Bizi abisine değişti

Geçmişi arkada bıraksanız. Kendinize boşuna yük yapıyorsunuz. Geçmiş gitmiş şeyler için huzurunuzu bozmayın. Otelde kal diyebilirmiydiniz siz kardeşinize..
Eski konuymuşo_O

3 maymunu oyna bence. Kimisini duymazdan gormezden gel baksana sizin huzurunuz bozuluyor. Cok aman aman bi sorununuz da yokmus zaten.

İnsanın karnı burnunda bır kadından hızmet beklemesı edepsızlık gerektirir
Aynı şekilde kocası evde yokken de kös kös oturması edep ister
Niye kocanızdan anneniz için izin alıyorsunuz onu anlamadım

26 haftalık hamileyim. Sabahın altısında kalkıp hergün işe gidiyorum. Karşımda bunları hakeden bir adam varmı ? Cuma günü memleketine gidecek memleketi bize hayli uzak yarın abisi geliyor birkte gitmek için arabayı tek kullanmak sıkıntı olmasın diye. Abisinden nefret ediyorum zamanında hastaneler de yattım yanıma gelmedi , çok sevdiğim yakınımı kaybettim arayıp başın sağolsun demedi dha bana yaptıgı onca haksızlık var ama eşim olacak kişi bunları göz ardı ediyor. . . Eşim yarın gece işe gidecek akşam beşte gidiyor. . Ve abisi akşam altıda bizde ben o adamla nasıl tek başıma oturacagım saatlerce üstelik hamile hamile ona nasıl hizmet edeceğim içimden hiç gelmiyor. . Durumu eşime anlatıyorum abim ta memleketten gelecek otele mi koyayım diyor. Tamam o gelsin ben annemlere gideyim o gelsin istediği gibi kalsın diyorum ona da yok diyo. . Diyecek kelime bulamadım çok üzgünüm eşime çok kızgınım ama memleket e gidecek ben izin alamadım uzun süre ayrı kalacağız diye kavga da edemiyorum bugun biraz atıştık varsa yoksa ailesi napcam bilmiyorum kızlar akıl verin
Aileni çağır akşam yatma vakti de ailenin evine git

bu adamdan bi cacık olmaz yazmıslar ya cok dogru olmalıs gerkceten ona o kadar bi cocuk vermissin gene adam olmamıs bence elinde koz varken gitme

Kim hortlatmış bu konuyu dedim, baktım limoncu... usulca döndüm ve çıktım...

Back
X