- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.821
tamam cnm görüşürüz.
o bu ismi koymak istedikten sonra elimden ne gelir ki.ben hastanedeyken nüfusa gidip kimlik çıkaracak. ben yanında bile olmıcam ki. ne istiyosa onu söyler çıkartır kimliği zaten. off bıktım bu meseleden. sinirden psikolojim bozuldu iyice.
İyi akşamlar kıslar ben bugün doktora gittim ve çook memnun kaldım bu doktorumdan beni iyice dinledi bende onu dinledim soru sordu cevapladım ben sordum o cevapladı iyice muayene etti ve kistlerim 1cm daha büyümüş ama doktorum korkma dedi ve ameliyatın en son şey olacağını söyledi ben buna şimdilik izin vermem acil bi durum olmadığı sürece ameliyat yok dedi çünkü ameliyat olursan yumurtaların zarar görür ve hamilelik zorlaşır dedi regl olmanı beklicez ilaçların bitmiş bu hafta olamn lazım dedi inşallah erir regl olunca ama erimezsede doğum kontrol hapı kullanıcaz dedi yine olmazsa en son çaremiz ameliyat dedi ama umut ediyorum ki gerek kalmaz dedi...
daha sonrada bebek için çalışmalara başlarız biran önce anne yaparız inşalah dedi çook rahatlattı beni sağolsun cuma günü şehir dışına gideceği için bakıcak tekrar ve kan testi yapıcak eğer acil bi durum olursa beni ara ben sana müdahele bulunurum burda olmazsamda arkadaşımı ararım dedi öyle yani kısllar çok rahatladım bilemezsiniz....
günaydınnn sevgili arkadaşlarımmm nasılsınızzz bugünn zeytinim bebem bi sen varsın nasılsın bidanem oğluş nasılll
tamam canım benimmm olayı bu kadar ciddiye alıyorsa sende ona küsersin konuşmazsın olur biter bi yerde muhakkak vazgeçecektir diye düşünüyorum ama sonundada ölüm yok ya canım napalım baktın baş edilcek gibi koycak napçak ama ben hep senin için üzülüyor olacağım canım arkadaşım benim sende çok fazla kafana takma bu olayı hadi boşverr adıyla sağlığıyla gelsin inşallaahhh belli mi olur belki rabbim rüyasına sokar bi isim
32:
hoşgeldin canıımmm.günaydıınn.
canım berreeemm herşey güzel olacak elbette günün birinde sen sadece içini ferah tut Allaha çok şükürler olsunki huzurumuz var ve daha çok gençsin tatlım yaa anne olmak için yaşın filan geçmiş diil hem daha yeni evliyiz biz böle düşünüyorum ben artık ne acelemiz var ki sanki sende öle düşün sevin birbirnizi hayata bağlanın ohh be hayat böyle güzel valllaa
günaydın zeytinim nasılsın canımın içi..
...[/B]
iyiyim canım biraz nefes almakta zorlanıyorum o sinirimi bozuyo. buda hamilelikte normalmiş. burun hep kapalı. doktor okyanus suyu kullanabilirsin dedi ama almadım henüz. oğluş da iyidir herhalde teyzesi onun yeri sağlam.
sen nasılsın canım keyfin nasıl?
bende hep üzülücem ama napalım tartışmak istemiyorum. dünden beri hep konuşmak istiyorum ama yine tartışırız diye bahsini açamıyorum. şimdiye kadar cinsiyeti bilmediğimiz halde kaçkez tartıştık artık erkek olduğu da belli. napalım bırakıyorum artık akışına. bugün belki konuşurum. hayatımızdaki en değerli varlığımız olacak bu bebek ikimizin dicem. hayatımdaki sahip olabileceğim en kıymetli en değerli varlığıma sırf sen taraftarsın diye bi futbol takımının simgesini isim olarak vermek istemiyorum nolur biraz düşün dicem. evladımız o bizim sen yine destekle takımını oğlunda desteklesin tamam ama bırak ismi başka bişey olsun birlikte güzel bi isme karar verelim bu en güzel günlerimizi birbirimizi üzerek geçirmeyelim dicem. sonrada ne derse susucam. bakalım nolucak.
günaydın zeytinim nasılsın canımın içi..
öyle madamım valla hayat sevince güzel...
içim öle rahatladı ki yüzüme gülümseme indi...
