bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

oyyyy ne güzel oğluşunda varmışş canım ben bilmiyordum valla sağlıkla gelsin inşallah adı çok güzelmiş koysun babasııı
çok iyiyim cnm kızımla ağırlaşıyoruz artık 29.hafta bitmek üzere ismini babamız koyacak oğlumu ben koymuştum ceylinaz koymak istiyor ama bakalımm sağ salim gelsinde prensesim

oyy berroşum cok sevindirik oldumm iyi anlayışlı doktorun halii bambaşkaa valla balımmm bi güsellll erir giderr kistler ohh sefan olsun canım içinin rahatlamasına cok sevindimmm ....gencizzz daha önümüzde upuzun bi hayat var Allahın izniyle bebişimizde olur bebişlerimizdeee dimi ama

cücüüüüüüüüüüüüüüü nerdesin bebeğimmm benimmmmm mail yazdımmm

geldim kuzum geldimmmmmmmmm okucam simdik mailiii taklım benimmmm annişler geldi ya yoğun evimiz bugün

bende cücüm bendeeee bende çok sefiomm senii ben birasdan çıkıcam bebemm bi mail daha attımm bakarsın minnoşşş

baktımm bile cvpda yazdımmm
tımam minnoşum bende cıkıcam zatenn kocişin kuzenleri burdaaa oraya gidicess yemeğeee bende hazırlanırımm simdikk süsleniyimm biraass:115:
öptüm en kocamanındannnnn sevgi kelebeğimmm görüşürüsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…