bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar adetime 10 gün var iştahım arttı, göğüslerimde ağrı var, kasıklarımdada biraz ağrı var, midem kazınıyor.
şimdi ben ne yapayım, çalışmaya devam mı edicem, test falan mı yaptıracam, yoksa bekleyecem mi. bana bi akıl verin yaaaa

bizim sorunumuz başka cnm yaa eşim evlenmeden önce bile sürekli bana söylerdi oğlumuz olursa adı kartal olsun en büyük hayalim diye. bende o zamanki ruh haliyle tamam olsun dedim. şimdi sürekli oğlumun adı kartal olacak diyor. ben istemiyorum. söz verdin diyor. napıcaz bilmiyorum. en büyük hayaliymiş. ama ben istemiyoruuummmmm. nolucak bizim bu durumumuz bilmiyorum. isim konusunda çok kez tartıştık.çok anlayışlı olan eşimin içinden bir canavar çıkıyo isim mevzusu olunca. oofffff. ben istiyorum ki güzel bir isim olsun birlikte karar verelim. ama o kartal diyor başka bişey demiyor.

adetine daha çok var sen çalışmaya devam et adetine yakın bırak derim..test için çok erken...adet zamanını bekle derim...

adetine daha çok var sen çalışmaya devam et adetine yakın bırak derim..test için çok erken...adet zamanını bekle derim...

10 gün varsa daha erken canım sen bikaçkez daha çalış derim ben. belli olmaz belki geç yumurtlama olur. zaten normalde 14 gün varken çatlıyo yumurtalar ama bazen daha geç. test içinde çok erken. bekle daha. göğüs ağrısı bendede erken başlamıştı. hamiş olabilirsin ama test yaptırırsan çıkmaz yok yere üzülürsün bebişin varsada.

kartal mı niye hayali olmuş acaba...ne bilim ya çok kötü değil ama daha güzel isimler var yaa...belki inadı kırılır...hep isim koyma hakkı ilk önce anneye aittir...bizim hakkımız yaaa...her şeyini biz çekiyoruz o kadarda hakkımız olsun artık..

Cücü bebem hoşgeldin annem az işim vardıı yaptım birazdan geeleceğümmm
nasılsın annem napıyonn ben kayfe içiyomm gel birlikteee hüpletelimm kuzumm:87:

oyyy oyyy inatçı koca hala kartalda ısrarcı yaneee du bakalımm zaman neyi gösterecekk ama üzüldüğünü belli et o vazgeçer kıyamaz sana sonunda

fanatik bir beşiktaşlı eşim. bu huyundan hoşlanmıyorum ama daha sevgiliyken sürekli söyleye söyleye beni bıktırmıştı bende tamam koyarız dedim geçiştirdim. şimdide istemiyorum deyince daha evlenmeden söyledim ben sana sende söz verdin şimdi neden olmaz diyosun diyo.sinirleniyo köpürüyo felan. iki isim koymakta hiç istemiyorum. bi arkadaşımızın oğlu var 2 ismi var biri annesinin istediği biri babasının. çocuga ikiside farklı isimle hitap ediyolar. annesi sorarsa çocuk yanlışlıkla babasının söylediğini söylerse annesi kızıyo. annesinin söylediğini söylerse babası kızıyo. saçma sapan bi durum. çocuk bile ne diyeceğini şaşırıyo. iki isim koysam ben kartal demek istemem eşim kesin kartal diyecek. çocuğun psikollojisi bozulacak.

işe futbol karışmış....hele bide fanatik ise....senin istemediğin bi ismide koymaz herhalde ya..şimdi daha çok yeni..inadı kırılır belki...baya kafana takmışsın sen bu konuyu....kartal ismi kötü değil ama senin gönlününde olması lazım....

sorma canım çok kafama takılıyor.çok üzülüyorum. bu ismi koyarsam ömür boyu çok üzülücem diyorum. koymazsak da ben üzülücem ve sana evlenmeden önce söyledim ben bunu ve sen kabul ettin diyor. vazgeçmiyo. oturdum ağladım kaçkez bu konu yüzünden. naparsan yap artık bişey demiyorum ama söz ağızdan bikez çıkar baştan söz vermiştin sen deyip çekip gidiyo. çok katı vazgeçmiyor.

ufff hemde ne inatçııııı. çok belli ettim canım. diyorum ya bana hiç kıyamayan her dediğimi yapan o yumuşak kalpli kocamın içinden bi canavar çıkıyor.

AYYY ÇOK KIZDIM ŞİMDİİ ben senin kocana ne biçim sözler öyle yaa valla de kk daki arkadaşlarım senin kulağını çekecek öle isim olmaz diyorlar de ikinci çocuğuna koyarsın de ayy erkeklerin de bu inatları hiç hoş değill yaaa valla Allah sabır versin sana hiç üstüne gitme ama lafı gelincede kesin tavrını koy bence bu yüzden senden vazgeçecek değildir herhalde zamanla o da alışır :))))ama sen taviz verme bence
ufff hemde ne inatçııııı. çok belli ettim canım. diyorum ya bana hiç kıyamayan her dediğimi yapan o yumuşak kalpli kocamın içinden bi canavar çıkıyor.

bak araştırdım bakim dedim insanlar koyuyormu bu ismi diye ekşi sözlükte aynen bu yazıyordu valla tıpkı sizin olayyy bunu okut eşine araştırsın biras öle lap diye isim konmaz bi anlamı olmalı bu dünya önemli değil bide ahireti var onun işte o zaman isimlerimiz çok önemli eşin bunu biliyormu sence