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah...
sen nasıslın madamım balım...
iyiyim canımcımm keyfim de süper valla tatil hayaliyle yaşıyorummm :)))
bide deki bütün zahmetiini ben çekiyorum de lütfen isimde ortak karar olmalı dersin yada iki isim koyarız ben başka sen başka çağırırsın de o da büyüyünce neyi isterse onu kullanır de emin ol kartalı kullanmaz oğluşun
gayet iiyim berrem balımmm bat yarın ama ben adet olucamm hiçte tınlamıyom yaa ayy bu ay süperim valla :)))
ohh valla tatilin uzun olacak süper.iyice kafanı dinlersin artık.
2 isim istemiyorum ben cnm ya. eşimde istemiyo zaten. bi çift var arkadaşlarımız. dün bahsetmiştim yine. onların oğlunun 2 ismi var. birini babası istemiş birini annesi.ikiside farklı isimle hitap ediyolar. bide soruyolar adın ne diye annesinin söylediğini söylerse babası kızıyo diğerini söylerse annesi kızıyo.çocuk aptal olmuş arada. annesine sinirlenirse kızarsa benim adım o değil diğeri tamammı felan diye bağırıyo. saçma sapan bi durumun ortasında çocuk. bende dedim siz ne yaptığınızı sanıyosunuz. bariçocuğa iki ismini birden söylemeyi öğretin. hanginiz sorsa başka bişey diyeceğine ikisini birden söylesin çocuk. siz birbirinize olan inadınız yüzünden arada çocuğu ne duruma düşürdüğünüzün farkındamısınız. çok sinirlenmiştim çocuğun o halini görünce.
heh tamam işte bak madem eşinde sinir olmuş bu duruma o zaman iki isim koyarız bizim çocuğumuzda öyle olur dersin sende inatlaş nasılsa vazgeçecek öyle yada böyle sus pus kalırsan naz ettiğini sanar zeytinim ama sakın kendini yıpratma bu süreçte bunları söylüyorum ama sırf istemediğini bildiğim için yanlış anlama emi benii bıdıkkk
[SUB][/SUB]
inatlaşmak eşimle yapılması gereken en son şey iş inada binerse vazgeçeceği varsada vazgeçmez gider bana söylemeden nüfusta yazdırır adını biliyorum ben onu. aman düşündükçe içim şişiyo düşünmek istemiyorum artık aslında. ufff kafam allak bullak. bazen diyorum bırak ne koyarsa koysun adı ne olursa olsun benim bebeğim sonuçta. çocuk beğenmezse büyüyüncede ben çok direndim istemedim ama baban zorlakoydu derim napayım.
evet o da olabilir beğenmezse değiştirir adını artıkk sonuçta sizin bebeğiniz tadını çıkar o halde madem inatlaşılmıyomuş salıver gitsin zeytinim
bikez konuşucam bugün belki. baktım ters tepki veriyo. ne istiyosan onu koy ama yatığın bencillik dicem. bütün zorluklarını çilesini ben çekip karnımda taşıyayım sen benim isteğimi umursamadan kendi istediğini koymak istiyosan koy bişey diyemiyorum artık sana derim. biyandan da isim araştırırım.doğduğunda belki farklı olur düşüncesi beni o halde üzmek istemez belkide.
bikez konuşucam bugün belki. baktım ters tepki veriyo. ne istiyosan onu koy ama yatığın bencillik dicem. bütün zorluklarını çilesini ben çekip karnımda taşıyayım sen benim isteğimi umursamadan kendi istediğini koymak istiyosan koy bişey diyemiyorum artık sana derim. biyandan da isim araştırırım.doğduğunda belki farklı olur düşüncesi beni o halde üzmek istemez belkide.
daha çok erken isim için bence hiç konuşma, üstünde durma zaman içinde yavaş yavaş hissettirmeden vazgeçirmeye çalış. erkekler inarçıdır, sen o nunla konuşursan tepki gösterir ve iş tamamen inada biner.
erken belki ama zaman hiç farketmeden akıp gidiyor sonra doğum zamanı geldiğinde hiçbi isim düşünmemiş olmak istemiyorum. hissettirmeden nasıl vazgeçireyim ki. konuşmadan bu mesele nasıl vazgeçirilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?