- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.921
inşallah meleğim inşallah
ama hiç niyetleri yok gibi normalde ilaç bitince ertesi gün olmam lazım 3 gün oldu biteli ilaçlar ama hala gelemediler..
valla bende bi bilsem sonumu filizim yani regl olsam öle rahatlıcam ki anlatamam..
inşallah madamım amin..
büyümüşlerdir yine
amann valla hiç bayram gibi değil bana bişey madamım
ivit kuzum geneldee annişşş yapıooo valla bugün canım kuru fasulye istediiii onu yapcakkkk minnakımmm soğukta iyi giderrrrr
sen ne yimek yapıvercennnn kuzummmmmmm
aynen berrem yaaa bende de hiç bayram havası yok sıkıcıııı çok sıkıcııııııııııııııııı
ohhh yiyin gari bide soğan kırın yanına seviyosanız valla ben çok severim beyaz soğan ohh bancan tuza oh mis missssssssvalla ben ne zamandır yemek yapmıyom hep kayınvalideme gidiyom bu aralar sanırım bu akşam evdeyim temizlik felan yapıcam da o bakımdan bıdıkk ama yemek yapma konusunda fikircezim yok
günaydın fıstıklarım
çok içim karanlık bu aralar kocişimi işe göndermek istemiyorum hep yanımda kalsın istiyorum bi mutsuzluk çöküyo o gidince yanlız da deilim kaynım bizde kalıyo ama yok böyle garip bi mutsuzluk var üfff
günaydın fıstıklarım
çok içim karanlık bu aralar kocişimi işe göndermek istemiyorum hep yanımda kalsın istiyorum bi mutsuzluk çöküyo o gidince yanlız da deilim kaynım bizde kalıyo ama yok böyle garip bi mutsuzluk var üfff
günaydın fıstık valla içimiz demekki bu aralar aynııı bende kocişten hiç ayrılmak istemiyorum hiç işe gitsinde istemiyorum hep yanımda kalsın istiyorum ama tam aksine iki haftadır nerdeyse her akşam mesai kalıyor suratım hep asık oluyor
kuru harika fikir annem ya pilav da yapsın anniş..aynen berrem yaaa bende de hiç bayram havası yok sıkıcıııı çok sıkıcııııııııııııııııı
ohhh yiyin gari bide soğan kırın yanına seviyosanız valla ben çok severim beyaz soğan ohh bancan tuza oh mis missssssssvalla ben ne zamandır yemek yapmıyom hep kayınvalideme gidiyom bu aralar sanırım bu akşam evdeyim temizlik felan yapıcam da o bakımdan bıdıkk ama yemek yapma konusunda fikircezim yok
temizlik gibi fani işlerle uğraşma cigerim ya hep nankör çünkü yap ertesi gün yine aynı,, fare kapanı gibi dön dön aynı yerdesinyiyelimmm gariii dimii kuzummm valla bende cok severimm zaten soğansız kuru fasulyeye fasulye dimem ben bide turşuuu off offf miss valla...
şimdi canım turşu istedi yaaa....
ohh valla sende kayınvalidendee yi bosverr afiyett olsun minnakıma....
temizlikmii ayy benim eve baktım simdiii kalkıp toplayasım var ama hic bişiy yapamıyomm biter herhalde 2 saate
günaydınn canımcımm
valla sorma bugün benimde içim daralıooo hava yağmurluuu gercii ben severim böle havayııı ama söle evde yalnız olucaksınn uzanıcaksın koltuğa battaniye güsel bi filmm ayy süper süper bence sende tadını cıkarrr içinii bo yere daraltmaa ruhuna yazıkkk minnoşşş
günaydın fıstık valla içimiz demekki bu aralar aynııı bende kocişten hiç ayrılmak istemiyorum hiç işe gitsinde istemiyorum hep yanımda kalsın istiyorum ama tam aksine iki haftadır nerdeyse her akşam mesai kalıyor suratım hep asık oluyor
günaydınn canımcımm
valla sorma bugün benimde içim daralıooo hava yağmurluuu gercii ben severim böle havayııı ama söle evde yalnız olucaksınn uzanıcaksın koltuğa battaniye güsel bi filmm ayy süper süper bence sende tadını cıkarrr içinii bo yere daraltmaa ruhuna yazıkkk minnoşşş
yiyelimmm gariii dimii kuzummm valla bende cok severimm zaten soğansız kuru fasulyeye fasulye dimem ben bide turşuuu off offf miss valla...
