- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.901
aa sen kayseridemisiinnn. benimde bi yarım kayserili.çok seviyorm orayı. sen neresindesin?
canım çalışıyorum mimarım 34 yaşındayım bir oğlum var 9 yaşında bende haziran ayında kürtaj oldum bebeğim 10 haftalık karnımda ölmüş....... işte o zamandan bu yana da çalışıyorummmmmmmmm hmmm bi de kayseride yaşıyorum
günaydın minnoş nasılsınnn
merkez canım sen neresinden
iyiyim cnm . sen nasılsın. annen geldi yine gözünaydın.
annem pınarbaşı. teyzemde orda oturuyor. merkezde de kuzenlerim var. birisi yavuz selim de birisi beş tepelerde. okurken stajımı ben istikbal de yapmıştım. baya bi süre kaldım merkezde de.
anladımm filizim maşallah kocaman bir oğlun var ne güzel Allah bağışlasın sana ikinciyi bana birinciyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah
cücü bebişim sen de dikkat et üşütme...
evde inşaat olması çok zor ama yapılmasıda gerekiyor...
hem yeni odanda yeni yeni bebişler olur belkim de.... değişiklik küçük bile olsa inasna pozitif enerji verir
annem pınarbaşı. teyzemde orda oturuyor. merkezde de kuzenlerim var. birisi yavuz selim de birisi beş tepelerde. okurken stajımı ben istikbal de yapmıştım. baya bi süre kaldım merkezde de.
günaydın berreemm naber bebem hayırlısı olsun tabikide canım benimmm üzülmek umut kırmak yok
bilirim bilirim filizimde sen çok erekncisin tut kendini az bişey ben çok sabırlıyım heeesanada günaydın canımmmm
ya işte gönül ferman dinlemiyorrrrr....test manyağı oldum.
canım ya bu berre ye cevap acemilik hala devammm
iyiyizz canımcımmm sen nasılsın balımm
bebişi ismi ne oldu...vazgeçme gibi bi olay varmı
bende iyiyim canımcımmm ivit anniş geldiiii saol bebüşümmm
aynen öyle kuzucuğum....
ben iyiyim madamım yani ii olmaya çalışıyorum olmadım henüz regl bak sen benim üstüme 2. olcan benim tık yok..
karnım 4 aylık hamile gibi şiş gören hereks soruyo bişeymi var diye bende 3'üz diyom
yarın sabah randevum var doktora gidicem ...:26:
bilirim bilirim filizimde sen çok erekncisin tut kendini az bişey ben çok sabırlıyım heee
bende iyi olmaya çalışıyorum cücüm yarın randevum var sabırsızlanıyorum gitmek için..
yok cnm yaa dün konuşayımmı konuşmayayımmı baya düşündümde sanki tartışacakmışız gibi hissettim. ses çıkarmadım.tartışma kaldıracak halim yok hiç. enerjim sıfır. çok halsiz ve güçsüzüm bu aralar.
aşk yuvanızı iyice sıcacık yapıyosunuz hecamlarda değişsinde çalışırken üşümeyin daha çok bebüş için çalışma yapıverin
aynen öyle kuzucuğum....
ben iyiyim madamım yani ii olmaya çalışıyorum olmadım henüz regl bak sen benim üstüme 2. olcan benim tık yok..
karnım 4 aylık hamile gibi şiş gören hereks soruyo bişeymi var diye bende 3'üz diyom
biraz bitki çayı falan iç bebiş ya bu şişkinlik beter bişi
bilirim bilirim filizimde sen çok erekncisin tut kendini az bişey ben çok sabırlıyım heee
ahh tutabilsem ama dedimya tövbekar oldum test yok çalışmaya devam etcem
bende iyi olmaya çalışıyorum cücüm yarın randevum var sabırsızlanıyorum gitmek için..
aynen öyle kuzucuğum....
inşallah meleğim inşallahiyi ol balım hep iyi ol hadi bakalımmmm git doktoruna güzel haberlerle gel inş.. bu akşamda kırmızalar gelirrr erir gider kistlerrr...
bende merak ediyorum hep o yüzden lütfen hemen yaz sonucu
hiç üzülme benim canım berremm herşey yoluna girecek Allahın izniyle içini ferak tut yeter doktoruna git bakalım ne dicekk seninde şu kırmızılar gelsin artık yaww aaaaaaa kızıyom bakk
cücüüüüüüüüüüümmmmm yemekleri kim yapıoo minnoşum anniş mi
inşallah meleğim inşallah
ama hiç niyetleri yok gibi normalde ilaç bitince ertesi gün olmam lazım 3 gün oldu biteli ilaçlar ama hala gelemediler..
valla bende bi bilsem sonumu filizim yani regl olsam öle rahatlıcam ki anlatamam..
inşallah madamım büyümüşlerdir yine
amann valla hiç bayram gibi değil bana bişey madamım
inşallah meleğim inşallah
ama hiç niyetleri yok gibi normalde ilaç bitince ertesi gün olmam lazım 3 gün oldu biteli ilaçlar ama hala gelemediler..
valla bende bi bilsem sonumu filizim yani regl olsam öle rahatlıcam ki anlatamam..
inşallah madamım büyümüşlerdir yine
amann valla hiç bayram gibi değil bana bişey madamım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?