- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.861
slm kızlar nasılsınız?
selam canımm hoşgeldinnn iyiyiz çok şükürrr sen nasılsın isim buldunmu bakalım bebeğine
çok iyiyim cnm kızımla ağırlaşıyoruz artık 29.hafta bitmek üzere ismini babamız koyacak oğlumu ben koymuştum ceylinaz koymak istiyor ama bakalımm sağ salim gelsinde prensesim
çok iyiyim cnm kızımla ağırlaşıyoruz artık 29.hafta bitmek üzere ismini babamız koyacak oğlumu ben koymuştum ceylinaz koymak istiyor ama bakalımm sağ salim gelsinde prensesim
İyi akşamlar kıslar ben bugün doktora gittim ve çook memnun kaldım bu doktorumdan beni iyice dinledi bende onu dinledim soru sordu cevapladım ben sordum o cevapladı iyice muayene etti ve kistlerim 1cm daha büyümüş ama doktorum korkma dedi ve ameliyatın en son şey olacağını söyledi ben buna şimdilik izin vermem acil bi durum olmadığı sürece ameliyat yok dedi çünkü ameliyat olursan yumurtaların zarar görür ve hamilelik zorlaşır dedi regl olmanı beklicez ilaçların bitmiş bu hafta olamn lazım dedi inşallah erir regl olunca ama erimezsede doğum kontrol hapı kullanıcaz dedi yine olmazsa en son çaremiz ameliyat dedi ama umut ediyorum ki gerek kalmaz dedi...
daha sonrada bebek için çalışmalara başlarız biran önce anne yaparız inşalah dedi çook rahatlattı beni sağolsun cuma günü şehir dışına gideceği için bakıcak tekrar ve kan testi yapıcak eğer acil bi durum olursa beni ara ben sana müdahele bulunurum burda olmazsamda arkadaşımı ararım dedi öyle yani kısllar çok rahatladım bilemezsiniz....
cücüüüüüüüüüüüüüüü nerdesin bebeğimmm benimmmmm mail yazdımmm
cücüüüüüüüüüüüüüüüüümm sabahtan beridir seni bekliyorumm kuzum yaaaaaaaaa mail attıydımmm bak hemenn :)))
bayıldımmm ya cvp da yazdımm şimdikkk kuzum benimm seni cok sefiyomm
bende cücüm bendeeee bende çok sefiomm senii ben birasdan çıkıcam bebemm bi mail daha attımm bakarsın minnoşşş
baktımm bile cvpda yazdımmm
tımam minnoşum bende cıkıcam zatenn kocişin kuzenleri burdaaa oraya gidicess yemeğeee bende hazırlanırımm simdikk süsleniyimm biraass:115:
öptüm en kocamanındannnnn sevgi kelebeğimmm görüşürüsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?