bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

neden bugün kimse yok.. ortalık çok sessiz ve bomboş...

kıssslllllaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, şşşşşşeeeeeeeeeeeekkkkkkeeeeeeeeeerrrrrrrrrllllllllllleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr, nerdesinizzzzzzz

bugün kimse yok. nerdeler ki acaba. cucu da hiç gelmedi. dünde erkenden kayboldu o nolduki acaba.

alışıncaöyle oluyor. bende sabah şirkete girer girmez burayı açıp bakıyorum kimse gelmişmi diye. buranın en güzel yanı herşeyimizi paylaşabiliyoruz. karşındakini her nekadar çok yakından tanımasanda bi süre sonra bi çok kişiden yakın oluyo sana. biçok şey paylaşmış oluyosun. paylaşımlarımız arttıkça daha çok bağlanıyoruz birbirimize. ama ben doğumdan sonra napıcam bilmiyorum evde internetim de yok benim. baya bi süre sizden uzak kalacağım için üzülüyorum.

hiç şaşırma bebem yüreğinin götürdüğü yere gitt :))) bu arada neredesin şuan memleketin nerde ve nereye taşınacaksın yeniden
cücümün dün ailesi geldi yanına belki ondan gelememiştir bende onu bekliyorum rüyamda gördüm cücümle ikimizi hayır olsunn
bugün kimse yok. nerdeler ki acaba. cucu da hiç gelmedi. dünde erkenden kayboldu o nolduki acaba.

sen hiç üzülmee eytinim benimmm biz sana toplaşır geliriz inşallahhhh:)))

canım bi şekilde görüşücez...
yalnız bırakmak yok..

anammm hayır olsun inşallah. acaba cucumla senn bu ay minnaklar mı geliyo kııısss.
ayy gelin kıs gelin beklerim.
cucum annesiyle kavuştu yine yaniiii

kıslaaaarrr. hadi bana yardım edin oğluşuma beraber isim bulalım. duydukça aklınıza geldikçe güzel anlamlı isimler paylaşın benimle. bikaç alternatif isim bulayım paşama.

slm canım.... nasip artık hem istiyorum gitmeyi hem de istemiyorum ne olcak bakalım....şuan nefret ettiğim bayburt ilindeyim...memleket artvin...taşınacağım yer henüz tam belli değil...büyük ihtimal bursa ama ankara ve eskişehirde olabilir...ihalelerin sonucuna bağlı yaniiii

ayyy ne bilem kii zeytinim yaaa valla inşallah olursa öle olsun isterim canı gönüldennnn
anammm hayır olsun inşallah. acaba cucumla senn bu ay minnaklar mı geliyo kııısss.
ayy gelin kıs gelin beklerim.
cucum annesiyle kavuştu yine yaniiii

tamam zeytinimm ne demek benim belli bi kaç ismim vardı zaten sölemişimdir yeniden söylüyorum yenilendikçe yazarım sana öncelikle Eymen,Arın,Emir bebişimmm
kıslaaaarrr. hadi bana yardım edin oğluşuma beraber isim bulalım. duydukça aklınıza geldikçe güzel anlamlı isimler paylaşın benimle. bikaç alternatif isim bulayım paşama.

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ki öle olur ankaraya git cücümde orda ohhhh misler gibiii olur valla

eymen emir benimde sevdiğim isimler. emir yiğenim biliyosun. eymen benmde favorilerimden. batın ve artun var bide bunlarda hoşuma gidiyor aslında. ama batın allahın isimlerinden. tek başına koyulmaz sanırım. artun da kendine güvenen onurlu ağırbaşlı insan demek. ay ne bilim yaa. çok zor bi karar bu bebeğe isim koyma

bartu olabilir, türkçe hemde

ben sana batını yazacaktım ama dediğin gibi ağır bir isim bizim bi tanıdık koymuş Anıl Batın ikisini de birden kullanıyorlardı acaip hoşuma gidiyordu ama sende iki isim düşünmediğin için yazmadım bide Elber var aslı El-Berr bu da allahın isimlerinden anlamı da . Kullarına şefkatli olup, lûtuf, ihsanı, keremi, iyiliği ve bahşetmesi çok olan anlamına gelen Allah'ın Esmaü'l-Hüsnâ'sından biri.dir diyor ama bu isim nasıl konur bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor Emir'i unutmuşum yawww doğru sizin tontişin adı

derin , ünisex bir isim ama

derini ben kızım olursa koymayı düşünürdüm eskiden ama şimdi çok fazla kullanılıyor o yüzden vazgeçmiştim

batın çok güzel ya. her bakımdan tek ve yegane olan. tüm gizlilikleri bilen demek.
ama araştırdım da allahın isimlerini tek kullanmak iyi değilmiş. önüne abd.. getirmen gerekiyormuş yani kulu anlamında. müsela abdülbatın gibi kullanabilirmişiz.
bizim tospik emir teyzesi.pek büyüdü bi görsen. biz ona isim düşünürken emir ve eymen arasında kalmıştık.

tamam iştee eymeni de sen koyuverr misler gibi ben koyamıycamm çünkü benim kuzenim koymuştu ve sonra onun bebişi öldü ona çok acı verir o yüzden ben koyamam ama sen koyy senden severis doya doyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…