mutlu oldum sağlıkla al oğluşunu kucağınaaa

ayy kocaman olmuş minnak kızlar. önce bi kerede ekranda tamamını görüyodum oğlumun. şimdi tüm vücudu bikerede göremiyosun. yarım yarım görünüyo el kol sallıyoduuu kalbi pıtpıt hareket ediyo. bide ben pipisini gördüüümmmm doktorda çatlattı beni. uzun uzun muayene etti sağolsun ama en son söyledi. herşey çok normal bebek çok sağlıklı ve bize son dakika golü atmazsa erkek dedi prensim oluyooorrrr.

masallah cok sükür canımcımm...bulursun canım ya neden bulamayasınn farklı bi işmi yoksa yine kreş mii
dualarım hepinizle emin ol ...sen gel bak nasıll alt üst edicess ankarayıı pastada yices parkbulvardaa

sagol canim benim.. Allah büyük.. bakalim.. insallah güzel haberler veririm, tabi bebis haberi de buna dahil

hosbulduk tatlim...

HHHEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY oglus mu geliyorrrr????????? ayyy söyle yumuk elleriyle arabasiyla oynayacak orda oraya ziplayack bi ogluss cooook sevindim yaa.... nolur kopyala yapistir yap bana da gönder nolluuurrrrrr ben de istiyorum erkek bebek... ayyyy

sağol bitanem rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah. maviş de olabilir çünkü babamıs maviş sapsarı ve maviş. civciv gibi bioğluşum olabilir yani

doktordasın sanırım suan canımcımm hayırlı haberlerini bekliyoruzz
bakalımmm bebiş göstericekmi kendiniii kızmı erkekmiii acabaaaaa:44:
hadi gelde mirakta bırakma biziiii

amaniiinnnnn bugün yine iyi bir haber alıcaz bakalım prensess mi prens mi?

ama biz ikisinide yicezzz tabisi

ayy devamını okumamışım haber gelmiş bileee

süper ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

severler onun el sallamasını...küçük erkek ne olacak....

allahım sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım benim. hemen kopyalıyoruummm

allahım sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım benim. hemen kopyalıyoruummm

cücüüüü oğlan gelioooo cücüüüüüüüüüüüü yihuuu topikimizinn erkekiii
bebem ben biras dışarı çıkıyomm gelcemm

ivit kuzummm erkek gelioo erkekk topikimizin erkekiiiiiiiiiii yihuuuuuuuuuuuuuuuuu
canımcım bende cıkıcam birasss evim cok dandinii biras el atıyımmm akşam annişler geliooo demesinn benim pasaklı kızımmm

oyy oyyy minnak sey yaa yir onu teyzoşlaarııııııııı canım ya cok sevindim cokk minnak elleride varmış onunnn canım yaa herşeyin yolunda olmasına cok sevindimmmm taklımmmmmmmmmm

ivit Allah büyük canımcım hayırlısıyla güsel bi iş bulursun inş...ivittt asıl benim için güsellll haber bebişşş en kısa zamandaaa alırıs bu güsel haberiii senden ve tüm mucize bekleyenlerdenn ve bendenn

bayramdan sonra perşembe 4 boyutlu bir ultrason çekilmesi gerekiyomuş. onun için randevu aldım. benm hastanede yokmuş ama başka bir görüntüleme merkezinden randevu aldım. doktor ikili testin çok iyi çıktı üçlüye gerek yok yapmıcam dedi. sadece bu 4 boyutlu görüntülemeye bakalım oda iyi çıkarsa artık korkmayız hiç dedi.

renkli ultrason çektir ciğerim albümüne koyarsın öyle güzel oluyorki....

sağlıklı bi erkekim ben annnesi....annemin tekarar kanını almasınlar canını yakmasınlar diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…