bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar ben henüz kahvaltı etmedin biran evvel yemeğe gidip geleyim. öptüm sizi çok.

kıssslar bi albüm yapıp fotolarınızı koysanıza...merak ettim sizleri....benim albümün var...

ben gördümm sneiii tatlımmm ben kendi adıma albümü buraya koymuyorum ama bana özelden mailini yazarsan sana bi kaç fotomu mail atabilirm bu arada çok tatlısınn maşallahh sanaaa

sağol canım..o senin güzelliğin...benim kendi adıma ne facem var ne de msnem..kardeşiminkini kullanıyorum lazım olduğunda...bi ara açarsam isterim fotonu..k.kulübünde fotolarım var ama arkadaşlarımın dışında kimse göremiyo herhalde fotoları....bi süre sonra kaldırmayıda düşünüyorum aslında...

tamam canımm o zaman aslında benimde albümüm var ama benim çektiğim fotoğraflar sadece benim fotoğrafım içlerinde yok..dilersen onlara bakabilirsin

tamam canımm o zaman aslında benimde albümüm var ama benim çektiğim fotoğraflar sadece benim fotoğrafım içlerinde yok..dilersen onlara bakabilirsin

çok güzel fotolar çekmişin canım..ellerine sağlık...ama bir tanede kendi fotonu koysaydın ya:)

oyy cok sükür bitanemm bak boşuna stress yaptınn bundan sonraa öle yok içim daralıoo yok sinirliyimmm yok hep pozitiff hep mutlu umutlu olucaksınn bak yaaa erkekinn geliooooooooooo annişiiiiiii sen mutlu olkiii o da mutlu bi cocuk olsun tımamııııııııı
ivitt renkli ultrason videoo resim artık ne varsa bizede göster tımam mııı cektirinceee

kızlar biri bana dur desin..ya sürekli turşu yemek istiyorum yemekle kalsam suyunu içiyorum bide lıkır lıkır sanki su....dün gece kendimi zor engelledim mutfağa girmemem için..ama az önce bi güzel yedim ve suyunuda içtim...halen aklım turşuda....bu kadarıda zararlı olur herhalde...

ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ya bebişim kız herhalde:)

bildiğim kadarıyla tuzluya fazlası ödem yapar

bugün foto makinesini kocişin eline tutuşturdum videoya çek görüntülerini hemde cinsiyeti öğrenirken hatıra kalır dedim. hiç becerememiş çekememiş.ikide bir kapatmış açmış doktorun dediğini bile çekmemiş.
oğluşum haftaya perşembe poz verecek teyzesi renkli ultrasonda onu paylaşırım sizinlede inşallah.
çok mutluyum oğlum olacağı için ama bi taraftanda içim stresli gibi oldu. şu isim mevzusu yüzünden

inanma o sözlereeee. bende hep ekşi yedim. halada yiyorum. tüm tüm limonları yiyorum. turşuları felan anlatamam sana. ama bak oğluşum oluyomuuuşşş.

isim konusu gerçekten zor karar canım..hem kız hem erkek isimleri düşünüyorum eşimde her bulduğuma bi kulp buluyo deli ediyo beni..

erkek isimlerinden aytuğ ve tuğra ismini beğeniyorum mesela..neymiş efem içinde yumuşak g bulunan ismi koymazmış..yok buğra boğruç böğğ böö olsun diyo üsteleyince...kayra ismide güzel...

kız isminde de masalı seviyorum ama daha çokk düşnmem lazımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…