26 haftalık hamileyim. Sabahın altısında kalkıp hergün işe gidiyorum. Karşımda bunları hakeden bir adam varmı ? Cuma günü memleketine gidecek memleketi bize hayli uzak yarın abisi geliyor birkte gitmek için arabayı tek kullanmak sıkıntı olmasın diye. Abisinden nefret ediyorum zamanında hastaneler de yattım yanıma gelmedi , çok sevdiğim yakınımı kaybettim arayıp başın sağolsun demedi dha bana yaptıgı onca haksızlık var ama eşim olacak kişi bunları göz ardı ediyor. . . Eşim yarın gece işe gidecek akşam beşte gidiyor. . Ve abisi akşam altıda bizde ben o adamla nasıl tek başıma oturacagım saatlerce üstelik hamile hamile ona nasıl hizmet edeceğim içimden hiç gelmiyor. . Durumu eşime anlatıyorum abim ta memleketten gelecek otele mi koyayım diyor. Tamam o gelsin ben annemlere gideyim o gelsin istediği gibi kalsın diyorum ona da yok diyo. . Diyecek kelime bulamadım çok üzgünüm eşime çok kızgınım ama memleket e gidecek ben izin alamadım uzun süre ayrı kalacağız diye kavga da edemiyorum bugun biraz atıştık varsa yoksa ailesi napcam bilmiyorum kızlar akıl verin