8.dün oğullarına kartal ismi koyan bir anne babayla tanıştım. hayvan ismi olmasının yanı sıra dumura uğradığım bir başka şey çocuğun bu isme babasının fanatik beşiktaşlı olması nedeniyle sahip olmasıydı. öyle ki doğum odasının kapısı ve odanın içi tamamen beşiktaş'a ait figürler ve siyah beyaz renklerle kaplanmıştı. ben de iyi bir futbol seyircisiyim. "futbol kitlelerin afyonudur" sözüne "hassiktir oradan" bile derim. ancak hayatının bu en önemli anına ve en önemli objesine bile futbolu bu derece karıştıran bir babaya hayret etmekten de geri duramıyorum.

neler söyledim hiçbirini umursamadı. hepsini geç çocuğun okul hayatı boyunca dalga geçecekler çocuğunla bu seni mutlu edecek mi dedim. benm oğlumda beşiktaşlı olacağı için isminden ççok mutlu olacak diyor.

aaaaaaaayyyyyyyyyyyyy ben çıldırcam valla yaaa ben önden gider nüfus memuruna sölerim yazmaz o ismi .)))) şimdi çıkıom bebişimm görüşürüzzz

aaaaaaaayyyyyyyyyyyyy ben çıldırcam valla yaaa ben önden gider nüfus memuruna sölerim yazmaz o ismi .)))) şimdi çıkıom bebişimm görüşürüzzz

tamam cnm görüşürüz.
o bu ismi koymak istedikten sonra elimden ne gelir ki.ben hastanedeyken nüfusa gidip kimlik çıkaracak. ben yanında bile olmıcam ki. ne istiyosa onu söyler çıkartır kimliği zaten. off bıktım bu meseleden. sinirden psikolojim bozuldu iyice.

ay ay ay ben geri aldim is saatlerimi cucum benim oh cok sükür Allahima... nasil sevincliyim anlatamam...
ben bu ay deneyemiyorum daha ama araliktan her gariban gibi ben de ümitliyim valla.. naparsin ümit garibin ekmegi insallah sen de en kisa zaman da alirsin güzel haberi.. ay ben de söyle babasi gibi bi oglum olsun istiyorum, hayirlisi tabi Allah bilir.. ama ben cok istiyorum.. Allah herkese istedigini verir insallah

allahım sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım benim. hemen kopyalıyoruummm

oh sen simdi yolla teeeeeee türkiyeden buraya bir ayda gelse tamam benim de deneme zamanima denk geliyor, alir yerine koyarim tam olur ayyyyy bugün noldu, kreste 6aylik bebek var, adi da ahmet, filistinliler onlar.. ay Allahim görmelisin saclarimi cekiyor boynumu cenemi isirmaya calisiyor daha disleri de yok canim benim... bayiliyorum o cocuga.. öyle gülec bi bebegim olsun yaa... diyorum artik her gün hay masallah masallah, darisi basima insallah öyle bi prensim olsun yaa Allahim nolur 40kere dersem gerceklesir senin de gelsin pasan, bak nasil güzel oynuyor saclarina yapisiyor

İyi akşamlar kıslar ben bugün doktora gittim ve çook memnun kaldım bu doktorumdan beni iyice dinledi bende onu dinledim soru sordu cevapladım ben sordum o cevapladı iyice muayene etti ve kistlerim 1cm daha büyümüş ama doktorum korkma dedi ve ameliyatın en son şey olacağını söyledi ben buna şimdilik izin vermem acil bi durum olmadığı sürece ameliyat yok dedi çünkü ameliyat olursan yumurtaların zarar görür ve hamilelik zorlaşır dedi regl olmanı beklicez ilaçların bitmiş bu hafta olamn lazım dedi inşallah erir regl olunca ama erimezsede doğum kontrol hapı kullanıcaz dedi yine olmazsa en son çaremiz ameliyat dedi ama umut ediyorum ki gerek kalmaz dedi...
daha sonrada bebek için çalışmalara başlarız biran önce anne yaparız inşalah dedi çook rahatlattı beni sağolsun cuma günü şehir dışına gideceği için bakıcak tekrar ve kan testi yapıcak eğer acil bi durum olursa beni ara ben sana müdahele bulunurum burda olmazsamda arkadaşımı ararım dedi öyle yani kısllar çok rahatladım bilemezsiniz....

Benmde yiğenim var 8 aylık bende ona bitiyorum. herşeyimo benim yaa. bi gülüşü dünyalara değer. bide bana sarılıp öpmek istemesi yokmuu. aşığım ona. allahım da gördü onu nasıl sevdiğimi banada bi erkek evlat nasip etti. inşallah sağlıkla dünyaya gelir. sennde duların kabul olsun inşallah. en kısa zamanda bi bebiş haberi alalım senden inşallah.

çok sevindim canım benim. herzaman başka bir doktora görünmek iyidir. hayırlısıyla ameliyata gerek kalmadan çözülecek tüm sorunlar. sennle ilgilenen bi doktor herzaman çok daha iyidir. bak ne güzel hemen numarasını da vermiş beni ara demiş. için daha rahat olucak hep. inan çok sevindim ve inanıyorum çok geçmeden çözülecek bu sorunlar ve sende hamişler kervanına katılacaksııınnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…