bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

anladımm filizim maşallah kocaman bir oğlun var ne güzel Allah bağışlasın sana ikinciyi bana birinciyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah

cücü bebişim sen de dikkat et üşütme...

evde inşaat olması çok zor ama yapılmasıda gerekiyor...

hem yeni odanda yeni yeni bebişler olur belkim de.... değişiklik küçük bile olsa inasna pozitif enerji verir

yaaa benimde kayınpederim pınarbaşından bizde alparslanda oturuyoruz ama yavuz selim tarafında eskiden inşaat yapmıştık

ediyorummm canımcımmm mirak etmee cok üşüdümde simdikkk calışma odasına gectimmm sıcacık bu odaa minik ya hemen ısınıyooo
ivit cok zor evde insaat canım ya alt taragfı bi pencere diyosun ama görsen tümm ev dandiniiii cok finaaa
ama güsell olcakkk inş.. yeni enerjii gelsinn odamızaa pozitif hep pozitifff

bende iyiyim canımcımmm ivit anniş geldiiii saol bebüşümmm

günaydın berreemm naber bebem hayırlısı olsun tabikide canım benimmm üzülmek umut kırmak yok

aynen öyle kuzucuğum....
ben iyiyim madamım yani ii olmaya çalışıyorum olmadım henüz regl bak sen benim üstüme 2. olcan benim tık yok..
karnım 4 aylık hamile gibi şiş gören hereks soruyo bişeymi var diye bende 3'üz diyom
yarın sabah randevum var doktora gidicem ...:26:

sanada günaydın canımmmm

ya işte gönül ferman dinlemiyorrrrr....test manyağı oldum.

canım ya bu berre ye cevap acemilik hala devammm
bilirim bilirim filizimde sen çok erekncisin tut kendini az bişey ben çok sabırlıyım heee

iyiyizz canımcımmm sen nasılsın balımm

bende iyi olmaya çalışıyorum cücüm yarın randevum var sabırsızlanıyorum gitmek için..

bebişi ismi ne oldu...vazgeçme gibi bi olay varmı

yok cnm yaa dün konuşayımmı konuşmayayımmı baya düşündümde sanki tartışacakmışız gibi hissettim. ses çıkarmadım.tartışma kaldıracak halim yok hiç. enerjim sıfır. çok halsiz ve güçsüzüm bu aralar.

bende iyiyim canımcımmm ivit anniş geldiiii saol bebüşümmm

aşk yuvanızı iyice sıcacık yapıyosunuz he camlarda değişsinde çalışırken üşümeyin daha çok bebüş için çalışma yapıverin

iyi ol balım hep iyi ol hadi bakalımmmm git doktoruna güzel haberlerle gel inş.. bu akşamda kırmızalar gelirrr erir gider kistlerrr

ivit popişler üşümesinnn dimeee
sıcak aşk yuvamızı dahadaa sıcak yapıyossss

bende merak ediyorum hep o yüzden lütfen hemen yaz sonucu

hiç üzülme benim canım berremm herşey yoluna girecek Allahın izniyle içini ferak tut yeter doktoruna git bakalım ne dicekk seninde şu kırmızılar gelsin artık yaww aaaaaaa kızıyom bakk

iyi ol balım hep iyi ol hadi bakalımmmm git doktoruna güzel haberlerle gel inş.. bu akşamda kırmızalar gelirrr erir gider kistlerrr...
inşallah meleğim inşallah
ama hiç niyetleri yok gibi normalde ilaç bitince ertesi gün olmam lazım 3 gün oldu biteli ilaçlar ama hala gelemediler..

bende merak ediyorum hep o yüzden lütfen hemen yaz sonucu

valla bende bi bilsem sonumu filizim yani regl olsam öle rahatlıcam ki anlatamam..

hiç üzülme benim canım berremm herşey yoluna girecek Allahın izniyle içini ferak tut yeter doktoruna git bakalım ne dicekk seninde şu kırmızılar gelsin artık yaww aaaaaaa kızıyom bakk

inşallah madamım amin..
büyümüşlerdir yine
amann valla hiç bayram gibi değil bana bişey madamım

Son düzenleme:

sen hiç canını sıkma bu kadar şişlik falan hep haberci bak görecen gelcek kırmızılar

aaa gelsinler ama artıkkkk balımı üzmesinlerr canım benimmm dualarım seninleee gelivercekk kırmızılar gidivercek kistler sonraaa meleğin gelicekkkkkk hayırlısıylaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…