- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.981
buket hürriyet emlaktanda bakabilirsin
canım çatlaklar için lierac crem çok iimiş önlüormuş çok kişiden duydum belki sana yardımcı olur
güüül bak çatlaklar için reklamlarda bio-oil diye bişey den bahsediyorlar eczanede satılıyormuş bi sor istersen eczaneye veya internetten araştır.
günaydın bademiçlerim....
hava mükemmel bugün ama evimle ilgilenmem gerekiyor bi de bitirmem gereken bi sunum var çıkamıyorum
akşam kocişe zırlarım azıcık çıkarız belki...
Sibelcim duanı okudum canım...
Çiğdem tatlım sen niye uyuyamıyorsun kuşum?
çiğdemcim tekmelerden mi uyuyamıyorsun yoksa, az kaldı canım izne ayrılınca bol bol uyursun inşallah
Sağolun canlarım, ben bi araştırayım bunları. Birde gece karnımdaki bi ağrı ile uyandım. Sanki karnımın iç kısmını yırtıyolardı, nasıl bi sancı anlatamam, bebeğimde hareket ediyodu o sıra, acaba çatlama olayı bu şekildemi oluyo? Bilginiz varmı kızlar :18:
Bu arada sibel duanı okudum, Rabbim kabul etsin.
Gece olunca yatınca nefesim tıkanıyor, ateş basıyor, ne yana dönsem oram ağrıyor ztn ya sağa ya sola dönebiliyorum bir sürü yastıkla yatıyorum eşim bile yataktan gitti ben rahat uyuyim diye ama yok uyuyamıyorum yaa kafayı yicem.. nasıl siniri bozuluyor insanın anlatamam..
Aylin'cim şimdi iyi günlerin tatlım keyfini çıkar valla, bol bol uyu...
Gül'cüm aynende öyle oluyor, bebek büyüdükçe geriliyor karnın o da ağrı yapıyor hatta o sırada da müthiş bir sertleşme oluyor..
ohh Buketim yuvan tamamlanıyor çok şükür... ben rahatladım canım ya niye dert ettiysem bu kadarcanım bakıyoz da işte birsürü faktör var..benim çalışma saatlerim esnek biliyorsun..çıkışı üşünüyoruz yakın olsun diyoruz..ama iş çankayada..oraya yakın yerler el yakıyor.. napacaz bilmiyomm
Sağolun canlarım, ben bi araştırayım bunları. Birde gece karnımdaki bi ağrı ile uyandım. Sanki karnımın iç kısmını yırtıyolardı, nasıl bi sancı anlatamam, bebeğimde hareket ediyodu o sıra, acaba çatlama olayı bu şekildemi oluyo? Bilginiz varmı kızlar :18:
Bu arada sibel duanı okudum, Rabbim kabul etsin.
Vayy hekes burdaymış
Bircan kuzum cok sagol iyiyim okuldayim simdi,kafamda bir bulanıklık var, niyekine????
Buket cankaya da evler ucuyor anacım, Allah yardimciniz olsun,inşallah tam gönlüne göre bir ev versin, Rabbim bu kadar güzelliği bir arada verdi hamdolsun,ben inaniyorum ev işine de buğun akşama bitmiş olacak
Gülcüm tekmeleri yemişsin gecmiş olsin :))))
özlem ve nazan sizde de bir enerji patlamasi gördüm ama cido yatsın uyusun, büyüsün :)))))
ohh Buketim yuvan tamamlanıyor çok şükür... ben rahatladım canım ya niye dert ettiysem bu kadar
canım ankarayı biliyorsundur elbette sen de ulaşımı çok rahat bi şehir çok sorun olmaz gibi uzaklık...
canım ben de çatlamaya çok müsaitim çatlayacağı zaman kaşıntı oluyor pul pul dökülme de olabilir ama illa kaşınıyor sakın kaşıma ama ben şimdiden başladım bebe yağı duştan sonra bi de bi krem önermişler herkes çok memnunmuş mustella diye onu aldım ama pahalı geldi 75 tl günde 2 defa diyor ben 1 defa sürüyorum pahalı dşyeallam köylü gibiyim ya alma madem de mi
Gece olunca yatınca nefesim tıkanıyor, ateş basıyor, ne yana dönsem oram ağrıyor ztn ya sağa ya sola dönebiliyorum bir sürü yastıkla yatıyorum eşim bile yataktan gitti ben rahat uyuyim diye ama yok uyuyamıyorum yaa kafayı yicem.. nasıl siniri bozuluyor insanın anlatamam..
