bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın sevgili topikimmmm nasılsınız bugün benim bat günüm şimdiden hayırlı olsun diyorum sabah çook meraktan test yaptım amma velakin negatif çıktı demekki kırmızıları beklemeliyim

benimde adetime 9 gün varken yine dayanamadım gittim kan testi yaptırdım ve tabisi sonuç 0.34 ...

ve tövbekar oldum kırmızılar bir hafta gecikmeden bi daha test yapmayacam

günaydın filizimmm valla doğru diyorsunn ama ben bu ay bi tuhafım hiç umrumda değil çok garip değil mi
günaydın madamım

çıkmadık candan ümit kesilmez, kırmızılar gelmediği sürece umut ve dua edelim

ahh be canım daha 9 gün diyosun sen biraz kaşınmışın hee ben sana diim o 9 günde daha ne bebişler olur biliyonmu sen test yapmayı bırakta git kocişi sevmeye devam et
benimde adetime 9 gün varken yine dayanamadım gittim kan testi yaptırdım ve tabisi sonuç 0.34 ...

ve tövbekar oldum kırmızılar bir hafta gecikmeden bi daha test yapmayacam

valla kısss çok doğru söylüyorsun asıl yapmam gerekeni yapmak yerine

ben işime bakıyım boş durmayım

evimi bi görsenizzz dandini hava yağmurlu soğuk yatak odamın pimapeni değişiyoooo cok üşüyom suann:18:
ama güsell olcakkk sizz nasılsınız güsellerimm benimm
madamım kuzum gelmemiş kırmızılarrr hadi bakalım inş.. meleğimiz gelir gelmezsede bize hergün bayram dimeeeeeeeee kurabiyemm

aferim sanaa bencedee hadee akşam için hazırlıklara başlaaa git şöle süslen püslen filizim sen çalışıyormusun yaş kaç daha başka bebiş varmı ne kadarlık evlisin nerede yaşıyorsun ben bunların hiçbirini bilmiyorum ben kendimden bahsedeyim dilersen 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim istanbuldayım kamuda çalışıyorum haziran ayında bi düşük yaşadım şimdi yiine bebiş istiyorum bakalım nasip kısmet
valla kısss çok doğru söylüyorsun asıl yapmam gerekeni yapmak yerine

ben işime bakıyım boş durmayım

üffff taktım takktım kafaya bişi olmadı bu ay koyverdim gitti kasmaya gerek yok didim kendimce yazık bana
sen niye bu kadar rahatsın bu ay anlayamadım

ayyy benim minikkuşum gelmiş üşürmüşteee minnoşş sen otur sıcak odada adamlar yapsın işi sen al çayını otur annişle ohhh misler gibi
bebem kırmızı yokta test yaptım o da yok ama veeeeeee bize hergün bayrammmm minnoşşşş

ivit ben geldimm canımın içiii minnakım
öle yaptım zatenn simdikkk cok üşüdümmm burnumm buz gibi olmuşş kuzum yaa:2: ısınırım birasdannnn
olsunn belkimmm nazlanıyodurrr meleğinnn kırmızılarda gelirse gelsinnnn umudumuzuu kıramaz bizimmm calışmaya devammmm
dimek gitmiyonuz giresunaa sende evindesinnn disene benimmm gibiiii olsunn zaten soğuktur şimdiii karadenizz kuzum ya popişin üşür oralardaa bahara gidersinizz inş... minnakımm

günaydınlar....
nasıslınız kıslar...?
madamım hayırlısı olsun canım sağlık olsun bebiş gelir inşallah..
filiz canım sende erken davranmışsın canım..

canım çalışıyorum mimarım 34 yaşındayım bir oğlum var 9 yaşında bende haziran ayında kürtaj oldum bebeğim 10 haftalık karnımda ölmüş....... işte o zamandan bu yana da çalışıyorummmmmmmmm hmmm bi de kayseride yaşıyorum

evet yaa kısmet olmadı bi türlü tosbikim benim evet gerçektende çok soğukmuş zaten haberleştik akşamda 10 gündür aralıksız yağmur varmış ve çok soğukmuş artık evimizde yapıcaz bayramımızı napallım çoluk çocuğumuzda yokki neşelensin evimis
günaydın berreemm naber bebem hayırlısı olsun tabikide canım benimmm üzülmek umut kırmak yok
günaydınlar....
nasıslınız kıslar...?
madamım hayırlısı olsun canım sağlık olsun bebiş gelir inşallah..
filiz canım sende erken davranmışsın canım..

aa sen kayseridemisiinnn. benimde bi yarım kayserili.çok seviyorm orayı. sen neresindesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…