ohh valla sende kayınvalidendee yi bosverr afiyett olsun minnakıma....
temizlikmii ayy benim eve baktım simdiii kalkıp toplayasım var ama hic bişiy yapamıyomm biter herhalde 2 saate
biter kuzum biter sende sonra girişirsin mis gibin bayram temizliğine ohhh ailende yanında süppperrr bayyram sana güzel bidaneceik arkadaşım Aziz Allah ezan okunuyo bizim burda ne kadar erken ya alışamadım bbu saate hiç minnoş yaa
yaa neden acaba çok düşkünüm bu aralar akşam gelişini zor bekliyorum geldimi rahatlıyorum sanki artık güvendeyim diye hissediyorum garip bişey
hava güzel arada bi güneş acıyo dışarı çıkıyorum evde oturuyorum iş yapıyorum hiç biri geçirmiyor çatlıcam yemek yemekte istemiyorum bayram gelse de gitmese bi yere otursa dizimin dibinde
minnoşum ne bu içini daraltmalar falannn sana yakışıomuuu minnakım yaaa kocişiii öslüyosun tabee anlıyom bende cok özlüyom kocişimiii hem biz tek bile değilizz evde kalkıp sarılmak öpmek istiyom bazen onuda yapamıyomm bak simdii ya bende ösledimm kocişiii
evet ya artıkerken okunuyo ezan daha kahvaltı yapmadım ama öğlen oldu yakında akşam olur hemen
biter kuzum biter sende sonra girişirsin mis gibin bayram temizliğine ohhh ailende yanında süppperrr bayyram sana güzel bidaneceik arkadaşım Aziz Allah ezan okunuyo bizim burda ne kadar erken ya alışamadım bbu saate hiç minnoş yaa
yaa neden acaba çok düşkünüm bu aralar akşam gelişini zor bekliyorum geldimi rahatlıyorum sanki artık güvendeyim diye hissediyorum garip bişey
hava güzel arada bi güneş acıyo dışarı çıkıyorum evde oturuyorum iş yapıyorum hiç biri geçirmiyor çatlıcam yemek yemekte istemiyorum bayram gelse de gitmese bi yere otursa dizimin dibinde
kuru harika fikir annem ya pilav da yapsın anniş..
temizlik gibi fani işlerle uğraşma cigerim ya hep nankör çünkü yap ertesi gün yine aynı,, fare kapanı gibi dön dön aynı yerdesin
kuru cok iyii ivittt pilafda yapıcakk canımcımmm zatenn
boş fani işler ama yapmasanda olmuyooo batıyoo bana umutsuz ev kadınlarındakii hatun gibii diilim canım ooo cok finaa kocişimm diokii hasta bu kadın yaa gercekten piskoposss kadınn
ya şimdi ben de aynını yazacaktım. hava berbat kapalı, canım sıkılıyoooooo...... ööğğğğğ bu ne yaaa uyucan başka bişey yapmıcannn
çok seviyoruss kocişleri ondann :))senin evinin oralar tenha biyerlermi ondan mı güvensizlik hissediyorsun acaba
off offf bidanemmm yaaa valla bugün daraltılardayım bugün vallaa kıs sende çek kocişi odaya öp kokla sonra sal içeri
çok seviyoruss kocişleri ondann :))senin evinin oralar tenha biyerlermi ondan mı güvensizlik hissediyorsun acaba
off offf bidanemmm yaaa valla bugün daraltılardayım bugün vallaa kıs sende çek kocişi odaya öp kokla sonra sal içeri
öptümmm herkeslere afiyet olsun
aaaa ye bakim yemeni bak saat kaç olmuş akşam da çabuk oluyo ama böle olunca valla bana kışın vakit daha çabuk geçiyo seviyom kışı
bir an önce akşam olsun ozaman bugün hepimiz kocişlerii cok ösledikkk
tımam cekiveriiyiimm ben akşam bi ara daaa öpeyim doya doya kokuku kokuluu
tamam şimdi yicem gidip soframı hazırlıyım görüşürüz şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?