Aylin'cim şimdi iyi günlerin tatlım keyfini çıkar valla, bol bol uyu...
Gül'cüm aynende öyle oluyor, bebek büyüdükçe geriliyor karnın o da ağrı yapıyor hatta o sırada da müthiş bir sertleşme oluyor..
hehe olsun canım sen idareli kullan 75 tl az paramı yaValla inşallah faydasını görürsün, eğer ben böyle çatlayacaksam ağrıyla sancıyla, yandıkki ne yandık :18: Etimi liğme liğme ediyolardı sanki, karnım nasıl gerildi, bebeğin hareketini hissetmesem o dakka hastaneye koşardım ben
Vayy hekes burdaymış
Bircan kuzum cok sagol iyiyim okuldayim simdi,kafamda bir bulanıklık var, niyekine????
Buket cankaya da evler ucuyor anacım, Allah yardimciniz olsun,inşallah tam gönlüne göre bir ev versin, Rabbim bu kadar güzelliği bir arada verdi hamdolsun,ben inaniyorum ev işine de buğun akşama bitmiş olacak
özlem ve nazan sizde de bir enerji patlamasi gördüm ama cido yatsın uyusun, büyüsün :)))))
Vayy hekes burdaymış
ohh Buketim yuvan tamamlanıyor çok şükür... ben rahatladım canım ya niye dert ettiysem bu kadar
canım ankarayı biliyorsundur elbette sen de ulaşımı çok rahat bi şehir çok sorun olmaz gibi uzaklık...
canım ben de çatlamaya çok müsaitim çatlayacağı zaman kaşıntı oluyor pul pul dökülme de olabilir ama illa kaşınıyor sakın kaşıma ama ben şimdiden başladım bebe yağı duştan sonra bi de bi krem önermişler herkes çok memnunmuş mustella diye onu aldım ama pahalı geldi 75 tl günde 2 defa diyor ben 1 defa sürüyorum pahalı dşyeallam köylü gibiyim ya alma madem de mi
canım ya ağrı yaptığını duymadım hiç açıkcası o muhtemelen büyümeden kaynaklı bi ağrıdır çatlak için bi de bol su için diyorlar kabız olmayın diyorlar aklıma geldi bak lifli şeyler yenmeliymiş... sen bol bol nemlendir canım en azından gerginliğini azaltır...
tatlım ya ne desem bilemedim ama aklıma spor geliyor açıkcası şu hamileler için plates cd leri falan var onları youtubeda da var 10 dklık falan egzersizler hafif hafif denesen belki işe yarar... tırstım evet
Ah ahhh bir uyusam da taaaaaa 1 hafta sonra uyansam nolurduuuuuuuuuuu :2:
Çok düşünme şekerim kafan neye takıldıysa o bulanıklık yapıyordur belkiiimm
İyi yapmışsın canım benim, ama o kremleri pek sevmedim dün kadar para veriyorsun çatlayacağı varsa yine çatıyor ztn, en iyisi ucuzundan ve bebek kokusundan dolayı bebeyağı bence
Bende günde 2 kez kullanıyrum ama hart hart kaşıyasımda var tabiiii
yaa işte bence de haklısın canım da ben de diyorum zaten çatlıyacan aylin amaan ne uğraşıyosun diye (özellikle uyku gelince gece o kremi sürmeye çalışırken) ama işte ya tutarsa diyor içimden bi ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?